الجولانی: مذاکرات امنیتی با اسرائیل احتمالا طی روزهای آتی به نتیجه برسد



جولانی و نتانیاهو،اخبار بین الملل،خبرهای بین الملل
«احمد الشرع» (ابومحمد الجولانی)، رئیس مرحله انتقالی سوریه اظهار داشت: «آمریکا بر سوریه برای دستیابی به توافق با اسرائیل فشار نمی‌آورد.»

به گزارش شفقنا به نقل از العربیه، الجولانی در دمشق به خبرنگاران گفت: «مذاکرات امنیتی با اسرائیل احتمالا طی روزهای آتی به نتایجی منتهی شود.»

 

وی افزود: «اگر این توافق امنیتی موفقیت‌آمیز باشد، ممکن است به توافقات دیگری هم دست یابیم اما صلح و عادی‌سازی روابط الان روی میز نیست.»

 

الجولانی تصریح کرد: «توافق با اسرائیل ضروری است و بر احترام به حریم هوایی سوریه و تمامیت اراضی آن تصریح دارد، این توافق تحت نظارت سازمان ملل خواهد بود.»

 

توافق امنیتی جدید دمشق

این اظهارات پس از آن مطرح شد که دو منبع آگاه از مذاکرات بین سوریه و اسرائیل گزارش دادند که تل‌آویو پیشنهاد مفصلی برای توافق امنیتی جدید به دمشق ارائه کرده است که شامل نقشه‌ای از مناطق پیشنهادی از جنوب غربی دمشق تا مرز با اسرائیل است.

 

بر این اساس، «این پیشنهاد بر گسترش منطقه حائل به داخل خاک سوریه و ممنوعیت حضور نیروهای نظامی و سلاح‌های سنگین در نزدیکی مرز با اسرائیل را تصریح دارد همچنین تمام منطقه از جنوب غربی دمشق تا مرز با اسرائیل را به منطقه پرواز ممنوع برای هواپیماهای سوری تبدیل می‌کند.»

 

اکسیوس تصریح کرد: «هدف از این پیشنهاد اسرائیل حفظ یک کریدور هوایی به ایران از طریق سوریه برای امکان‌پذیر کردن حملات احتمالی در آینده است اما هنوز سوریه به این پیشنهاد پاسخ نداده است.»

 

به نوشته این وب‌سایت آمریکایی، «نتانیاهو خواهان دیدار با الجولانی در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل است اما احتمال انجام این دیدار در این مرحله پایین است.»

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------