حزب دموکرات کره جنوبی اعلام حکومت نظامی اضطراری را کودتا دانست/ رهبر مخالفان کره‌جنوبی دستگیر شد



اخبار،اخبار جدید،اخبار روز
حزب دموکرات کره جنوبی (DP) به عنوان حزب اصلی اپوزیسیون این کشور در بیانیه‌ای تصمیم یون سوک یول رئیس جمهور کره جنوبی مبنی بر اعلام حکومت نظامی اضطراری در این کشور را یک کودتا خواند و خواستار لغو فوری این تصمیم شد.

به گزارش ایرنا به نقل از گاردین، در بیانیه این حزب آمده است: اعلام حکومت نظامی اضطراری از طرف رئیس جمهور کره جنوبی، اقدامی نامعتبر و غیرقانونی است و وی باید در این خصوص پاسخگو باشد.

 

بیانیه حزب دموکرات کره جنوبی می‌افزاید: اعلام حکومت نظامی اضطراری از لحاظ رویه‌ قانونی باطل است زیرا بدون جلسه هیات دولت کره جنوبی اعلام شده است.

 

بر اساس این بیانیه، وضعیت سیاسی و اجتماعی کنونی در کره جنوبی، فاقد معیارهای مندرج در قانون اساسی این کشور برای اعلام حکومت نظامی اضطراری است.

 

رهبر مخالفان کره‌جنوبی دستگیر شد

خبرگزاری یونهاپ، گزارش داد که نیروهای مسلح کره جنوبی به دفتر لی جائه میونگ، رهبر مخالفان حمله و او را دستگیر کردند.

اخبار،اخبار جدید،اخبار روز

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------