اخبار پزشکی

شربت سرفه،اخبار پزشکی،خبرهای پزشکی

محافظت شربت سرفه از مغز در برابر زوال عقل

شربت سرفه در اولین کارآزمایی بالینی در نوع خود نشان داد که از مغز در برابر زوال عقل محافظت می‌کند. به گزارش ایسنا، یک درمان…

حریرچی: بازگشایی مدارس برای رفع مشکل درسی و حضور دانش آموزان اختیاری خواهد بود



اخبار,اخبار پزشکی,حریرچی
معاون کل وزارت بهداشت، در ارتباط با آمادگی نظام سلامت برای مواجه شدن با شیوع همزمان آنفلوانزا و بیماری کرونا در فصل پاییز و زمستان، توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش مهر، ایرج حریرچی، در گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما گفت: مردم باید متوجه این واقعیت باشند که کادر درمانی کشور در بحران کرونا دل به دریا زدند.

 

وی در ارتباط با همزمانی شیوع آنفلوانزا و کرونا در پاییز و آمادگی وزارت بهداشت، افزود: پیش بینی ما این است که در فصل سرما ویروس‌های تنفسی بیشتر سرایت پیدا می‌کنند.

 

حریرچی ادامه داد: تا زمانی که داروی مناسبی برای کرونا کشف نشده است، باید مراقبت‌های بهداشتی را جدی بگیریم و البته آمادگی لازم را برای مواجهه با بیماری‌های ویروسی فصل پاییز داشته باشیم.

 

وی افزود: اما به شدت اسفند ۹۸ و فروردین ۹۹ نخواهد بود. در عین حال، تجهیزات و امکانات لازم پیش بینی شده است.

 

معاون کل وزارت بهداشت، در ارتباط با ادامه محدودیت‌های لازم برای پیشگیری از ابتلاء به بیماری کرونا گفت: تا زمانی که برای این بیماری واکسن ساخته نشده است، باید این محدودیت‌های بهداشتی را رعایت کنیم.

 

وی در ارتباط با برگزاری تجمعات مذهبی شب‌های قدر افزود: در این ارتباط تصمیم گیری صورت گرفته و فردا اعلام می‌شود.

 

معاون کل وزارت بهداشت، در خصوص بازگشایی مدارس گفت: بازگشایی مدارس برای رفع مشکل درسی و حضور دانش آموزان اختیاری خواهد بود.

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------