جانباختن ۱۱۵ بیمار کرونایی دیگر/ واکسیناسیون بیماران صعبالعلاج و افراد بالای ۶۰ سال تا پایان مرداد
- مجموعه: اخبار پزشکی
- تاریخ انتشار : جمعه, 04 تیر 1400 14:41

به گزارش ایسنا، تاکنون چهار میلیون و ۴۱۵ هزار و ۸۶۴ نفر دُز اول واکسن کرونا و یک میلیون و ۱۲۷ هزار و ۸۸۶ نفر نیز دُز دوم را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۵ میلیون و ۵۴۳ هزار و ۷۵۰ دُز رسید.
همچنین براساس اعلام مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت، از دیروز تا امروز چهارم تیرماه و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۰ هزار و ۸۲۰ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۱۳۹۷ نفر از آنها بستری شدند.
مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به سه میلیون و ۱۵۰ هزار و ۹۴۹ نفر رسید.
متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۱۵ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۸۳ هزار و ۵۸۸ نفر رسید.
خوشبختانه تا کنون دو میلیون و ۸۰۹ هزار و ۵۹۵ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.
۳۲۱۹ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
تاکنون ۲۳ میلیون و ۶۷ هزار و ۲۰۵ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
در حال حاضر ۳۲ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۱۷۴ شهر در وضعیت نارنجی، ۲۴۲ شهر در وضعیت زرد قرار دارند.
واکسیناسیون بیماران صعبالعلاج و افراد بالای ۶۰ سال تا پایان مرداد
ایسنا نوشت: وزیر بهداشت اعلام کرد: تا پایان مرداد گروههای آسیبپذیر، بیماران صعبالعلاج و افراد بالای ۶۰ سال واکسن دریافت خواهند کرد .
نمکی وزیر بهداشت با تشکر از حمایتهای رهبر انقلاب، به مدیریت خوب پیک چهارم کرونا در کشور در مقایسه با کشورهای دیگر و ثبت مدل درمان ایرانی اشاره کرد و گفت: در خصوص واکسن، از ابتدا برای خرید و همچنین انتقال دانش فنی اقدامات خوبی انجام شد و ستاد اجرایی فرمان حضرت امام نیز علاوه بر واکسن در تأمین ماسک و دستگاه اکسیژنساز همکاری بسیار مناسبی انجام داد.
وزیر بهداشت با اشاره به رسوا شدن آمریکاییها در ادعای نبود محدودیت در انتقال تجهیزات و دارو به ایران گفت: پس از آنکه ما مجوز واکسن صادر کردیم، رئیسجمهور آمریکا اعلام کرد امکان انتقال واکسن به ایران وجود دارد که نشان داد حرفهای قبلی آنها دروغ بوده است.
وزیر بهداشت گفت: تا پایان مرداد گروههای آسیبپذیر، بیماران صعبالعلاج و افراد بالای ۶۰ سال واکسن دریافت خواهند کرد و پس از آن دانشآموزان و عوامل مدارس در نوبت تزریق قرار میگیرند.
نمکی همچنین از فعالیت یک گروه ویژه برای ثبت مستندات علمی واکسنهای مختلفی که در کشور در حال تولید هستند و ارائه این مستندات به سازمانهای جهانی خبر داد.
نمکی درباره رعایتهای لازم پس از تزریق واکسن نیز گفت: همچنان باید از ماسک استفاده شود، چرا که واکسن احتمال بیماری سخت را پایین میآورد اما همچنان احتمال ابتلا وجود دارد.