آخرین اخبار سیاسی

حجاب اجباری،اخبار سیاسی،خبرهای سیاسی

وکیل دادگستری: بعید می‌دانم قانون حجاب قابلیت اجرایی داشته باشد؛ ضرر این قانون خیلی بیشتر از نفع آن است

قانون حجاب با انتقادات بسیاری در جامعه مواجه شده است، قانونی که دست پخت جریان جبهه پایداری و تیم سعید جلیلی است. دولت اما مایل به اجرای این…

واکنش‌های تند به اجرای قانون حجاب و عفاف | هشتگ ابلاغ نکن در توییتر فراگیر شد



واکنش‌های تند به اجرای قانون حجاب و عفاف،اخبار سیاسی،خبرهای سیاسی
لایحه «حمایت از خانواده از طریق ترویج فرهنگ عفاف و حجاب» معروف به لایحه حجاب پس از رفت و برگشت‌های متعدد میان مجلس و شورای نگهبان در ۷۴ ماده و ۵ فصل تنظیم و به قانون تبدیل شد.

به گزارش آفتاب‌‌نیوز، فصل اول این قانون به کلیات و تعاریف پرداخته، فصل دوم به وظایف عمومی دستگاه‌های اجرایی، فصل سوم به تکالیف اختصاصی دستگاه‌های اجرایی پرداخته، فصل چهارم، به وظایف عمومی و مسوولیت‌های اجتماعی و فصل پنجم نیز به جرائم و تخلفات پرداخته است.

 

مطابق این قانون دستگاه‌های مختلفی از جمله وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان صداوسیما، سازمان تبلیغات اسلامی، وزارت آموزش و پرورش، وزارت علوم تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت، معاونت علمی رئیس جمهور، شهرداری‌ها و دهیاری ها، وزارت اقتصاد، وزارت صمت، وزارت راه و شهرسازی، وزارت ارتباطات، وزارت میراث فرهنگی و گردشگری، معاونت امور زنان رئیس جمهور و ... از جمله دستگاه‌هایی هستند که در این قانون به طور مستقیم تکالیفی را در حوزه فرهنگ سازی و حمایت از خانواده بر عهده خواهند داشت.

 

به گفته رئیس مجلس شورای اسلامی این قانون ۲۳ آذرماه ابلاغ خواهد شد و مطابق ماده ۷۴ این قانون مدت زمان آزمایشی قانون مذکور سه سال تعیین شده است.

 

شریفی زارچی واکنش نشان داد

شریفی زارچی استاد دانشگاه نوشت: در پستو‌های مجلس قانون تصویب کرده‌اند که مهاجرین و اتباع بیگانه در ایران گروه تشکیل دهند و زنان و دختران ایرانی را در سرزمین مادری امر به معروف و نهی از منکر کنند. ‏اگر منظورتان دین مردم است؛ مطمئن باشید این کار‌ها نتیجه‌ای جز بیزاری از دین نخواهد داشت. 

واکنش‌های تند به اجرای قانون حجاب و عفاف،اخبار سیاسی،خبرهای سیاسی

 

واکنش رییس جبهه اصلاحات به قانون عفاف و حجاب؛ بارها شکست خورده

آذر منصوری، رییس جبهه اصلاحات نوشت: زمان تصویب قانون موسوم به ⁧ حجاب⁩ و ⁧ عفاف⁩ هم مکرر گفتیم این قانون تشدید رویکردی است که در عمل بار‌ها شکست خورده است.

واکنش‌های تند به اجرای قانون حجاب و عفاف،اخبار سیاسی،خبرهای سیاسی

 

واکنش محمد فاضلی

محمد فاضلی نوشت: اجرای قانون حجاب و عفاف را نباید در رده حماقت یا نادانی طبقه‌بندی کرد. کاملا عمدی است.

واکنش‌های تند به اجرای قانون حجاب و عفاف،اخبار سیاسی،خبرهای سیاسی

 

واکنش محسن برهانی

محسن برهانی نوشت: چرا طراحان قانون حجاب از مناظره فراری هستند؟!

واکنش‌های تند به اجرای قانون حجاب و عفاف،اخبار سیاسی،خبرهای سیاسی

 

مخالفت علی لاریجانی با قانون عفاف و حجاب
علی لاریجانی، مشاور رهبر انقلاب و رئیس سه دوره مجلس، در خصوص قانون حجاب در کشور گفت: اصل رعایت حجاب که یک وظیفه دینی است. باید قبول کنیم که حجاب نفعی برای جامعه دارد، به خانم ها وزانت می دهد و شرایط جامعه را از نظر روابط معقول می کند. اما باید در این خصوص جامعه را قانع کرد.

 

لاریجانی گفت: حرفی ابن سینا در مورد حکومت دارد، من قائلم که وی جز بهترین فیلسوفانی است که ذهن جوالی داشت. در حوزه سیاست هم نظریه دارد. یکی از نکاتی که می گوید این است. می گوید که وقتی شما قانونی می گذارید، اولا قانونگذاران تان باید کسانی باشند که سنت ها و فرهنگ جامعه را خوب بشناسند. چون قانونی که از سنت ها نشات گرفته نشود به هیچ دردی نمی خورد، یعنی  نفاذ  در جامعه پیدا نمی کند.

 

وی افزود: قانونی که بستر جامعه بپذیرد باید تصویب شود. این یک نکته ای است. لذا ایشان می گوید که خطبا باید بیایند که سنت ها را بشناسند. نکته دوم این است که شما وقتی قانون می نویسید باید قدرت قانع کردن مردم جامعه را داشته باشید. یعنی اگر شما قانونی نوشتید که نتوانستید جامعه را قانع کنید، فقط روی کاغذ قانون است. خب الان در جامعه ما بعضی افراد قانع نشدند. باید تلاش کنیم که قانع شوند. یعنی یک مساله شرعی وجود دارد که به نفع کشور هم است، اما یک کمی زحمت هم دارد که جامعه را قانع کنید. شما بدون زحمت می خواهید قانون را اجرا کنید؟ این غلط است. مثل این است که همه مسائل خود با دولت های دیگر را از طریق میدان بخواهید حل کنید و دیپلماسی را قبول نکنید. هر دوی اینها لازم است. 

 

مشاور رهبر انقلاب تصریح کرد: اینجا هم اینطور است. باید جامعه را قانع کنید. قانع کردن زحمت دارد، حرف زدن دارد، فکر کردن دارد، توجیه عقلانی می خواهد. همراهش باید ضوابطی گذاشت که مردم آرام ارام آن را بپذیرند. لذا من فکر می کنم مساله حجاب بیش از آنکه نیاز به قانون داشته باشد احتیاج به قانع کردن داریم. یعنی از رسانه های باید استفاده کرد و به مردم توضیح داد. یعنی راه حل فرهنگی دارد.

 

هشتگ ابلاغ نکن در توییتر فراگیر شد
رویداد 24 نوشت: فعالان رسانه‌ای و کاربران توییتر امروز ضمن انتقاد از اقدام مجلس در ابلاغ لایحه عفاف و حجاب، با هشتگ #ابلاغ_نکن از رییس جمهوری درخواست کرده اند در شرایط فعلی از اجرای این لایحه خودداری کند.


کاربران شبکه‌های اجتماعی نوشتند: لایحه عفاف و حجاب در حالی در آستانه ابلاغ قرار گرفته است که بسیاری از مردم با آن مخالف هستند و اجرای آن می‌تواند به تشدید تنش‌ها در جامعه منجر شود؛ قانون زمانی مؤثر است که بر پایه مقبولیّت عمومی باشد، نه اجبار!

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------