آخرین اخبار سیاسی

سفر پزشکیان،اخبار سیاسی،خبرهای سیاسی

روزنامه فرهیختگان: حتی مردم عادی هم قبل از سفر بنزین می‌زنند؛ چطور خودروهای اسکورت رئیس جمهور بنزین نداشتند!

سفر رئیس‌جمهور باید از نظر فنی و لجستیکی کاملاً آماده و پیش‌بینی‌شده باشد. اینکه سه خودروی اسکورت هم‌زمان مجبور به سوخت‌گیری در مسیر…

لاریجانی : حادثه شیراز به اعتبار داخلی و خارجی به ما لطمه می‌زند



اخبار,اخبار سیاسی ,حمله به علی مطهری در شیراز

رئیس مجلس با اشاره به حادثه شیراز گفت: این امور در نظام مردم‌سالار ایران قابل قبول نیست چرا که افراد باید بتوانند نظرات خود را مطرح کنند.

به گزارش  ایلنا، علی لاریجانی در نشست خبری پایان سال که در ساختمان مجلس برگزار شد٬ در پاسخ به این سوال که ۱۶۰ نماینده مجلس با بیانیه‌ای از تیم مذاکره‌کننده خواسته‌اند ضمن ایستادگی در مقابل زیاده‌خواهی‌های غرب٬ تحریم‌ها لغو شود٬ با توجه به این موضوع پیام بیانیه نمایندگان چه بوده؟ گفت: در مجلس اراده نمایندگان این است که مذاکرات به نتیجه برسد٬ لذا برآیند فکری مجلس حمایت از همکاران مذاکره‌کننده است٬ منتهی چارچوب‌هایی وجود دارد که مقام معظم رهبری مشخص کرده‌اند و برخی نیز در قانون مجلس آمده است. امیدواریم مذاکرات هسته‌ای در این چارچوب پیش برود.

حادثه شیراز نه تنها حاصلی ندارد٬ بلکه لطمه داخلی و خارجی به ما می‌زند

رئیس مجلس در پاسخ به سوال خبرنگاری که حادثه حمله به مطهری در شیراز و نمونه مشابه برخورد با لاریجانی اشاره کرد و از نگاه وی نسبت به اتفاق پیش ‌آمده پرسید٬ گفت: این امور در نظام مردم‌سالار  ایران قابل قبول نیست٬ چرا که افراد باید بتوانند نظرات خود را مطرح کنند و برخورد ناصحیحی هم با آن‌ها پیش نیاید.

وی افزود: همانطور که پیش از این هم تکرار کرده‌ام٬ این برخورد‌ها نه تنها وجهه‌ای برای کشور نمی‌آورد٬ بلکه هم به لحاظ خارجی و هم داخلی به کشور لطمه می‌زند. لذا امیدواریم این مسائل فهم شود. البته رئیس دستگاه قضایی و رئیس جمهور هر کدام با دستورهای متفاوت به دنبال پیگیری موضوع هستند.

همفکری مجلس و دولت در پرونده هسته‌ای در سطح خوبی است
نماینده مردم قم در پاسخ به این سوال آیا در توافق هسته‌ای تصویب شورای امنیت ملی کافی است یا تصویب مجلس هم لازم است٬ گفت: پرونده‌های شورای عالی امنیت ملی به دلیل ماذون بودن از مقام معظم رهبری قابلیت جلو بردن دارد٬ ضمن اینکه هماهنگی با دولت و مجلس نیز وجود دارد. همفکری مجلس و دولت در سطح خوبی است٬ مضاف بر اینکه اشراف رهبری بر موضوع نیز هر گونه مشکلی را حل خواهد کرد.

به دنبال سلطه نیستیم
رئیس قوه مقننه در پاسخ به سوال خبرنگاری که گفت رابطه ایران و کشورهای عربی که در بهترین شرایط نیست و اینکه در جهان عرب صحبت از نفوذ ایران است، چه مانعی برای برگزاری میزگرد گفت‌و‌گوی عربی ایرانی به خصوص با کشورهای عربی خلیج فارس وجود دارد٬ گفت: هیچ مانعی وجود ندارد. ایران از بدو تولد همکاری مسالمت‌آمیز با کشورهای عربی و اسلامی داشته، ما هیچ وقت تجاوز نکرده‌ایم. حتی در جنگ تحمیلی این عراق بود که جنگ هشت ساله را با تجاوز به ما تحمیل کرد. بسیاری کشورهای عرب به اشتباه پشت عراق رفتند٬ با اینکه اشتباه کردند٬ اما ایران پس از صدام به دنبال تلافی هم نبود.

لاریجانی ادامه داد: ما به دنبال سلطه نیستیم٬ اگر ما کمک می‌کنیم به کشور دوست و همسایه کمک می‌کنیم. برای از بین بردن تروریسم کمک می‌کنیم. مردم عراق مردمی شریف و شجاع هستند که در مقابل تروریسم ایستادند و اگر ایستادگی هم وجود دارد٬ کار مردم عراق است و ایران تنها در پی کمک به ملت و دولت عراق است که اسیر خفقان تروریسم شده است.

 اخبار سیاسی - ایلنا

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------