آخرین اخبار سیاسی

اخبار،اخبار جدید،اخبار روز

ماجرای عجیب محمدرضا عارف؛ معاون اول در نقش اپوزیسیون اینترنت طبقاتی!/ چرا دولت از اقدام به گلایه رسیده است؟

اظهارات معاون اول رئیس‌جمهور علیه «اینترنت طبقاتی» بار دیگر یک تناقض قدیمی را زنده کرده؛ دولتی که از تبعیض در دسترسی انتقاد می‌کند، چرا…

سخنگوی دولت:راهبرد تسلیحاتی ما مبتنی بر راهبرد دفاعی است



 اخبارسیاسی ,خبرهای سیاسی , سخنگوی دولت
سخنگوی دولت گفت: جمهوری اسلامی ایران در قرن‌های اخیر آغازگر هیچ جنگی نبوده و همه راهبرد تسلیحاتی ما مبتنی بر راهبرد دفاعی است.

به گزارش صداوسیما، علی ربیعی رفع تحریم‌های تسلیحاتی ایران را براساس برجام دانست و اظهار داشت: جامعه جهانی به حقانیت جمهوری اسلامی ایران پی برد و به ایران هراسی کاذبی که ترامپ دامن می‌زد پایان داد.

 

وی گفت: در جامعه جهانی هیچ کشوری از ترامپ تبعیت نکرد و تحریمی که از ابتدا غیر قانونی و نامشروع بود برداشته شد.

 

سخنگوی دولت افزود: ما اساساً اسلحه دوست نیستیم و صلح دوستیم و فکر می‌کنیم نباید منطقه را انبار اسلحه کرد.

 

ربیعی گفت: سیاست ایالات متحده تبدیل منطقه به انبار اسلحه و درآمد سازی برای شرکت‌های اسلحه سازی امریکایی است و منافع آن‌ها همیشه بر جان انسان‌ها ترجیح داده می‌شود.

 

وی افزود: ما موافق اینکه منطقه پر از اسلحه باشد، نیستیم و هرگز در این مسیر و در این دام حرکت نخواهیم کرد.

 

سخنگوی دولت گفت: ترامپ بعد از شکست در جلوگیری از لغو تحریم‌های تسلیحاتی ایران باز به بیان اظهاراتی درباره برنامه‌های تسلیحاتی ما پرداخته است، اما ما در زمینه دفاعی خوشبختانه به خودکفایی و دانش بسیار بالایی دست پیدا کرده‌ایم.

 

ربیعی با تاکید بر اینکه سیاست ما دفاعی است، افزود: جمهوری اسلامی ایران در قرن‌های اخیر آغازگر هیچ جنگی نبوده و همه راهبرد تسلیحاتی ما مبتنی بر راهبرد دفاعی است.

 

وی گفت: البته برای واردات اگر هر زمان نیاز داشته باشیم مراجعه می‌کنیم و در چارچوب دفاع، تصمیمات لازم را خواهیم گرفت.

 

سخنگوی دولت افزود: اگر کشوری هم از ما درخواست سلاح کند ما شرایط خاص خود را داریم به این معنا که شرایط ما اخلاقی و مسئولانه بودن، جنگ افروزانه نبودن و دفاعی بودن است و با رعایت کامل چارچوب و قواعد بین المللی تصمیم خواهیم گرفت.

 

تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

سایر خبرهای داغ

    ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

    ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------