ویزاهای سرمایه گذاری استرالیا



ویزاهای سرمایه گذاری استرالیا,انواع ویزای سرمایه گذاری استرالیا

انواع ویزای سرمایه گذاری استرالیا

 

استرالیا کشوری پیشرفته و بسیار زیباست که اقتصادی رو به رشد دارد و شهروندان آن از امکانات رفاهی بسیاری مانند خدمات بهداشتی و درمانی با کیفیت برخوردارند. همچنین استرالیا یکی از امن ترین کشورهای جهان محسوب می شود. بنابراین استرالیا یکی از بهترین کشورها برای مهاجرت و زندگی بدون دغدغه است. جالب است بدانید که طیف گسترده ای از ویزاهای استرالیا وجود دارد که یکی از محبوب ترین انواع آن، ویزای سرمایه گذاری استرالیا است که در اینجا نکات کاربردی در مورد اخذ این ویزا ارائه شده است.

 

ویزای سرمایه گذاری استرالیا زیر مجموعه ویزاهای تجاری این کشور است که خود به انواع مختلفی مانند ویزای 188 استرالیا، ویزای کارآفرینی استرالیا و ویزای 888 استرالیا تقسیم می شود. انواع ویزای سرمایه گذاری استرالیا برای افرادی صادر می شود که صاحب تجارت و یا کسب و کار هستند و می توانند کسب و کار خود را در استرالیا ادامه دهند، یا کسب و کار جدیدی را در استرالیا راه اندازی کنند و یا در این کشور سرمایه گذاری نمایند.

 

ویزاهای سرمایه گذاری استرالیا,ویزای کارآفرینی استرالیا

ویزای کارآفرینی استرالیا

 

ویزای 188 استرالیا

یکی از انواع ویزای سرمایه گذاری استرالیا، ویزای ساب کلاس 188 است. این ویزا برای افرادی صادر می شود که قصد سرمایه گذاری در استرالیا و یا راه اندازی کسب و کار در این کشور را دارند. ویزای 188 استرالیا یک ویزای موقت است که 5 سال اعتبار دارد، اما نکته مهم اینجاست که این ویزا می تواند به ویزای اقامت دائم تبدیل شده و در نهایت باعث اخذ شهروندی استرالیا خواهد شد. هزینه ویزای 188 استرالیا بین 5375 تا 9455 دلار استرالیا است و به نوع ویزا بستگی دارد. 

 

ویزای 188 استرالیا به استریم های مختلف تقسیم می شود که تفاوت آنها در میزان سرمایه گذاری و یا نوع کسب و کار یا کارآفرینی است. برای مثال ویزای 188 با استریم نوآوری تجاری برای افراد جوانی مناسب است که به تازگی کسب و کار جدیدی را راه اندازی کرده اند و قصد دارند کسب و کار خود را در استرالیا پیش ببرند. 

 

استریم های سرمایه گذاری ویزای 188 نیز برای افرادی مناسب است که می توانند در استرالیا سرمایه گذاری کنند. یکی از سوالات متداول این است که برای دریافت ویزای ساب کلاس 188، چه مبلغی را باید در استرالیا سرمایه گذاری کرد؟ برای اخذ ویزای 188 استریم های سرمایه گذاری، باید حدود 5 میلیون دلار در این کشور سرمایه گذاری کرد. همچنین توجه داشته باشید که برای دریافت ویزای 188 استرالیا از نوع سرمایه گذاری، باید سن شما بالای 55 سال باشد و علاوه بر سرمایه گذاری در استرالیا، دارایی شخصی و تجاری شما حداقل 1.25میلیون دلار استرالیا باشد. 

 

ویزاهای سرمایه گذاری استرالیا,ویزای 188 استرالیا

ویزای 188 استرالیا

 

ویزای کارآفرینی استرالیا

ویزای کارآفرینی نیز یکی از استریم های ویزای 188 است. ویزای کارآفرینی برای افرادی مناسب است که در مراحل ابتدایی طرح کارآفرینی خود هستند و توانسته اند استارتاپ خود را به تایید یک آژانس دولتی یا ایالتی در استرالیا برسانند. اگر شما هم ایده تایید شده یک استارت آپ خلاق را دارید، ویزای کارآفرینی استرالیا می تواند گزینه مناسبی برای مهاجرت به این کشور باشد. هزینه ویزای کارآفرینی 4045 دلار استرالیا است. 

 

ویزای کارآفرینی به افراد اجازه می دهد که بهمراه خانواده خود به مدت 5 سال در استرالیا اقامت داشته باشند و در این مدت کسب و کار خود را به عنوان یک کارآفرین در استرالیا راه اندازی کنند. بعد از گذشت 5 سال اگر استارت آپ شما پیشرفت کرده باشد و توانسته باشید شرایط مورد نظر را فراهم کنید، قادر خواهید بود که برای اقامت دائم استرالیا اقدام نمایید. به این نکته توجه داشته باشید که برای استارتاپ خود باید حداقل 200 هزار دلار استرالیا فاند یا کمک مالی دریافت کنید. 

 

ویزاهای سرمایه گذاری استرالیا,انواع ویزای سرمایه گذاری و کارآفرینی استرالیا

انواع ویزای سرمایه گذاری و کارآفرینی استرالیا

 

ویزای 888 استرالیا

ویزای ساب کلاس 888 یکی دیگر از انواع ویزای سرمایه گذاری استرالیا است. البته این ویزا یک ویزای اقامت دائم است و بعد از اخذ ویزای 888 استرالیا می توانید برای همیشه در این کشور اقامت داشته باشید و در ادامه برای شهروندی استرالیا اقدام کنید. برای دریافت ویزای 888 ابتدا باید ویزای 188 استرالیا را دریافت کرده باشید. در واقع ویزای 888 فقط به افرادی تعلق می گیرد که ابتدا یکی از انواع ویزای سرمایه گذاری و کارآفرینی ساب کلاس 188 را دریافت کرده باشند، سپس به استرالیا مهاجرت کرده و کسب و کار خود را در این کشور راه اندازی کرده باشند و بعد از 5 سال و زمانی که اعتبار ویزای موقت آنها رو به اتمام است، برای دریافت اقامت دائم استرالیا برای ویزای 888 اقدام کنند. 

 

نکته قابل توجه اینست که تمامی انواع ویزای 888 استرالیا دائمی است و منجر به اقامت دائم شما در استرالیا می شود. فقط هنگام اقدام برای دریافت ویزای 888 استرالیا حتما به این نکته توجه کنید که ویزای 188 شما کدام استریم بوده و طبق آن برای ویزای 888 اقدام نمایید برای مثال اگر ویزای 188 شما کارآفرینی بوده ویزای 888 نیز حتما باید کارآفرینی باشد و نمی توانید برای استریم های دیگر مثل سرمایه گذاری اقدام کنید. هزینه دریافت این ویزا طبق اعلام اداره مهاجرت استرالیا 2935 دلار است.

 

اقدام برای اخذ انواع ویزای سرمایه گذاری استرالیا بصورت آنلاین و از طریق پورتال رسمی رسیدگی به ویزاهای استرالیا است. در زمان اپلای برای ویزای سرمایه گذاری استرالیا، با توجه به نوع ویزای انتخابی باید شرایط و مدارک لازم برای اخذ ویزا را آماده نمایید. مدارک مورد نیاز را حتما از روی چک لیست اعلامی آماده کنید زیرا هرگونه نقص در مدارک ارسالی باعث طولانی شدن فرایند اخذ ویزا یا ریجکتی آن می شود. چک لیست کامل مدارک ویزا را می توانید از کارشناسان و مشاوران موسسه حقوقی آوات دریافت نمایید. 

 

در کل جزئیات فرایند اخذ ویزای سرمایه گذاری و کارآفرینی استرالیا ممکن است زیاد بنظر برسد اما سخت نیست و اگر شرایط فراهم باشد می توان براحتی ویزا را دریافت کرد.

 

موسسه حقوقی آوات با تجربه ای قابل توجه در حوزه مهاجرت و با تیمی متشکل از وکلای مهاجرت، کارشناسان مجرب و مشاوران در این مسیر همراه شما خواهند بود. در طی مشاوره رایگان شرایط شما بررسی می شود و طبق آن بهترین نوع ویزای استرالیا به شما معرفی خواهد شد. با ویزای سرمایه گذاری استرالیا می توانید اقامت دائم این کشور را برای خود و خانواده دریافت نمایید و سپس برای شهروندی استرالیا اقدام کنید. پس اگر سن شما بالای 55 سال است، ایده استارتاپ خلاقانه ای دارید و یا کسب و کار پررونقی دارید، فرصت اقامت و تجارت در یکی از پیشرفته ترین کشورهای جهان را از دست ندهید. 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------

      Makan Inc.| All Rights Reserved - © 2013 - 2023