ویزای ورزشی چیست؟ انواع ویزای ورزشی



شرایط مهاجرت ورزشی به استرالیا, شرایط مهاجرت ورزشی به آمریکا, شرایط مهاجرت ورزشی به کانادا

ویزا به معنی اجازه ورود به کشورهای دیگر به مدت محدود می باشد

 

شرایط مهاجرت و اخذ ویزای ورزشی 

ویزای ورزشی مخصوص ورزشکارانی است که در خصوص افزایش ارتقای سطح ورزشی و حضور در مسابقات جهانی به کشور های دیگر مهاجرت می کنند. مسلما هر کشوری برای دادن ویزا، قانون و مقررات خاص خود را دارد و فقط افراد محدودی شرایط اخذ ویزای ورزشی را مشمول می شوند.

مفهوم ویزا

اصطلاح ویزا به معنی اجازه برای ورود به کشورهای دیگر با هدف و مدت زمان مشخص است. این اجازه ی ورود با یک مهر یا برچسب داخل صفحه ی شناسنامه فرد مشخص می شود و در آینده جزو سوابق فرد محسوب می گردد.

 

ویزای ورزشی به هلند, ویزای ورزشی آمریکا, ویزای ورزشی به اروپا

اغلب ورزشکاران به دلیل شرایط بد اقتصادی تصمیم به مهاجرت می گیرند

 

ویزای ورزشی چیست؟

ویزای ورزشی نوعی مهاجرت مخصوص ورزشکاران و مربیان ورزشی است. این مهاجرت با هدف پیشرفت در رشته ی ورزشی صورت می گیرد. یا به عبارتی دیگر برای ورزشکارانی که در زمینه های مختلف ورزشی فعالیت می کنند این شرایط فراهم می شود تا در کشور های خارجی ساکن شوند و اقامت بگیرند. 

 

انواع ویزا ورزشی

اخذ ویزای ورزشی به دو صورت امکان پذیر است:

 

• ویزای ورزشی دائمی

ویزای دائمی به ورزشکاری داده می شود که در دانشگاهی معتبر مدرک ورزشی خود را اخذ کرده باشد یا به وسیله ی موسسه یا سازمانی واجد شرایط معرفی گردد. علاوه بر این،  وی برای اخذ ویزای ورزشی دائمی نیازمند یک پیروزی چشمگیر در حوزه بین المللی یا به عبارتی دیگر موفقیت های جهانی  است. 

 

• ویزای ورزشی موقت

اخذ ویزای موقت معمولا به دو طریق امکان پذیر است. گاهی یکی از اداره ها و سازمان های خارجی فردی را برای شرکت در مسابقات ورزشی  خاص دعوت می کند. یا در موارد دیگر فرد با اراده ی خود خواستار دریافت این ویزا می شود.

 

فردی که خواستار دریافت ویزای موقت می شود باید مهارت هایی از قبیل توانایی ورزشی، تجربه و آمادگی در سطح بالای جسمانی داشته باشد. لذا برای دریافت این ویزا باید  مدارک، رزومه و سوابق خود را به سفارت تحویل دهد.

این قبیل ویزا ها به مدت سه سال اعتبار دارند؛ همچنین برای سه سال دیگر نیز قابل تمدید هستند.

 

علل مهاجرت ورزشکاران

اغلب ورزشکاران با تحمل شرایط و گذراندن مرحله های بسیار سخت ورزشی انتظار اشتغال با درآمد بالا را دارند اما در شرایط کنونی کشور به دلیل تورم، بیکاری، عدم امکانات بهتر ورزشی،عدم ثبات اقتصادی و... زمینه ی تحقق این اهداف میسر نیست. لذا بیشتر ورزشکاران برای ارتقا سطح رفاه و پیشرفت تمایل دارند در کشورهای پیشرفته ی جهان اقامت بگیرند.

 

ویزای ورزشی به هلند, ویزای ورزشی آمریکا, ویزای ورزشی به اروپا

یکی از بهترین کشورها در زمینه بورسیه و اخذ ویزای ورزشی آمریکاست

 

اخذ بورسیه ورزشی

برای دریافت بورسیه ورزشی و مهاجرت به کشورهای برتر جهان، فرد متقاضی باید توانایی و حرفه ای خاص در زمینه ورزش داشته باشد. درحقیقت بورسیه ورزشی نوعی کمک هزینه برای افرادی است که خواستار تحصیل در مدارس، دانشگاه ها و کالج های برتر جهان هستند.

یکی از بهترین کشورها در زمینه بورسیه، آمریکا است که سالانه برای آموزش و تربیت ورزشکاران در زمینه های فوتبال، بسکتبال، بیسبال و شنا شرایط ویژه ای را تدارک می بیند.

 

شرایط مهاجرت و اخذ ویزای ورزشی

ورزشکاران به روش های مختلفی می توانند برای دریافت ویزای ورزشی اقدام نمایند و به کشورهای خارجی مهاجرت کنند:

 

دریافت اپلای ورزشی

برای این منظور دانشجویان رشته ی تربیت بدنی  از دانشگاه معتبری که در آن مشغول به تحصیل هستند درخواست می کنند تا زمینه ی ادامه ی تحصیل در مدارج بالای علمی را فراهم کند.

 

مهاجرت به استرالیا, ویزای ورزشی, ویزای ورزشی به هلند

اولویت اول برای مهاجرت به کشورهای دیگر آشنایی با زبان آن کشور است

 

کارفرمای خارجی

ورزشکارانی که در زمینه ی تخصص ورزشی خود سابقه کاری دارند می توانند طبق توانایی هایشان، کارفرمای خارجی بیابند و از او خواستار دریافت موقعیت شغلی شوند.

 

لژیونر

در این روش فرد جدا از باشگاه های ورزشی موجود در کشور، کسب و کارورزشی مستقلی برای خود راه انداز می کند و منتظر دریافت پیشنهاد های دعوت از تیم های خارجی می ماند.

علاوه بر موارد ذکر شده با نگاهی گذرا در زندگی اجتماعی متوجه می شویم هرفردی برای برقراری ارتباط با دیگران به خصوص در کشور های خارجی نیازمند تسلط بر زبان و آداب و رسوم آن کشور است. بنابراین اولویت اول برای مهاجرت به کشورهای خارجی، آشنایی با زبان آن کشور است. برای این منظور ورزشکار می تواند از فردی کمک بگیرد که به زبان کشور مدنظر مسلط باشد. 

 

شرایط خود اشتغالی برای اخذ ویزا

ورزشکاران برای اخذ ویزا و مهاجرت به کشورهای دیگر باید ثابت کنند که در کشور خود دارای درآمد کافی هستند یا به عبارتی دیگر باید شرایط خود اشتغالی را واجد باشند.

از منظر قانون ورزشکاری خود اشتغال است که حداقل یکی از شرایط ذکر شده را داشته باشد:

• مسلما متقاضی باید در زمینه ورزشی سابقه فعالیت و اشتغال به مدت دوالی سه سال را داشته باشد.

• فرد باید دو سال کامل سابقه ی حضور در فعالیت های ورزشی در سطح بین الملل  را داشته باشد.

• متقاضی باید دارای یک سال فعالیت ورزشی در داخل کشور و یک سال فعالیت ورزشی در سطح بین المللی و خارجی باشد.

• همچنین فرد ورزشکار باید ثابت کند هدف او از مهاجرت خود اشتغالی و ادامه ی فعالیت ورزشی است و می تواند حرفه ی خود را ارتقا و گسترش دهد.

• عدم ممنوع الورود بودن به کشور مقصد

• حداقل امتیاز برای قبولی 35

 

مهاجرت به استرالیا, ویزای ورزشی, ویزای ورزشی به هلند

ویزای ورزشی تنها به افرادی که فعالیت ورزشی داشته باشند تعلق می گیرند

 

روند دریافت ویزا ورزشی

در اکثرمواقع ورزشکار به یک حامی و اسپانسر نیاز دارد که متعهد شود هزینه های ورزشی فرد را متحمل می شود. همچنین کشور های برتر جهان الزاماتی برای صدور ویزا مقرر کرده اند که متقاضیان باید بتوانند مدارک مورد نیاز آن را فراهم کرده و تحویل سفارت بدهند. لذا مهاجرت به وسیله ویزای ورزشی محدود به افرادی است که سابقه ورزشی داشته باشند و مدال ها و افتخارات جهانی در سطح آسیا و کل جهان کسب کرده باشند.

در این خصوص وکلای با تجربه کمپانی های اخذ اقامت برای ورزشکاران در جایگاه های مربی، بدن سازی، تدریس خصوصی، ماساژور و... موقعیت های شغلی مناسبی پیدا می کنند.

 

ویزای ورزشی مختص چه کسانی است؟

به طور کلی برای مهاجرت های ورزشی افرادی می توانند ویزای کشورهای مختلف را دریافت کنند که در یکی از عرصه های ورزش فعالیت داشته باشند.به طور مثال داوران و مسئولان ورزشی باسابقه، مدیربرنامه های ورزشی، مربی های ورزشی مطرح، قهرمانان داخلی و بین المللی، مدرسان ورزشی باسابقه در داخل ودر سطح بین الملل قابلیت اخذ مدارک لازم برای اقامت را دارند.

 

توضیحات کامل در خصوص ویزاهای ورزشی کشورهای برتر

اگر شما جزو معدود افرادی هستید که به وسیله ی شرکت در مسابقه های مختلف بین المللی مطرح شده اید، می توانید با کمپانی ها و شرکت های رشته  ی حرفه ای خود مکاتبه کنید و خواستار پیشنهاد کاری شوید. همچنین می توانید با قصد سرمایه گذاری در زمینه ورزشی به وسیله ی ویزاهای مخصوص ورزشکاران اقدام نمایید.

در میان کشور های برتر جهان، بهترین مقاصد برای ارتقای سطح ورزشی و اقامت، کشور های آمریکا، کانادا، استرالیا، آلمان، اتریش، انگلیس، اسپانیا هستند.

 

• شرایط دریافت ویزای به استرالیا

استرالیا یکی از کشورهای برتر جهان است که برای متقاضیان ویزاهای مخصوصی را در نظر گرفته است. لذا ورزشکاران توسط این ویزاها می توانند به استرالیا مهاجرت کنند.

در ادامه به معرفی ویزای 408 Sub-class و ویزای Sub-class 124 می پردازیم.

 

ویزای Sub-class 124 یکی از ویزاهای دائمی کشور استرالیا می باشد. دریافت این ویزا مختص ورزشکارانی است که در سطح جهانی افتخاراتی را کسب کرده باشند. مهمترین شرط برای اخذ ویزای 124 این است که ورزشکار باید حداقل دوسال در عرصه ورزش حضورموثر داشته باشد.

 

علاوه براین اداره ی مهاجرت استرالیا باید با بررسی اسناد و مدارک بر این باور برسد که  حضور این ورزشکار به ارتقای سطح جامعه ورزشی کمک شایانی می کند.

ویزای 408 Sub-class: ویزای 408 برای ورزشکارانی در نظر گرفته شده است که قصد شرکت در مسابقات ورزشی را دارند. یکی از مزیت های ویزا408 آن است که افراد می توانند برای اعضای خانواده خود نیز ویزا بگیرند. در خاطر داشته باشید که  حداکثر مدت اعتبار این نوع ویزا، چهار سال است و قابل تمدید نمی باشد.

 

شرایط مهاجرت ورزشی به استرالیا, شرایط مهاجرت ورزشی به آمریکا, شرایط مهاجرت ورزشی

مهاجرت ورزشی به استرالیا

 

مزیت های مهاجرت به استرالیا

• حمایت همه جانبه دولت استرالیا از فرد و برخورداری از بیمه رایگان پزشکی

• اشتغال تحصیل در برترین دانشگاه ها و کالج ها

• اقدام برای شهروندی در استرالیا

 

• شرایط دریافت ویزای ورزشی به آمریکا

دولت آمریکا برای شکوفا شدن استعداد های ورزشکاران ویزای p را تدارک دیده است؛ ویزایp به سه دسته p1 وp2 وp3 تقسیم می شود.

به طور کلی مدت زمان اعتبار این قبیل ویزاها به فعالیت متقاضی بستگی دارد. به طور مثال ممکن است فردی با ویزایp1 ، به مدت 5 سال اقامت زندگی در آمریکا را دریافت کند.

 

ویزای ورزشی p1: این نوع ویزا برای ورزشکارانی در نظرگرفته شده است که در رقابت های جهانی توانسته اند مدال های برتر را کسب کنند و اکنون قصد شرکت در تورنمنت ها و مسابقات را دارند.

 

ویزای ورزشیp2: ویزای p2 نیز برای ورزشکارانی است که از طرف کشور خود برای شرکت در مسابقه های سازمانی آمریکا انتخاب شده اند. 

 

ویزای ورزشی p3: این قبیل ویزا برای افرادی تدارک دیده شده است که قصد تدریس خصوصی ورزش، اجرای برنامه های ورزشی و شرکت در دوره های آموزشی در کشور آمریکا دارند.

 

• شرایط دریافت ویزای ورزشی به کانادا

ورزشکاران برای اخذ ویزای کانادا می توانند از طریق برنامه خود اشتغالی اقدام کنند. برای این منظور فرد متقاضی باید به اداره ی مهاجرت استرالیا ثابت کند که درآمد اصلی او برای خرج و مخارج زندگی از طریق ورزش است و اکنون تمایل به راه اندازی کسب و کار تخصصی در کانادا دارد. 

 

گردآوری : بخش گردشگری بیتوته

 

کالا ها و خدمات منتخب

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------