افزایش بارندگی ها در غرب دریای خزر



 هواشناسی,اخبار اجتماعی ,خبرهای اجتماعی
فردا و جمعه بارش در غرب سواحل تشدید می‌شود و دریای خزر نیز در این مدت مواج خواهد بود همچنین بارش پراکنده طی شنبه و یکشنبه در استان‌های ساحلی خزر دور از انتظار نیست.

به گزارش مهر، بر اساس نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری تا روز جمعه در استان‌های ساحلی خزر، اردبیل و شمال استان‌های آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی در برخی ساعات وقوع رگبار و رعد و برق، وزش باد شدید موقت و کاهش دما پیش‌بینی می‌شود.

 

فردا و جمعه بارش در غرب سواحل تشدید می‌شود و دریای خزر نیز در این مدت مواج خواهد بود همچنین بارش پراکنده طی شنبه و یکشنبه در استان‌های ساحلی خزر دور از انتظار نیست.

 

تا روز شنبه در جنوب سیستان و بلوچستان و برخی نقاط هرمزگان افزایش ابر، وزش باد شدید موقت و در برخی ساعات رگبار و رعد و برق و روزهای شنبه و یکشنبه در شرق کشور وزش باد شدید و گاهی خیزش گردوخاک رخ خواهد داد.

 

روزهای جمعه و شنبه با نزدیک شدن سامانه بارشی واقع در روی اقیانوس هند، سواحل دریای عمان و شرق خلیج فارس مواج پیش‌بینی می‌شود.

 

طی امروز و فردا اهواز با بالاترین دمای ۴۲ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و اردبیل با بیشینه دمای ۱۵ و ۱۲ درجه سانتیگراد خنک‌ترین مراکز استان‌های کشور هستند.

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------