آخرین اخبار ورزشی

برانکو کاتیچ،اخبار ورزشی،خبرهای ورزشی

مربی سابق الهلال در کنار نویدکیا؛ برانکو کاتیچ به کادر فنی سپاهان ملحق شد

مربی اهل یوگسلاوی به عنوان مربی دروازه‌بان‌ها به کادر فنی سپاهان اضافه شد. به گزارش ایسنا، برانکو کاتیچ، مربی اهل یوگسلاوی…

گل‌محمدی: داور پنالتی مسلم ما را نگرفت/ نویدکیا: دو صحنه مشکوک روی کی‌روش و شهباززاده داشتیم



اخبار,اخبار ورزشی,یحیی گل‌محمدی
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: داور از اعلام پنالتی مسلم به سود ما خودداری کرد.

به گزارش فارس، یحیی گل محمدی پس از تساوی بدون گل مقابل سپاهان اظهار داشت: مقابل یک تیم خوب بازی داشتیم.گرفتن سه امتیاز هدف اصلی مان بود. در هر دو نیمه موقعیت هایی داشتیم و مسلط بودیم. بازی را خوب کنترل کردیم و می توانستیم از فرصت ها خوب استفاده کنیم. هرچند در کل دیدار کم موقعیتی بود زیرا هر دو تیم برای گل نخوردن تلاش می‌کردند. 

 

وی افزود: موقیعت کمی در طول بازی پیش آمد. البته در یک صحنه هم داور از اعلام پنالتی مسلم به سود تیم ما گذشت و نتوانستیم این مسابقه را ببریم. باید خود را برای دیدار آینده آماده کنیم.

 

سرمربی پرسپولیس درباره اعتراض کادرفنی پرسپولیس به عملکرد داور گفت: اعتراض‌ها در چند صحنه رقم خورد. طبق آنچه از دور دیدیم باید به نفع ما گرفته می شد و مشکل خاصی نبود که بخواهیم درباره اش صحبت کنیم.

 

گل محمدی درباره عملکرد ضعیف مهاجمان پرسپولیس عنوان کرد: به هر صرت فشار زیادی روی این بچه‌ها است. در این هفت بازی موقعیت هایی برای مهاجمان ایجاد کردیم اما به دلیل فشار بیش از حد نتوانستند از فرصت ها استفاده کنند. نیاز به زمان و تمرینات اختصاصی بیشتر دارند و تنها کاری که می توانیم انجام بدهیم تمرین بیشتر و تمرکز است.

 

وی درباره بازی دربی گفت: درباره دربی هم باید بگوییم همیشه جذابیت های خاص خودش را دارد و گرفتن سه امتیاز هم با توجه به وضعیت جدول هدف اصلی ما است. ان شالله بازی تماشاگر پسند و خوبی باشد.

 

***

 

نویدکیا: دو صحنه مشکوک روی کی‌روش و شهباززاده داشتیم

محرم نویدکیا پس از تساوی سپاهان مقابل پرسپولیس اظهار داشت: بازی در نیمه اول خیلی خوب نبود. چون در اول کار دیدیم آن‌ها می‌خواهند با سه هافبک دفاعی بازی کنند. حس کردیم می خواهند وارد جنگ‌های تن به تن شوند. همین اتفاق هم افتاد. ولی نیمه دوم خوب بود. هرچه به آخر کار نزدیک شدیم حس کردم تیم ما بهتر بازی می‌کند. موقعیت‌های خیلی خوبی داشتیم ولی متاسفانه نشد.

 

وی در مورد اعتراض پرسپولیسی ها به داوری که معتقد بودند برایشان یک پنالتی گرفته نشده و در بیشتر صحنه‌ها به نفع سپاهان سوت زده شده، عنوان کرد: من تا به حال در مورد داوری حرف نزدم الان هم حرف نمی‌زنم. یکی دو صحنه مشکوک برای آن ها بود. فکر می‌کنم برای ما هم یک دو صحنه روی کی‌روش یا سجاد(شهباززاده) بود. نمی‌دانم.

 

سرمربی سپاهان در مورد اینکه این تیم مدعی قهرمانی است و آینده آن را چگونه پیش بینی می‌کند، گفت: تیم ما و روند آن خوب است. در 9 بازی گذشته این ششمین بار بود که بیرون از خانه بازی کردیم. اگر بتوانیم در بازی های خانگی نتایج خوبی بگیریم قطعا می توانیم جزو مدعیان باشیم در غیر این صورت نه. 

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------