مجیدی: اشتباهات داوری نبود ۳۲ امتیازی بودیم/ نکونام: فرصتی به استقلال ندادیم



فرهاد مجیدی،اخبار ورزشی،خبرهای ورزشی
سرمربی تیم فوتبال استقلال می‌گوید هنوز تیمش آن طور مد نظر خودش است بازی نمی‌کند.

به گزارش ایسنا، فرهاد مجیدی پس از برتری یک بر صفر تیمش برابر فولاد در هفته دوازدهم لیگ برتر اظهار کرد: همانطور که پیشبینی می‌کردیم بازی سختی برای ما بود. به بازیکنان گفته بودم اگر می‌خواهیم بازی را ببریم باید بتوانیم بازی را مدیریت کنیم چون تیم فولاد نظم خوبی در دفاع دارد و ممکن بود فرصتی زیاد ایجاد نشود. باید از تک موقعیت‌ها استفاده می‌کردیم. بازیکنان ما خیلی خوب کار کردند و از آقای روشن هم تشکر می‌کنم که با حضورشان به تیم ما روحیه دادند. این برد را به هواداران تبریک می‌گویم.

 

وی درباره اینکه نکونام گفته بود در صورت نبود اشتباهات داوری تیمش پیروز می‌شد هم گفت: اگر اشتباهات داوری نبود ما الان ۳۲ امتیاز داشتیم.

 

او درباره رکورد ۱۲ بازی بدون باخت در استقلال هم گفت: درباره رکورد بیشترین سهم را بازیکنان تیمم داشتند. مدیریت باشگاه هم هستند که آرامش را به این تیم دادند. از تک تک بازیکنان تشکر می‌کنم و از مدیریت آقای آجرلو هم تشکر می‌کنم که به بهترین نحو این کار را انجام دادند. به رکورد و آمار توجه نمی‌کنم و منتظر هستم کاپیتان تیمم جام قهرمانی را بالای سر ببرد و تمرکزم را می‌گذارم که این امر اتفاق بیفتند. آن چیزی که در تفکرات خودم است، این که تیمم بهتر بازی کند و احتیاج به زمان داریم تا استقلال دلخواه خودمان در بازی‌های آینده ببینیم.

 

وی درباره آخرین وضعیت جذب بازیکن خارجی هم گفت: سایت باشگاه همه چیز را اعلام می‌کند.

 

***

 

نکونام: فرصتی به استقلال ندادیم

سرمربی تیم فوتبال فولاد خوزستان می‌گوید تیمش بازی خوبی برابر استقلال به نمایش گذاشت.

 

جواد نکونام،اخبار ورزشی،خبرهای ورزشی

جواد نکونام پس از شکست یک بر صفر تیمش برابر استقلال در هفته دوازدهم لیگ برتر فوتبال ایران، اظهار کرد: بازی خوبی را شاهد بودیم. تیم ما خوب بازی کرد و آنالیز خوبی از حریف داشتیم. می‌دانستیم در بازی مستقیم و ضربات ایستگاهی برنامه دارند و خوب آن‌ها را کنترل کردیم. بازی برابری را دیدیم و موقعیتی به حریف ندادیم. تیمی که با پاس‌های بلند، تیم‌های حریف را تحت فشار می‌گذاشت، ما توانستیم نقاط قوت آن‌ها را کور کنیم و اجازه ندادیم فرصت به دست بیاورند. در این خوب بازی کردن باید گل هم می‌زدیم که اشتباه فاحش کمک داور باعث شد آفساید اشتباه اعلام شود و تک به تک را از ما بگیرند و به گل نرسیم.

 

وی افزود: تیم ما در شروع نیمه دوم بازی را در دست داشت و خوب بازی کرد اما گلی که در فوتبال ایران کم رخ می‌دهد، به ثمر رسید. روی صحنه آفسیاد هم صحنه را دیدم و فیلم آن موجود است و فرصت گل را از ما گرفت. ما فرصتی به استقلال ندادیم و دروازه‌بان ما توپی نگرفت. روی یکی دو جا ایراداتی داشتیم اما توانسیتم حریف را کنترل کنیم. به بازیکنانم خسته نباشید می‌گویم چون خوب و جانانه بازی کردند. ما برای نیم فصل برنامه داریم که ان‌شاءالله بتوانیم تیم را تقویت کنیم.

 

او درباره اینکه به پریرا پاس‌های خوبی داده نمی‌شد هم گفت: از نظر فنی با تیمم صحبت می‌کنم.

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------