کشف جدید وزیر درباره افشارزاده!
- مجموعه: اخبار ورزشی و نتایج مسابقات
- تاریخ انتشار : دوشنبه, 30 -3443 03:25
وزیر ورزش و جوانان با بیان اینکه از بین مدیران سرخابی فقط بهرام افشارزاده دو شغله است، گفت: به دنبال جایگزین مناسبی برای وی در باشگاه استقلال هستیم .
بر اساس این خبر محمود گودرزی روز یکشنبه در حاشیه بازدید از نخستین نمایشگاه رونمایی از دستاوردهای استعدادیابی فدراسیون های ورزشی در جمع خبرنگاران افزود: آقای افشارزاده جای خود را در باشگاه استقلال به فرد دیگری خواهد داد.
گودرزی درخصوص حمایت از قهرمانان ورزشی از جمله احسان حدادی نایب قهرمان پرتاب دیسک المپیک لندن،گفت: نه تنها احسان حدادی بلکه فدراسیونهای ورزشی همه قهرمانان خود را تحت نظر دارند و رسانه ها نیز نباید این موضوع را القا کنند که مسوولان و فدراسیونها از قهرمانان حمایت نمی کنند.
وزیر ورزش و جوانان تصریح کرد: اینکه شان ورزشکاران را پایین بیاوریم کار درستی نیست و باید به قهرمانان روحیه بدهیم.
وی در پاسخ به سووال یکی از خبرنگاران درمورد اظهارات یکی از نمایندگان مجلس که باشگاههای استقلال و پرسپولیس کار فرهنگی نمی کنند، گفت: به هر حال این نظر نماینده مجلس است اما ورزش چیزی نیست که یک روزه دچار بی فرهنگی، کم فرهنگی، خوش اخلاقی و یا بداخلاقی شود بلکه یک مقوله اجتماعی است که در بلند مدت اتفاق می افتد و نباید آنرا تخریب کنیم. ما باید نمادهای خوب ورزشی و فرهنگی را تقویت کنیم.
وی همچنین انتشار برخی اخبار درخصوص استعفای معاونان وزارت ورزش و جوانان را شایعه سازی خواند و با رد این شایعات،یادآور شد:اگر بدانیم این شایعات در کجا ساخته و پرداخته می شود حتما به سرعت جلوی آنرا خواهیم گرفت.
اخبار ورزشی - تابناک