آخرین اخبار ورزشی

برانکو کاتیچ،اخبار ورزشی،خبرهای ورزشی

مربی سابق الهلال در کنار نویدکیا؛ برانکو کاتیچ به کادر فنی سپاهان ملحق شد

مربی اهل یوگسلاوی به عنوان مربی دروازه‌بان‌ها به کادر فنی سپاهان اضافه شد. به گزارش ایسنا، برانکو کاتیچ، مربی اهل یوگسلاوی…

استقلال این پول ها را از کجا می آورد؟



اخبار,اخبار امروز,اخبار جدید

یک میلیون دلار هزینه اضافه 
استقلال این پول ها را از کجا می آورد؟

قوانین نقل و انتقالات سازمان لیگ به هیچ عنوان در حمایت از بازیکنان نیست و بیشتر از آنکه از طرفین قرارداد به طور مساوی حمایت کند، تمایل بیشتری به حفظ رابطه خود با تیم‌ها دارد؛ نتیجه آشکارش هم بدهی‌های انباشته و مولد روزانه است تا جایی که باشگاه‌ها برای هرگونه قراردادی پیشواز می‌روند و از هرگونه فسخ قراردادی هم واهمه ندارند، چرا که پروسه شکایت، کمیته انضباطی و دریافت حق و حقوق بازیکنان طولانی، بی‌نتیجه و البته خاک‌خورده خواهد ماند. رابطه تنگاتنگ سازمان لیگ و باشگاه‌ها و بی‌توجهی به حقوق بازیکنان را می‌توان در نامه باشگاه استقلال به امیرحسین صادقی به وضوح دید..

 اینکه نظری جویباری در نامه خود پیوست را با عنوان «دعای خیر» به دست کاپیتان استقلال و بازیکن تیم ملی می‌دهد و او را به راحتی از لیست فصل آینده استقلال به دستور پرویز مظلومی کنار می‌گذارند.

 

شاید بدهی‌های انباشته استقلال برای‌شان چندان مهم نیست و حالا بدهی حدود دو میلیاردی به صادقی هم برای‌شان اهمیتی ندارد چرا که حاضر نیستند تعهدات قبلی را تمام و کمال اجرا کنند و بیشتر به دنبال تبلیغات و هیاهوی نقل و انتقالات چند روز اخیر هستند اما در قوانین لیگ این موضوع صراحتا ذکر شده است که باشگاه‌ها نمی‌توانند یکطرفه و بدون دلیل موجه قراردادی را فسخ کنند و می‌بایست با رضایت بازیکن، توافق و پرداخت حقوق قبلی این فسخ انجام شود.


در لیست استقلال از فصل قبل نام امیرحسین صادقی با قراردادی دو ساله ثبت شده که بیش از دو میلیارد برای دو فصل حقوق می‌بایست به او پرداخت می‌شد، اما نه‌تنها استقلال بدهی‌های فصل قبل را نپرداخته که البته تعهدات و امضای خود برای فصل دوم را بی‌اهمیت می‌داند.


پرویز مظلومی که سازوکارهای قانونی و قراردادی را نمی‌شناسد به راحتی برای استقلال خرج‌تراشی می‌کند و به دنبال رویای قهرمانی با خرید بازیکن‌های خارجی و خصوصا برونو سزار می‌گردد. استقلالی‌ها قرار است برای مهاجم برزیلی چهارصد هزار دلار پرداخت کنند اما این اتفاق فقط زمانی می‌تواند رخ دهد که نام صادقی از لیست خارج شود، کاری که تا امروز انجام نشده است و مظلومی و نظری جویباری تنها دست به دعا برداشته‌اند تا صادقی تیم جدیدی پیدا کند و از حق قراردادی خود بگذرد.


این راهکار مدیریتی جدید استقلال است. دعا کردن به جای احترام گذاشتن به قراردادی که فصل قبل خودشان امضا کرده‌اند. با این حساب توافق و رضایت صادقی بیش از پانصد هزار دلار برای استقلالی‌ها خرج برمی‌دارد چرا که گفته می‌شود صادقی ترجیح می‌دهد که در خانه بنشیند و به تعهدی که با استقلال دارد ادامه دهد یا اینکه به تیم خوب و با قراردادی همسان با قرارداد استقلال برود یا اینکه تفاوت قرارداد تیم جدید را استقلالی‌ها پرداخت کنند.

 

این دقیقا همان سیستم مدیریت مالی انضباطی است که فیفا به آن توجه دارد و تاکید کرده است که تمام باشگاه‌های دنیا ملزم و متعهد به پرداخت حقوق بازیکنان هستند. باید منتظر ماند و دید معادله برونو سزار و امیرحسین صادقی چگونه حل می‌شود. سازمان لیگ نظاره‌گر بی‌تفاوتی است که به شکایت‌ها و اعتراض‌های بازیکنان و قراردادهای پرداخت نشده اهمیتی نمی‌دهد و فقط به دنبال جنجال حق پخش
 تلویزیونی است.


 این دوگانگی در مورد گرفتن حق فوتبال عجیب و البته کاملا عادی است. فوتبال ایران مدیریت انباشت بدهی‌هاست و هیچ سازمانی هم بر آن نظارت ندارد. دعوای پنهان صادقی - برونو سزار و استقلال به روزهای حساس خود رسیده است.

اخبار ورزشی - ایران ورزشی

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------