چه کسانی با رؤسا بسته اند!؟
- مجموعه: اخبار ورزشی و نتایج مسابقات
- تاریخ انتشار : دوشنبه, 30 -3443 03:25
در این میان گزینههای ریاست فدراسیون فوتبال هم مشخص شده اند و البته آنهایی که برای پستهای مختلف ثبت نام کرده اند.آنطور که مشخص شده مهدی تاج، مصطفی آجرلو، عزیزا... محمدی، شهابالدین عزیزی خادم کاندیداهایی هستند که برای انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال ثبت نام کرده اند. البته نامهایی مثل علیرضا معظمینیا، خریدار سابق پرسپولیس و البته علی اکبر ابرقویی نژاد به همراه منصور قنبرزاده هم فرم ریاست را پر کرده اند اما در لیستی که منتشر شده نام آنها نیامده است. علیرضا معظمينیا گفته به هر هیات یک میلیارد تومان میدهد و البته نواب و دبیرکل آن را هم معرفی نکرده است.در هر حال به نظر ميرسد که نامهایی چون منصور قنبرزاده و الهه عرب عامری از برندگان احتمالی انتخابات فدراسیون فوتبال باشند چرا که نام این دو در لیست نواب رئیسهای اکثریت کاندیداها هستند. در این گزارش ميخوانید که هر کدام از کاندیداها چه نواب و دبیرکلی دارند.
نواب مهدی تاج
بر اساس اطلاعاتی که به سایت 90 رسیده است، مهدی تاج، علی کفاشیان را به عنوان نایب رئیس اولش انتخاب کرده است و البته برای نایب رئیس دومش، نام غلامرضابهروان را اعلام کرده و نام منصور قنبرزاده در لیست تاج دیده نميشود. نایب رئیس سوم مهدی تاج هم خانم الهه عرب عامری است. اگر تاج رئیس فدراسیون فوتبال شود، امیر عابدینی دبیرکلش خواهد بود. محمود اسلامیان هم البته برای عضویت در هیات رئیسه ثبت نام کرده است. البته پایگاه رای تاج در مجمع یک پایگاه مبهم است و پس از مشکلاتی که بر سر ماجرای تبلیغات محیطی و بحران باشگاهها پیش آمد، مشخص نیست مدیران باشگاهها چقدر بخواهند به برنامههای مهدی تاج اعتماد کنند.
نواب سردار آجرلو
اما کاندیدای بعدی سردار آجرلوست که نایب رئیس اولش علی کفاشیان است و البته نایب رئیس دومش منصور قنبرزاده و نایب رئیس سومش هم الهه عرب عامری. دبیرکل وی هم امیرعابدینی است. به نظر ميرسد آجرلو و تاج ائتلاف کرده و یکی به نفع دیگری انصراف ميدهد و حتی برخی ميگویند که احتمالا تاج به نفع آجرلو انصراف ميدهد و امروز هم تاج زیاد تمایل نداشت که برای ریاست ثبت نام کند و دلش میخواست کفاشیان در انتخابات به عنوان رئیس شرکت کند. به نظر ميرسد امید تاج و آجرلو به کفاشیان است تا برایشان از اعضای مجمع رای جمع کند و به همین دلیل است که احتمال ائتلاف تاج و آجرلو زیاد است اما باید پستهای تاج و آجرلو در صورت ائتلاف مشخص شود. وضعیت سازمان رای آجرلو هم تقریبا مثل مهدی تاج است.
نواب عزیزا... محمدی
اما عزیزا... محمدی، رئیس سابق سازمان لیگ و رئیس کنونی اتحادیه فوتبال هم برای ریاست ثبت نام کرده است. بر خلاف شایعاتی که گفته ميشد کفاشیان نایب رئیس اولش است، او علی فتح ا... زاده مدیرعامل سابق باشگاه استقلال را به عنوان نایب رئیس اولش معرفی کرده و منصور قنبرزاده و الهه عرب عامری نواب دوم و سومش هستند. دبیرکلش هم علیرضا اسدی، دبیرکل کنونی فدراسیون فوتبال است. عزیزا... محمدی البته به هیچ وجه نميخواهد به نفع تاج یا آجرلو انصراف دهد و البته خوب ميداند که با حضورش سازمان رای کاندیداها دچارچالش ميشود و با توجه به اینکه وی کفاشیان را به عنوان نایب رئیس اول معرفی نکرده یعنی راهش از دو کاندیدای دیگر جداست.البته عزیزمحمدی روی نفوذش در باشگاهها و هیاتهای فوتبال به این دلیل که رئیس اتحادیه فوتبال است حساب باز کرده است. او تجربه یک بار شکست در انتخابات فدراسیون فوتبال اسفند ۹۰ را هم دارد.
نواب شهاب الدین عزیزی خادم
شهاب الدین عزیزی خادم گزینه دیگری است که وارد کارزار انتخابات شده است. وی که چهار سال عضو هیات رئیسه فدراسیون فوتبال بود، در جریان گرفتن امضاها برای تایید مجمع، یکی از کسانی بود که بالغ بر ۳۰ امضا گرفته بود و این کار رابرای دیگر کاندیداها سخت کرده بود و به همین دلیل برخی به علی کفاشیان و علیرضا اسدی شکایت برده بودند که چرا وی بالغ بر ۳۰ امضا دارد و برای دیگر کاندیداها امضایی باقی نميماند و حتی ميخواستند مواد اساسنامه را پیش بکشند که در این میان، چون در اساسنامه از واژه حداقل ۱۰ امضا استفاده شده بود، در هر حال کار عزیزی خادم در داشتن امضاهای زیاد غیرقانونی نبود اما ظاهرا وی قرار است از ۲۴ تا ۲۷ اسفند همان ۱۰ امضایش را تحویل بدهد تا دیگر کاندیداها بتوانند امضاهایشان را بگیرند. عزیزی خادم جوان را برخی یکی از پرشانس ترین گزینههای انتخابات فدراسیون فوتبال ميدانند و البته با توجه به امضاهایی که وی جمع کرده این شانس را برای وی قائل هستند و برخی ميگویند که سازمان رای خوبی بین هیاتهای فوتبال استانی و البته برخی مدیران باشگاهها دارد.
در هر حال وی حیدر بهاروند، عضو هیات رئیسه کنونی فدراسیون را به عنوان نایب رئیس اول، منصور قنبرزاده را به عنوان نایب رئیس دوم و الهه عرب عامری را به عنوان نایب رئیس سوم معرفی کرده است. گفته ميشود دبیرکل عزیزی خادم، صادق درودگر است. البته درودگر یکی از گزینههاست و هنوز گزینه دبیرکلیاش به صورت رسمياعلام نشده است. عزیزی خادم در روزهای گذشته از سوی برخی رقیبانش در ماجراهای مربوط به تایید صلاحیتهای انتخابات اسفند ۹۰ مورد هجمه قرار گرفت و حتی کپی شناسنامه وی را منتشر کردندکه نشان ميداد دو ماه از سن قانونی برای عضویت در هیات رئیسه فدراسیون فوتبال کمتر دارد اما همان زمان کمیته تایید صلاحیتها به اشتباه وی و چند تن دیگر از اعضا را تایید کرده بود. در هر حال ۴ سال هیات رئیسه فدراسیون ۱۵ اسفند به پایان رسید و حالا وی در نهایت ثبت نام کرد تا یکی از گزینههای انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال باشد.
نواب ابرقویی نژاد
اما علی اکبر ابرقویی نژاد رئیس هیات فوتبال اصفهان که ۱۴ سال است رئیس هیات این استان صنعتی و برخوردار است برای انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال ثبت نام کرده و مراد حاج جعفری رئیس هیات فوتبال استان کرمان را به عنوان نایب رئیس اول و منصور قنبرزاده را به عنوان نایب رئیس دوم و الهه عرب عامری را به عنوان نایب رئیس سوم معرفی کرده است. گزینه دبیرکلی ندارد و البته باید ۱۰ امضایش را از ۲۴ تا ۲۷ اسفند به فدراسیون فوتبال تحویل دهد.
نواب منصور قنبرزاده
منصور قنبرزاده البته دیروز یک کار عجیب کرد و همینکه شنید علی کفاشیان قصد داشته برای ریاست و نایب رئیسی همزمان ثبت نام کند، وی هم این کار را انجام داد و شهاب الدین عزیزی خادم را به عنوان نایب رئیس اول و حیدر بهاروند و الهه عربعامری را به عنوان نواب دوم و سوم معرفی کرد و ظاهرا صادق درودگر هم دبیرکلش است. البته اسم وی و ابرقویی در لیستی که فدراسیون فوتبال منتشر کرده وجود ندارد و درست مثل نام علی کفاشیان برای نایب رئیسی اول بعدا درج ميشود. دلیل قنبرزاده برای ثبت نام این بوده که ممکن است عزیزی خادم برای ریاست تایید نشود و به همین دلیل وارد کارزار انتخابات شده است.
چرا دادکان نیامد؟
دیروز بسیاری منتظر محمد دادکان بودند که برای انتخابات ثبت نام کند اما وی جلو نیامد. علی کفاشیان گفت که دادکان نتوانسته امضاهایش را جمع کند و البته به اشتباه اعلام کرد که دادکان نتوانسته ۱۰ امضایش را جمع کند در حالی که دادکان چون سابقه ریاست در فدراسیون فوتبال را داشته به ۵ امضا احتیاج داشت. محمد دادکان منتظر تایید مقامات بالا برای حضور در انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال بود اما ظاهرا این تایید نهایی به وی نرسید تا رئیس سابق فدراسیون ثبت نام نکند. در حالی که بسیاری امیدوار بودند وی وارد رقابتهای انتخاباتی شود امادادکان حتی برای گرفتن ۵ امضا هم اقدام نکرد. برخی میگویند که وی برای وزارت ورزش شانس دارد و شایعات و اخبار پشت پرده و تلگراميوی را گزینه ای جدید برای وزارت ورزش و جوانان ميدانند.
شنبه ۲۲ فروردین ثبت نام انجام شد و کاندیداها از ۲۴ تا ۲۷ اسفند امضاهایشان را تحویل دهند و منتظر تایید کمیته تایید صلاحیت فدراسیون و وزارت ورزش و البته دیگر نهادهای نظارتی باشند. در روزهای آینده بیشتر درباره انتخابات فدراسیون فوتبال خواهیم نوشت. تنور انتخابات فدراسیون فوتبال تا روز انتخابات، داغ خواهد ماند.
اخبار ورزشی - قانون