سایپا موقتا صدرنشین لیگ یک شد



لیگ دسته یک،اخبار ورزشی،خبرهای ورزشی
در اولین دیدار از هفته یازدهم لیگ دسته یک فوتبال، سایپا مقابل پارس جنوبی به برتری رسید تا موقتا صدرنشین لیگ یک شود.

به گزارش ایسنا، هفته یازدهم رقابت‌های لیگ یک فوتبال ایران امروز با برگزاری یک بازی آغاز شد و سایپا و پارس جنوبی‌جم مقابل هم قرار گرفتند. این دیدار با نتیجه ۲ بر یک به سود شاگردان ابراهیم صادقی به پایان رسید.

 

دو گل سایپا در این دیدار را پیمان میری و محمد صادق بارانی در دقایق پایانی به ثمر رساندند و تک گل پارس جنوبی را هم علی دشتی به ثمر رساند.

 

سایپا با پیروزی برابر پارس جنوبی‌جم ۲۱ امتیازی شد و در رتبه نخست لیگ یک قرار گرفت و پارس جنوبی هم با ۱۶ امتیاز جایگاه هشتم را به خود اختصاص دادند. 

 

ادامه رقابت‌های لیگ یک فردا برگزار خواهد شد که شنبه ۲۶ آبان در مهم‌ترین بازی فجرسپاسی صدرنشین مقابل بعثت و صنعت نفت آبادان تیم دوم لیگ هم با تیم انتهای جدول یعنی نفت مسجد سلیمان رقابت خواهند کرد.

 

لیگ دسته یک،اخبار ورزشی،خبرهای ورزشی

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------