وزیر ورزش: جدایی از پرسپولیس حق بیرانوند بود/ از اتفاقات بازی پرسپولیس و تراکتور متاسفم



وزیر ورزش،اخبار ورزشی،خبرهای ورزشی
احمد دنیامالی می‌گوید با رفتارهای مدیریتی که مردم را تحریک کنند، برخورد خواهد کرد.

به گزارش ورزش سه، در حالی که همه منتظر اعلام رأی انضباطی بازی پرسپولیس - تراکتور هستند، وزیر ورزش در اولین واکنش خود در این مورد گفته: من بابت رفتارهایی که شد، متاسفم. این تعداد محدود نباید این فضا را به وجود بیاورد که تماشاگران ما به عنوان انسان فرهیخته، محروم شوند. ۴ حرکت اینطوری نباید باعث شود ما تماشاگران را محروم کنیم.

 

وی افزود: ما امروز جلسه ویژه داریم به ریاست خودم در وزارت ورزش. قطعا بررسی عمیقی خواهیم داشت و ان‌شاءالله تدابیر اصلاحی عمیقی خواهیم داشت تا در آینده شاهد چنین رویدادهایی نباشیم.

 

او درباره حاضران در جلسه گفت: مسئولان باشگاه نیستند، رییس فدراسیون فوتبال حضور دارد و یک‌سری مسئولان مرتبط که نتایجش را به سمع و نظر مردم خواهیم رساند. هر اتفاقی که روی سکوها رخ می‌دهد ریشه آن را باید در بیرون استادیوم ببینید.

 

وزیر ورزش ادامه داد: مدیران ما مرز رفتار حرفه‌ای را رعایت نمی‌کنند و به یک سری رفتار احساسی و کری‌خوانی می‌افتند و ما شاهد چنین اتفاقی می‌شویم.

 

دنیامالی با اشاره به جدایی بیرانوند گفت: اگر بازیکنی به هر علتی تیمی را ترک کرده و به تیم دیگری رفته، حقش بوده. اگر ما فضا را آنچنان مشوش کنیم که فضا کشیده شود به سکوها، این‌ها در شأن ما نخواهد بود و قطعا این موارد مدیریتی را بررسی خواهیم کرد.

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------