آخرین اخبار ورزشی

برانکو کاتیچ،اخبار ورزشی،خبرهای ورزشی

مربی سابق الهلال در کنار نویدکیا؛ برانکو کاتیچ به کادر فنی سپاهان ملحق شد

مربی اهل یوگسلاوی به عنوان مربی دروازه‌بان‌ها به کادر فنی سپاهان اضافه شد. به گزارش ایسنا، برانکو کاتیچ، مربی اهل یوگسلاوی…

اتفاق عجیب در باشگاه استقلال؛ آقای خطیر! در اصل شما باشگاه استقلال را اسپانسر یک موبایل‌فروشی کرده‌اید



اسپانسر استقلال،اخبار ورزشی،خبرهای ورزشی
کل درآمد این اسپانسر چقدر است که بتواند تعرفه های سنگین پشت پیراهن باشگاه استقلال را پرداخت کند؟ و آیا بار استقلال با حامیان اینچنینی به مقصد می‌رسد و هزینه های چند صد میلیاردی بازیکنان و مربیان و کادر باشگاه تامین می‌شود؟

به گزارش تابناک، بحران اقتصادی و مدیریت در استقلال به جایی رسیده که این باشگاه در اقدامی کم سابقه و شاید بی سابقه در تاریخ این باشگاه بزرگ، یک فروشگاه موبایل را به عنوان اسپانسر پیراهن خود برگزید. 

 

یکی از انتقادات مهم از علی خطیر به عنوان مدیرعامل باشگاهاستقلال، ناتوانی در جذب منابع مالی و عقد قرارداد با اسپانسر های معتبر و قدرتمند است تا مخارج تیم تامین شود اما او که در جدول امتیاز بندی رئیس سابق سازمان خصوصی‌سازی نفر اول شده بود، در این فاکتور تعیین کننده عملکرد مطلوبی نداشت.

 

اعتصاب و اعتراض و کسری بودجه و مذاکره برای کسر قرارداد بازیکنان به کنار، حالا انتشار یک عکس واکنش گسترده ای در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی داشته است.

 

گویا استقلال یک فروشنده موبایل هرچند محترم آنهم در یکی از شهرستان های شمالی را به عنوان حامی پشت پیراهن خود برگزیده است. حضور در پشت پیراهن استقلال قطعا برای این فروشگاه موبایل در شهر آمل! بسیار پراهمیت و پولساز است اما تبلیغات در چنین سطحی آیا در شان استقلال قرار دارد.

 

فارغ از آن، پولی که این فروشگاه به استقلال می‌دهد چقدر است؟ کل درآمد این اسپانسر چقدر است که بتواند تعرفه های سنگین پشت پیراهن باشگاه استقلال را پرداخت کند؟ و آیا بار استقلال با حامیان اینچنینی به مقصد می‌رسد و هزینه های چند صد میلیاردی بازیکنان و مربیان و کادر باشگاه تامین می‌شود؟

 

به نظر می‌رسد علی احمدی خطیر تمام تلاش خود را به کار گرفته تا در درآمد زایی هم موفق باشد اما توان او همین مقدار است و بیش از این نمی توان از این مدیر جوان توقع و انتظار داشت.

 


کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------