استقلال در سکوت صاحب کمیته فنی شد | حسن روشن: امیدوارم کمیته فنی استقلال، کمیته مورد نظر علی پروین نباشد



کمیته فنی استقلال،اخبار ورزشی،خبرهای ورزشی
در شرایطی که استقلال روزهای پرچالشی را در حوزه مدیریتی سپری می‌کند و هنوز تکلیف مدیرعامل بعدی این باشگاه هم مشخص نشده، یک کمیته فنی بدون خبررسانی رسمی تشکیل شده است.

به گزارش ورزش سه، علی تاجرنیا که یکی از مهم‌ترین اتفاقات دوران مدیریتش در باشگاه استقلال انتصابات پرتعداد در حوزه‌های مختلف است، حالا بدون آنکه هیچ اطلاع‌رسانی خاصی در این زمینه انجام شود چهار پیشکسوت این باشگاه را به عنوان کمیته فنی انتخاب کرده است؛ آن هم در سکوت کامل خبری!

 

بر اساس اطلاعات به ‌دست ‌آمده این کمیته فنی از چهار پیشکسوت استقلال تشکیل شده است: 

•⁠ ⁠بهتاش فریبا 

•⁠ ⁠مجید نامجومطلق 

•⁠ ⁠رضا حسن‌زاده 

•⁠ ⁠جهانگیر کوثری 

 

هر چهار نفر سابقه حضور در استقلال را دارند و از چهره‌های شناخته‌شده فوتبال ایران محسوب می‌شوند اما نکته جالب اینجاست که این کمیته به شکلی ناگهانی و بدون اجماع با پیشکسوتان این باشگاه تشکیل شده و دلخوری برخی از آنها را هم به دنبال داشته است. شنیده‌ها حاکی از آن است که بهتاش فریبا نقش اصلی در تشکیل کمیته داشته و سه عضو دیگر نیز با نظر مستقیم او انتخاب شده‌اند. فریبا سابقه سال‌ها حضور در استقلال، چه در قامت بازیکن و چه به‌عنوان مربی و مدیرفنی را در کارنامه دارد و از چهره‌های مورد اعتماد باشگاه به ‌شمار می‌رود.

 

جهانگیر کوثری؛ انتخابی متفاوت 

در میان این چهار پیشکسوت، حضور جهانگیر کوثری بیش از بقیه جلب توجه می‌کند. او با وجود حضور در باشگاه استقلال پیش از انقلاب، بیش از آنکه یک چهره فنی و پیشکسوت باشد، سابقه‌ای طولانی در رسانه، گزارشگری و امور فرهنگی- ورزشی دارد. او در حد فاصل سال‌های ۵۵ تا ۵۷ برای تاج سابق بازی کرد اما سال‌هاست که بیشتر به عنوان تحلیلگر، گزارشگر و یک چهره باسابقه رسانه‌ای شناخته می‌شود. 

 

نظارت بر ساپینتو؛ مهم‌ترین نقش کمیته فنی

بر اساس شنیده‌ها این کمیته نقش مشورتی دارد و قرار است عملکرد فنی تیم، از جمله روند کاری کادرفنی و شرایط بازیکنان را مورد بررسی قرار دهد. از جمله موضوعاتی که در حوزه توجه این کمیته قرار دارد، می‌توان به عملکرد ریکاردو ساپینتو و مسیر فنی استقلال در ادامه فصل اشاره کرد.

 

با این حال مشخص نیست این نظارت دقیقا با چه ساز و کاری اتفاق خواهد افتاد. اینکه آیا این کمیته اختیار تصمیم‌سازی دارد یا فقط گزارش عملکرد می‌دهد و صرفا نقش مشورتی ایفا می‌کند؟ نکته قابل توجه اینجاست که تاجرنیا ترجیح داده این تصمیم مهم را بدون هیاهو جلو ببرد اما حالا مشخص است استقلال یک کمیته فنی دارد. کمیته‌ای که معارفه‌ رسمی نشده و احتمالا نارضایتی و دلخوری طیف دیگری از پیشکسوتان را هم به همراه خواهد داشت. اتفاقی البته با انتخاب هر پیشکسوتی برای این کمیته رخ می‌داد.

 

***

 

حسن روشن: امیدوارم کمیته فنی استقلال، کمیته مورد نظر علی پروین نباشد

کاپیتان اسبق استقلال گفت: تیم آقای ساپینتو در اصفهان استراتژی برای برنده شدن نداشت و در نهایت با شلوغ کاری یک گل زدند و برنده شدند که البته این خوب است ولی برای تیمی مثل استقلال کافی نیست.

 

حسن روشن ستاره اسبق تیم استقلال و تیم ملی فوتبال کشورمان در گفتگو با خبرورزشی، در این باره که گفته می‌شود باشگاه استقلال در حال تشکیل کمیته فنی با حضور تعدادی از پیشکسوتان است اظهار داشت: من هم این موضوع را از دوستم پرویز مظلومی شنیدم و خودم خبر نداشتم. از این بابت خیلی خوشحالم چون من حداقل ۲۰ سال است که آرزوی چنین اتفاقی را برای استقلال می‌کنم اما متاسفانه در هر برهه‌ای که کمیته فنی خواسته تشکیل بشود به نوعی این موضوع از هم پاشیده است.

 

وی افزود: اتفاقاً یکی از کسانی که باید مشوق تشکیل کمیته فنی باشد همین آقای ساپینتو است که آن وقت افرادی هستند تا به او کمک کنند. وقتی سرمربی را کمیته فنی تعیین کند آن وقت مربی مورد تایید آنهاست و هر دو برای هم عزیز می‌شوند. در چنین شرایطی هیچکس نمی‌تواند برای تیم بازیکن بی‌ارزش بیاورد و خلاصه اینکه همه چیز حساب و کتاب پیدا می‌کند.

 

پیشکسوت استقلال ادامه داد: اینکه من باشم یا نباشم اهمیتی ندارد مهم این است که این کمیته بتواند وظیفه اصلی‌اش را در باشگاه اجرا کند و فقط صرفاً جهت تشکیل جلسه و خوردن موز و شیرینی دور هم جمع نشوند. به قول علی پروین کمیته کشکی نباشد واقعاً یک کمیته موثر باشد چون در این صورت تاثیرگذاری اش را در همه ارکان تیم خواهیم دید.

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------