طلای استرالیا در شنای المپیک با طعم رکوردشکنی/ عبور از آمریکا و چین



المپیک 2024،اخبار ورزشی،خبرهای ورزشی
تیم شنای زنان استرالیا در بازی‌های ۲۰۲۴ پاریس در ماده ۴ در ۱۰۰ متر امدادی آزاد به مدال طلا دست یافت.

به گزارش ایسنا، تیم مولی اوکالاگان، شاینا جک، اما مک کئون و مگ هریس با زمان ۳ دقیقه و ۲۸.۹۲ ثانیه رکورد جدیدی در المپیک به نام خود ثبت کردند و مدال طلای شنای ۴ در ۱۰۰ متر را برای استرالیا به دست آوردند. آمریکایی ها در این بخش دوم شدند و برنز به چینی ها رسید.

 

رکورد قبلی المپیک سه سال پیش در توکیو نیز توسط استرالیایی ها به ثبت رسیده بود (۳:۲۹.۶۹) و به این ترتیب طلای استرالیا در این بخش با رکوردشکنی همراه بود.

 

استرالیایی ها در روز اول مسابقات با درخشش در رشته‌های دوچرخه‌سواری (یک طلا) و شنا (دو طلا) در صدر جدول مدال‌های روز اول المپیک پاریس قرار گرفتند. جالب اینکه هر سه طلا توسط زنان استرالیا به دست آمد.

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------