کریمی به خاطر فشار مردم ریسک می کند؟/کلاهکج و حقیقی به دربی میرسند
- مجموعه: اخبار ورزشی و نتایج مسابقات
- تاریخ انتشار : دوشنبه, 30 -3443 03:25
کادر پزشکی پرسپولیس: تصمیم با خودش است/ کریمی به خاطر فشار مردم ریسک می کند؟
ورم پای علی کریمی خوابیده و حالا او می تواند بین بازی کردن یا نکردن، یکی را انتخاب کند.
به گزارش خبرآنلاین؛ علی کریمی پس از یک هفته تمرینات فیزیوتراپی، شانس بازی در دربی را دارد.
ورم پایش خوابیده و او می تواند میان بازی کردن یا نکردن یکی را انتخاب کند. دکتر چشمه سری در این باره به خبرآنلاین می گوید:«می تواند بازی کند اما اگر بازی نکند بهتر است.» این همان نظری است که دکتر رازی ، پزشک مختصص او هم داشته.
با این وجود فشار هواداران به شکلی است که علی کریمی تلاش دارد تا در این بازی حاضر باشد. حمید استیلی اولین بار گفته بود کریمی در دربی حاضر می شود:« من با علی حرف زدم ، می گفت درد دارد اما برای بازی دربی خودش را می رساند. شما هنوز علی را نمی شناسید. او برای کمک به تیم دست به هر ریسکی می زند.»
فشار هواداران اما می تواند برای این بازیکن گران تمام شود. احتمال آسیب دیدگی مجدد و پارگی عضلات می تواند او را شاید تا یکسال خانه نشین کند.
مدت زمانی که در این سن و سال می تواند او را برای همیشه خانه نشین کند چون کریمی سال های پایانی فوتبالش را سر می کند. آسیب دیدگی سخت در این شرایط می تواند او را به کلی ناچار به وداع با فوتبال کند. شرایط کریمی برای بازی حالتی دشوار است.
او یکی از 20 بازیکنی ست که کارلوس کروش از فدراسیون خواسته زیر نظر کادرپزشکی تیم ملی باشد. بازیکنانی که با آسیب دیدگی نباید به میدان بروند. کریمی حالا باید ریسکی بزرگ را بپذیرد. باشگاه این تصمیم را به عهده خودش گذاشته. او قطعا یکی از 18 یار روی نیمکت پرسپولیس در روز دربی است. البته شاید جایی در ترکیب اصلی نداشته باشد و یحیی او را برای روز مبادا نگه دارد.
پزشک پرسپولیس:
کلاهکج و حقیقی به دربی 76 میرسند
پزشک تیم فوتبال پرسپولیس گفت: با تلاش همگانی کادر پزشکی عادل کلاهکج شرایط حضور در دربی را پیدا کرد.
دکتر وجیهالله چشمهسری در گفتوگو با فارس، اظهار داشت: رضا حقیقی به دلیل مصدومیت روز گذشته در تمرین امروز کمفشار تمرین کرد و به او اجازه ندادیم بیش از حد فشار بیاورد اما وی قطعاً به دربی 76 میرسد.
وی درباره کلاهکج که قرار بود دو هفته خانه نشین شود گفت: طبق بررسیها و عکسهایی که از این بازیکن گرفتیم در مسائل پزشکی مشخص شد که دو هفته باید دور باشد اما این بازیکن صبح و بعد از ظهر فیزیوتراپی کرد و وزنه زدن نیز در دستور کارش قرار گرفت که بالاخره مشخص شد شرایط بازی و تمرینات پرفشار را دارد و به همین دلیل او برای دربی 76 هیچ مشکلی ندارد.