سنگربان رئال مادرید شش تا هشت هفته خانه‌نشین شد



ال‌کلاسیکوی کوپا دل‌ری بدون کاسیاس

سنگربان رئال مادرید شش تا هشت هفته خانه‌نشین شد

به گفته پزشکان رئال‌مادرید پس از شکستگی انگشت ایکر کاسیاس در بازی برگشت یک چهارم نهایی کوپا دل ری برابر والنسیا این بازیکن شش تا هشت هفته‌ از فوتبال دور خواهد ماند و به این ترتیب بازی رفت رئال‌مادرید - منچستریونایتد از دور یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا و همین طور بازی رئال مادرید - بارسلونا در نیمه نهایی جام حذفی اسپانیا را از دست خواهد داد.

به گزارش ایسنا، پس از بی‌دقتی آروالو آربلوآ، مدافع رئال‌مادرید در بازی با والنسیا و ضربه زدن به دستان ایکر کاسیاس، دروازه‌بان و کاپیتان مادریدی‌ها امروز صبح (جمعه) تحت عمل جراحی قرار گرفت و به این ترتیب شش تا هشت هفته‌ از فوتبال دور خواهد ماند.

به نوشته روزنامه اسپانیایی AS پزشکان رئال‌مادرید اعلام کردند که هدف آنها این است که کاسیاس را با یک معجزه به دیدار با منچستر یونایتد در لیگ قهرمانان اروپا برسانند. هر چند کاسیاس تا زمان بازی برگشت رئال مادرید و منچستر یونایتد که دو ماه آینده برگزار می‌شود، مشکلی برای همراهی رقوهای سپید نخواهد داشت، با این حال بعید به نظر می‌رسد این دروازه‌بان بتواند خیلی سریع به ترکیب رئال‌مادرید برگردد.

به این ترتیب کاسیاس بازی‌های رئال‌مادرید در لیگا برابر ختافه، گرانادا، سویا، رایو وایکانو، لاکرونیا، و همچنین بازی برابر بارسلونا در جام حذفی اسپانیا و مسابقه با منچستریونایتد در لیگ قهرمانان اروپا را از دست خواهد داد.

کاسیاس در دقیقه 16 رئال مادرید برابر والنسیا به دلیل مصدومیت از ناحیه انگشت دست بازی را ترک کرد و آدان به جای او به میدان آمد./ایسنا

 

کالا ها و خدمات منتخب

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------