برد يووه و پاريسنژرمن در شب ناکامي ميزبانان
- مجموعه: اخبار ورزشی و نتایج مسابقات
- تاریخ انتشار : دوشنبه, 30 -3443 03:25
دور رفت از مرحله يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا
برد يووه و پاريسنژرمن در شب ناکامي ميزبانان
تيمهاي فوتبال يوونتوس و پاريسنژرمن در يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا برابر ميزبانان خود به پيروزي رسيدند.
در دور رفت از مرحله يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا دو بازي از ساعت 11:15 به طور همزمان برگزار شد که در مهمترين ديدار تيم فوتبال سلتيک گلاسکو اسکاتلند در استاديوم سلتيک پارک شهر گلاسکو ميزبان يوونتوس ايتاليا بود که اين بازي در نهايت با نتيجه 3 بر صفر به سود يوونتوس به پايان رسيد.
در اين بازي و از همان ابتداي شروع مسابقه اين سلتيک بود که دو حمله خطرناک را روي دروازه يووه تدارک ديد اما برخلاف جريان بازي اين بانوي پير ايتاليا بود که روي ضدحمله و با ضربه ماتري در دقيقه 3 به گل رسيد. نيمه اول با همين نتيجه پايان يافت.
در نيمه دوم باز هم يوونتوس بود که توسط مارکيسيو در دقيقه 77 به گل دوم رسيد و ووچينيچ در دقيقه 83 با گل خود اميدهاي سلتيک را به طور کامل نقش بر آب کرد. در نهايت هم بازي با نتيجه 3 بر صفر به سود يووه به پايان رسيد.
در ديگر بازي ديشب نيز پاريسن ژرمن مهمان والنسيا در مستايا بود که اين بازي هم با نتيجه 2 بر يک به سود پاريسن ژرمن خاتمه يافت.
لاوتزي در دقيقه 10 توانست فرانسويها را يک بر صفر پيش اندازد و در دقيقه 43 پاستوره اختلاف را 2 برابر کرد. اما در نيمه دوم والنسيا يکي از گلها را در دقيقه 90 توسط رامي جبران کرد. نکته جالب در اين بازي اخراج ابراهيموويچ در دقيقه 90 بود./ورزش3