آتلتیکو مادرید در فاصله یک قدمی بارسای صدرنشین قرار گرفت
- مجموعه: اخبار ورزشی و نتایج مسابقات
- تاریخ انتشار : دوشنبه, 30 -3443 03:25
آتلتیکو مادرید در فاصله یک قدمی بارسای صدرنشین قرار گرفت
به گزارش ایرنا ، این پیروزی حاصل دو پنالتی در دو نیمه بازی بود که توسط ˈ دیه گو کاستا ˈ و ˈ داوید ویا ˈ تبدیل به گل شد.
کاستا در حالی در پیروزی تیمش نقش داشت که طی هفته جاری اعلام کرده است قصد دارد به جای برزیل برای تیم ملی اسپانیا بازی کند. این در حالی است که والدین وی برزیلی هستند.
وی که امیدوار است هفته آینده در ترکیب اسپانیا قرار گیرد، هفت دقیقه پیش از پایان نیمه اول این دیدار هفته یازدهم با استفاده از خطایی که روی ویا در محوطه جریمه شده بود پشت توپ قرار گرفت و آتلتیکو را صاحب گل کرد.
دوازده دقیقه به پایان بازی نیز بازهم ویا قربانی یک جریمه پنالتی شد ولی این بار خود تصمیم به زدن پنالتی گرفت و با یک ضربه مطمئن توپ را به تور دروازه دوخت .
دو دقیقه مانده به آخر این دیدار ، آتلتیکو با اخراج ˈ فیلیپه لوییس ˈ پس از دریافت کارت زرد دوم از داور ده نفره شد و گرانادا یکی از دو گل خورده را جبران کرد اما برای تساوی دیگر دیر شده بود.
شاگردان دیه گو سیمونه که اکنون در یک قدمی بارسا قرار گرفته اند تا کنون تنها شکست فصل را در یک دیدار بیرون از خانه مقابل اسپانیول متحمل شده اند.
/ایرنا