عبور سخت استقلال از سد صبا/ رحمتی دوباره عامل صعود آبیها شد
- مجموعه: اخبار ورزشی و نتایج مسابقات
- تاریخ انتشار : جمعه, 28 آبان 1395 21:07
یک هشتم نهایی جام حذفی؛
عبور سخت استقلال از سد صبا/ رحمتی دوباره عامل صعود آبیها شد
به گزارش مهر، تیم های فوتبال استقلال تهران و صبای قم در مرحله یک هشتم نهایی رقابت های جام حذفی عصر امروز جمعه در ورزشگاه آزادی به مصاف هم رفتند که این دیدار در طول ۹۰ دقیقه با تساوی بدون گل به پایان رسید و کار به وقت های اضافه کشیده شد.
در وقت های اضافه هم دو تیم نتوانستند نمایش خوبی داشته باشند و با احتیاط کار کردند تا سرنوشت به ضربات پنالتی کشیده شود. در ضربات پنالتی استقلال به برتری ۵ بر ۳ رسید و راهی مرحله یک چهارم نهایی شد. در این ضربات سیدمهدی رحمتی توانست یکی از ضربات پنالتی حریف را بگیرد و سهم زیادی در صعود تیمش داشته باشد.
در این دیدار که با گرامیداشت یاد و خاطره مرحوم منصور پورحیدری آغاز شد تیم استقلال نیمه اول برتر از حریف خود بود و صاحب موقعیت هایی هم شد اما نتوانست از این برتری استفاده کند. ضمن اینکه این تیم به یک گل رسید که داور اعلام آفساید کرد.
در نیمه دوم هر چند سرعت بازی کمی بالاتر رفت اما بازهم دو تیم نتوانستند نمایش خوبی داشته باشند و تلاش هایشان برای باز کردن دروازه ها به جایی نرسید و دو تیم در پایان نود دقیقه به تساوی بدون گل رسیدند.
در دو وقت اضافه هم دو تیم نمایش ضعیف و دور از انتظار خود را ارائه دادند و بانمایشی ضعیف سعی کردند بازی را به ضربات پنالتی بکشند.