اسماعيل پور به يک هشتم نهايي المپيک رسيد



اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

 

اسماعيل پور به يک هشتم نهايي المپيک رسيد

آزادکار وزن 60 کيلوگرم ايران رقابت‌هاي المپيک لندن را با پيروزي مقابل حريف مکزيکي آغاز کرد.

مسعود اسماعيل‌پور که در ميان 19 کشتي‌گير حاضر در وزن 60 کيلوگرم يکي از شش ورزشکاري بود که با قرعه‌ي استراحت روبرو نشده بود، براي راه‌يابي به مرحله‌ي يک هشتم نهايي مقابل گيلرمو سروانتس تورس از مکزيک به روي تشک رفت و در دو تايم (6-0، 2-1) به برتري رسيد.

در تايم اول اسماعيل‌پور جنب و جوش بيشتري نشان داد اما نتوانست به پاهاي حريفش برسدو سي ثانيه پاياني آزادکار ايران بالاخره اقدام به زيرگيري کرد و تعادل حريفش را بيرون از تشک انداخت. در ادامه يک بار ديگر حريفش را خاک کرد و با دو فتيله پيچ به امتياز 6 رسيد تا وقت اول به پايان برسد.

در وقت دوم اسماعيل‌پور باز هم زيرگيري کرد و پس از خاک کردن با اجراي بارانداز حريف را روي کف دست چرخاند و يک امتياز ديگر نيز گرفت. در ادامه تورس هم بالاخره توانست به پاهاي او برسد و يک امتياز بگيرد.

اسماعيل‌پور در دور بعد بايد به مصاف زوماگزيف از قزاقستان برود./ورزش3

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------