گل‌محمدی در تمرین پرسپولیس حاضر شد | یک خرید دیگر برای سمت راست!



 فوتبال پرسپولیس ,اخبار ورزشی ,خبرهای ورزشی
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس پس از مخالفت با استعفایش به تمرین این تیم بازگشت.

  به گزارش ایسنا، یحیی گل‌محمدی که چهار روز پس از دیدار تیمش برابر فولاد در اعتراض به مشکلات مالی استعفا داده بود، چهار روز هم در تمرینات تیمش شرکت نکرد و خواستار حال مشکلات مالی تیم شده بود.

 

دیشب (دوشنبه) گل‌محمدی بعد از گفت‌وگو با درویش، مدیرعامل باشگاه پرسپولیس پذیرفت به تمرینات بازگردد و این موضوع را نیز با انتشار متنی در فضای مجازی اعلام کرد. حالا صبح امروز(سه‌شنبه) گل‌محمدی در محل تمرین تیمش حضور یافت تا به نگرانی‌های هواداران پرسپولیس پایان دهد.

 

تیم فوتبال پرسپولیس در جریان سوپرجام فوتبال ایران ۱۸ بهمن در سیرجان به مصاف فولاد خوزستان می‌رود.

 

یک خرید دیگر برای سمت راست!

در شرایطی که قرمزها در خط‌حمله با مشکل کمبود بازیکن کارآمد مواجه هستند و پیش‌بینی می‌شد یک یا دو مهاجم در اولویت خریدهای زمستانی این تیم قرار بگیرد خبر رسیده که جدی‌ترین گزینه رامین رضاییان است! 

 

به گزارش فرهیختگان ، یکی از نقاط محل بحث پرسپولیس در سال‌های اخیر سمت راست خط‌دفاعی بود، پستی که مهدی شیری معمولا در آن بازی کرده و خیلی‌ها معتقد بودند و هستند که باید گزینه مطمئن‌تری جای او بازی کند.

 

گل‌محمدی که در برخی مسابقات از سیامک نعمتی در این پست استفاده کرد با خرید دو بازیکن تاجیک که هر دو متخصص بازی در سمت راست (دفاع و هافبک) هستند سعی کرد ضعف تیمش را در این نقطه پوشش دهد.

 

 فوتبال پرسپولیس ,اخبار ورزشی ,خبرهای ورزشی

 

در شرایطی که قرمزها در خط‌حمله با مشکل کمبود بازیکن کارآمد مواجه هستند و پیش‌بینی می‌شد یک یا دو مهاجم در اولویت خریدهای زمستانی این تیم قرار بگیرد خبر رسیده که جدی‌ترین گزینه رامین رضاییان است! بازیکنی که او هم در سمت راست بازی می‌کند و مثل نعمتی و بازیکنان تاجیک می‌تواند هم مدافع راست باشد و هم هافبک راست.

 

حال باید دید یحیی چه در سر دارد و با این ترافیک در سمت راست تیمش چه خواهد کرد. برخی می‌گویند احتمال جدایی شیری وجود دارد، چراکه دو تیم لیگ برتری برای جذب او با پرسپولیسی‌ها وارد مذاکره شده‌اند.

 

بخش دیگری از قرارداد پرسپولیسی‌ها سرانجام به حسابشان نشست 

 باشگاه پرسپولیس پنجشنبه‌ هفته گذشته و پس از استعفای یحیی گل‌محمدی از تیم سرمربیگری این تیم هشت درصد از قرارداد سرخ‌پوشان را به حساب بازیکنان واریز کرد که این موضوع گلایه‌هایی را به همراه داشت.

 

البته مدیران پرسپولیس قول دادند در روزهای ابتدایی این هفته بخش دیگری از قرارداد بازیکنان را پرداخت کنند که این اتفاق همزمان امروز همزمان با بازگشت گل‌محمدی به تمرین رخ داد. هفت درصدی که باشگاه اقدام به واریز آن به حساب پرسپولیسی‌ها کرده بود، امروز به حساب آنها نشست تا دریافتی‌شان در این فصل به 35 درصد برسد.

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------