زندی : هدایتی من را ممنوع الخروج کرد،جواب تلفنم را هم نمی دهد/باید به قطر بروم اما سرگردانم!



هدایتی,زندی,ممنوع الخروج شدن زندی


زندی :
هدایتی من را ممنوع الخروج کرد،جواب تلفنم را هم نمی دهد/باید به قطر بروم اما سرگردانم!

هافبک تیم فوتبال الاهلی قطر گفت: هدایتی بدهی مالیاتی که متعهد شده بود را نداده و با این کار ممنوع الخروجم کرده است.

فریدون زندی در گفت و گو با  فارس اظهار داشت: سه چهار روز است که به ایران آمدم تا با خانواده ام دیدار کنم اما وقتی به ایران برگشتم پاسپورتم را در فرودگاه از من گرفتند.

وی افزود: متاسفانه به خاطر بدهی مالیاتی که در زمان حضورم در استیل آذین قرار بود آقای هدایتی پرداخت کند ممنوع الخروج شده ام و در حالی که فردا باید برای ادامه روند معالجاتم در قطر باشم نمی دانم چه کار باید انجام دهم.

هافبک سابق استقلال در ادامه گفت و گو با فارس تاکید کرد: طی یکی دو روز گذشته بارها و بارها به هدایتی و نزدیکانش زنگ زدم اما متاسفانه آقایان جوابگو نیستند. الان که با شما حرف می زنم بدهی 140 میلیونی به اداره مالیات دارم که آن زمان باشگاه استیل آذین و هدایتی آن را متعهد شده بودند.

زندی در پایان با ناراحتی گفت: آقای هدایتی در حالی که آن همه زحمت برای شما کشیده بودم من را ممنوع الخروج کردی و حتی در این شرایط که باید به قطر بروم و معالجاتم را ادامه دهم اینجا سرگردان شده ام و شما هم پاسخگو نیستی.

/فارس

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------