دلایل گریه کردن در هنگام عصبانیت چیست و چگونه می توان آن را کنترل کرد؟



گریه کردن در هنگام عصبانیت,دلایل گریه کردن در هنگام عصبانیت ,دلایل گریه کردن در هنگام عصبانیت چیست

دلایل گریه کردن در هنگام عصبانیت

 

علل گریه کردن هنگام عصبانیت

علت های گوناگونی وجود دارد که شما می توانید موقع عصبانیت گریه کنید. اشک همیشه علامت غم و اندوه نیست و در حقیقت می تواند کاملاً با چیز دیگری در ارتباط باشد. برای دانستن علل احتمالی گریه در زمان عصبانیت بیشتر بخوانید.

دلایل اصلی گریه هنگام عصبانیت

عصبانیت می تواند یک ساختار دفاعی باشد

بعضی وقتها ما احساسات خود را با یکدیگر اشتباه می گیریم. دلیل آن نیز این است که در زمان های گوناگون واکنش های مختلفی داریم در نهایت نمی دانیم که دقیقاً در چه جایگاه و چه حسی هستیم. چون در بچگی نمی توانیم روی حس های خود اسم بگذاریم، در نتیجه در ابراز آن ها هم دچار مشکل می شویم.

 

اغلب در بچگی به ما گفتند که گریه کردن و ناراحتی، یک رفتار ضعیف و زنانه است و خشم و عصبانیت یک رفتار قوی مردانه است. در نتیجه دوست نداریم که هیچ وقت در کنار عصبانیت گریه هم بکنیم.

 

زمانی که واقعاً صدمه می بینیم، عصبانیت و خشم از خود بروز می دهیم و تلاش می کنیم به سمت طرف مقابل حمله کنیم و این یک رفتار دفاع از خود است و چون شکست خورده ایم و حس ناراحتی داریم گریه می کنیم و در نتیجه عصبانیت و گریه با یکدیگر همراه می شوند.

 

گریه کردن در هنگام عصبانیت,دلایل گریه کردن در هنگام عصبانیت ,چرا گاهی در عصبانیت گریه می کنیم

گریه کردن در هنگام عصبانیت

 

افسردگی

بعضی وقتها گریه های شدید و در عصبانیت، عادی نیستند. گریه یک پاسخ به ناراحتی، خوشحالی بسیار زیاد یا عصبانیت است که کاملاً عادی می باشد ولی چنانچه حس کردید که در حال زیاده روی هستید و گریه شما هیچ وقت تمام نمی شود، به احتمال زیاد از یک افسردگی عمیق رنج می برید.

 

اغلب اشخاص افسرده بی علت، بدون کنترل و به صورت مرتب گریه می کنند. حتی امکان دارد این گریه ها روی کارهای روزانه آن ها تاثیر گذاشته باشد.

 

گریه یک رفتار سالم است

چنانچه موقع عصبانیت گریه می کنید نگران نباشید. گریه هیچ مشکلی نیست. گریه نشان دهنده این است که شما از نظر احساسی و حتی جسمی سالم هستید. چنانچه خودتان را از گریه محروم کنید، حتما تاثیرات آن را از دست می دهید.

 

گریه کردن در هنگام عصبانیت,دلایل گریه کردن در هنگام عصبانیت ,گریه هنگام عصبانیت

چرا گاهی در عصبانیت گریه می کنیم

 

موقع عصبانیت، چه چیزی سبب اشک می شود؟ 

بیشترین علت اشک خشمگینانه به احتمال زیاد حس صدمه ، خجالت ، خیانت یا بی عدالتی با شماست. زمانی که افراد بی عدالتی ، طرد شدن یا تحقیر را تجربه می کنند ، واکنش عادی مثل عصبانیت و غمگینی است که بیشتر به صورت همزمان است.

 

گریه و اشک یک فعالیت خاص انسانی است و دانشمندان اعتقاد دارند که امکان دارد کارکردی تکاملی داشته باشد: یک سیگنال پریشانی برای کمک خواستن و تحریک رفتارهای کمک به دیگران استفاده می شود.

 

با گریه کردن  اکسی توسین و پرولاکتین آزاد می شود!

محققان به این نتیجه رسیده اند که گریه سبب ترشح اکسی توسین و پرولاکتین ، دو ماده شیمیایی که می توانند ضربان قلب شما را کم کند، وگرنه بعد از یک اتفاق استرس آور به شما آرامش می دهد.

 

گریه کردن در هنگام عصبانیت,دلایل گریه کردن در هنگام عصبانیت ,چگونه جلوی گریه کردنمان را هنگام عصبانیت بگیریم

چگونه گریه خود را هنگام عصبانیت کنترل کنیم

 

آیا شیوه هایی برای کنترل گریه هنگام عصبانیت وجود دارد؟

 

یک شیوه ژورنالینگ به وجود آورید

اشخاص نه فقط برای ابراز آن چه احساس می کنند، بلکه برای کشف آن چه احساس می کنند می نویسند. برای خیلی از اشخاص ، نوشتن خصوصی درمورد اتفاقات دارای احساسات، راهی برای پردازش احساسات پیچیده و بازیابی حس دیدگاه است.

 

ژورنالینگ مرتب به شما فضای شخصی می دهد تا آنچه را می خواهید یا احتیاج دارید پاکسازی ، بررسی و در نظر بگیرید.

 

بعضی از پزشکان منبع معتبر خبر داده اند که برای کمک به افراد در مهار احساس آینده خود و شناخت در مورد احساسات، بنویسید.

 

چنانچه اکنون این عادت را به وجود آورید ، زمانی که مشکل به وجود می آید، می دانید که جای امن برای رفتن دارید که کاملاً به خودتان تعلق دارد.

 

تمرین کنید چیزی را که احتیاج دارید بازگو کنید

در برخی از فرهنگ ها و برای بعضی از اشخاص ، بازگو کردن آشکار و مستقیم نگرانی ها یا احتیاجات ، به خصوص در محیط های حرفه ای ، سخت است.

 

یادگیری ابراز وجود در گروه های کوچک می تواند به شما کمک کند درباره بله گفتن ، نه گفتن ، تعریف مرزها و برقراری ارتباط در شرایط با اختلاف زیاد بیشتر یاد بگیرید.

 

بعضی پژوهش ها در یک بررسی ۲۰۱۲ منبع معتبر نشان داد که آموزش ابراز وجود می تواند استرس را کم کند و آگاهی از قدرت شخصی را بالا ببرد.

 

حرکت کنید و جای خود را عوض کنید

چنانچه حس می کنید بیش از اندازه احساساتی شده اید، موقعیت بدنی خود را عوض کنید و راهی برای زمین گیر کردن و تغییر دیدگاه خود به وجود آورید.

 

در صورتیکه برای جمع کردن افکار خود به وقت نیاز دارید ، یک قلم بردارید و یادداشت کنید یا از راهرو پایین بروید. چیزی مثل فشار و آزاد کردن عضله را امتحان کنید – تحقیقات ۲۰۱۱ نشان داد که این کار احساس کنترل دوباره به شما می دهد.

 

موقع حرکت ، تلاش کنید فراموش نکنید که آرام پیش بروید. شما به خود یادآوری می کنید که همان گونه که روی اندام هایتان که در فضا هستند کنترل دارید ، می توانید احساسات خود را هم آرام کنید.

 

شما به خود متذکر می شوید که واکنش را کم کنید ، پس می توانید بیشتر از انگیزه دعوا ، فرار یا سکون فکر کنید.

 

گریه کردن در هنگام عصبانیت,دلایل گریه کردن در هنگام عصبانیت ,چرا وقتی عصبانی هستیم گریه می کنیم

چگونه جلوی گریه کردنمان را هنگام عصبانیت بگیریم

 

آب بنوشید

کم آبی حتی می تواند بر روحیه و قدرت تفکر شما اثر بگذارد. چنانچه در یک شرایط احساسی هستید ، بایستید و یک لیوان آب خنک بنوشید. این کار باعث: پایین آمدن کورتیزول (هورمون استرس)، پایین آمدن ضربان قلب، بالا رفتن هوشیاری، می شود.

 

در شرایط  استرس زا ، تمرکز روی تنفس می تواند به منظم کردن احساسات قوی کمک کند و مجددا شما را متمرکز کند.

 

متخصصان بهداشت می گویند تمرکز برتنفس می تواند به شما کمک کند: هوشیاری را بالا ببرید، دمای بدن خود را کاهش دهید، تنش عضلانی را آزاد کنید، سیستم عصبی خودمختار خود را منظم کنید.

 

از حس سردی به عنوان عامل حواس پرتی استفاده کنید

عوض کردن حس میتواند از جاری شدن اشک‌هایتان جلوگیری کند. یک بطری آب سرد و یا یک قطعه یخ روی مچ دست خود قرار دهید و یا صورت خود را با آب سرد بشویید.

 

چشم‌های خود را برای کنترل گریه حرکت دهید.

چشم های خود را به طرفین حرکت دهید یا چشم‌ها خود را ببندید و یا به بالا نگاه کنید. سرتان را بالا بگیرید، این شیوه مانع از ریزش اشک در شرایط بحرانی می شود. البته این شیوه برای پیش از جمع شدن زیاد اشک داخل چشم موثر است.

 

گردآوری: بخش روانشناسی بیتوته

 

کالا ها و خدمات منتخب

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------