باید ها و نباید های پول خرج کردن در 20 سالگی
- مجموعه: برای زندگی بهتر
دوران 20 سالگی معمولا با ویژگی هایی مانند سرخوشی و بی توجهی به آینده همراه است اما در همین دوران نیز افراد معمولا با محدودیت شدید بودجه مواجهند مگر اینکه یکی از همان جوانانی باشند که عکس های آنها در صفحات مربوط به «بچه پولدارهای» شهرهای مختلف منتشر می شود.
اگر در دوران 20 سالگی به سر می برید و می خواهید بدانید بهترین راه برای هزینه کردن پول اندکی که دارید چیست، ادامه این مطلب را بخوانید و به آن عمل کنید تا سال ها بعد مثلا در 30 سالگی کمتر حسرت روزها و البته پول های از دست رفته را بخورید.
مواردی که باید برای آنها پول خرج کنید
1- آموزش
جدا از اینکه در دانشگاه مشغول به تحصیل هستید یا خیر تلاش کنید دانش و توانایی های خود را از طریق آموزش گسترش داده یا بهبود ببخشید. این آموزش می تواند به ورت یادگیری یک زبان خارجی، یادگیری یک نرم افزار گرافیکی، یادگیری برنامه نویسی کامپیوتر یا حتی یادگیری فنون مکانیک باشد.
در این سن شما به سختی می توانید پیش بینی کنید که طی سال های پیش رو جریان زندگی شما را به کدام سو خواهد برد پس بهتر است تا آنجا که می توانید به اندوخته دانش خود بیفزایید.
2- سفر
وضعیت شغلی، ازدواج و بچه دار شدن باعث خواهند شد که سفر کردن به اندازه دوران 20 سالگی راحت نباشد. به خصوص که در این دوران شما انعطاف پذیری بیشتری خواهید داشت و می توانید به سفرهای ماجراجویانه تر و البته کم هزینه تری بروید. تجربه سفرهای مختلف به طور حتم به رشد شخصیت و جهان بینی شما کمک می کند پس این فرصت را از دست ندهید.
3- ورزش و سلامتی
زمانی فراخواهد رسید که وقت سر خاراندن هم نداشته باشید و البته شاید مجبور باشید که تمام روز را پشت میز محل کار خود سپری کنید، پس فرصت ورزش کردن دردوران 20 سالگی را از دست ندهید، حتی اگر مجبور باشید برای آن هزینه بپردازید.
برخورداری از جسمی سالم در دوران 20 سالگی مانند یک سرمایه گذاری است که در میانسالی به کمک شما می آید. اگر از 20 سالگی با مواردی مانند اضافه وزن خو بگیرید شرایط در دهه های بعدی زندگی به مراتب سخت تر خواهد شد.
مواردی که نباید برای آنها پول خرج کنید
1- رستوران
بیرون غذا خوردن که در واقع تابعی از با دوستان وقت گذراندن است، یکی از ویژگی های جبران ناپذیر دوران 20 سالگی محسوب می شود. با اینحال مجبور نیستید که برای صرف غذا به رستوران های نسبتا گرانقیمت بروید. بخصوص اگر به رستوران رفتن عادت کنید آنگاه بدون اینکه متوجه باشید هر ماه پول هنگفتی را صرف رستوران خواهید کرد. تا زمانی که درآمد شما به اندازه کافی زیاد نشده، رستوران رفتن را به مناسبت های خاص محدود کنید.
2- پوشاک گران قیمت
خوش پوش بودن مترادف با لباس های گرانقیمت خریدن نیست. اگر همه بودجه ماهیانه خود را در آغاز ماه خرج خرید یک دست شلوار می کنید شاید بهتر باشد که در سبک زندگی خود تغییر ایجاد کنید.
3- آیفون 6
داشتن یک تلفن همراه هوشمند که اپلیکیشن های ارتباطی مانند وایبر روی آن قابل نصب باشد این روزها تقریبا برای همه واجب است بخصوص که می تواند هزینه های خط تلفن شما را نیز به میزان قابل توجهی کاهش دهد اما این دلیل نمی شود که اگر اکنون گوشی شما آیفون 5 است، در فکر ارتقای آن به آیفون 6 باشید. تکنولوژی های جدید به طور حتم جذاب هستند اما وقتی برای خرید آنها اقدام کنید که واقعا به آنها نیاز دارید. به طور مشابه، بهتر است فعلا با پلی استیشن 3 خود بسازید تا اینکه همه پس اندازتان را به خرید پلی استیشن 4 اختصاص دهید.
منبع:روزنامه هفت صبح