عوامل ایجاد احساس ناکامی در ازدواج و زندگی زناشویی



ریشه یابی احساس ناکامی در ازدواج, نشانه های ناکامی در ازدواج, احساس شکست در ازدواج

نشانه احساس ناکامی در ازدواج

 

ریشه یابی احساس ناکامی در ازدواج 

ناکامی در ازدواج ممکن است برای یک نفر یا هر دو نفری که ازدواج کرده اند رخ دهد، زمانی که فرد بعد از ازدواج، نیازها و خواسته و تصوراتش برآورده نشود دچار ناکامی در ازدواج و سرخوردگی از انتخابش می شود. 

زمانی که در ازدواج نیازها و خواسته ها و تصورات دو نفر یا یکی از آن ها بر آورده نشود ، فرد دچار سرخوردگی و ناکامی در ازدواجش میشود ، شما از روی برخی علایم میتوانید متوجه احساس ناکامی در ازدواج شوید.

 

شناخت نشانه های اولیه مشکل میتواند به شما هشدار بدهد که ازدواجتان در خطر است و میتوانید قبل از این که کار از کار بگذرد اقداماتی اساسی برای حل مشکلاتتان و نجات رابطه تان انجام دهید. ازدواج سالم و شاد و موفق یک شبه ساخته نمیشود و مطمئن باشید همه زوجینی که شما به موفقیت و شادی و خوشبختی می شناسید با چالش های زیادی در زندگی روبرو بوده اند ولی در کنار هم یاد گرفته اند که چطور بر مشکلات غلبه کنند و دستاوردهای بزرگی در ازدواجشان داشته باشند.

 

یادتان باشد که هرگز برای نجات ازدواجتان دیر نیست به شرطی که هر دوی شما برای رسیدن به موفقیت در کنار هم باشید و یکدیگر را همراهی کنید و پشت هم را خالی نکنید. 

 

ناکامی در ازدواج, علت احساس ناکامی در ازدواج, دلایل احساس ناکامی در ازدواج

علت احساس ناکامی در ازدواج

 

احساس ناکامی در ازدواج بیشتر به چه دلایلی ایجاد می شود؟

افراد برای ازدواج انگیزه های متفاوتی دارند ، برخی دلایل برای ازدواج می تواند احتمال ناکامی در ازدواج و شکست را افزایش دهد و زن و شوهر متوجه شوند که بدترین تصمیم زندگیشان ، ازدواجشان بوده است. رایج ترین اشتباهاتی که منجر به احساس ناکامی در ازدواج می شود عبارتند از :

 

به دنبال هیجان و شور اشتیاق بودن 

افرادی که به جای پیدا کردن راه حل برای مشکلات و به دلیل دور شدن از مشکلات فعلی و تجربه شور و اشتیاق و هیجان ، ازدواج میکنند و تصور می کنند ورود فردی دیگر میتواند کسالت و یکنواختی زندگی آن ها  را از بین ببرد.

 

رفع نیاز جنسی 

فقط یکی از اهداف ازدواج رفع نیاز جنسی است ولی اگر بدون توجه به سایر شرایط تنها به همین دلیل ازدواج کنید ، احتمالا با دردسرهای زیادی در زندگی مشترک روبرو خواهید شد. 

 

نیاز دارید کسی به شما توجه کند 

برخی افراد اعتماد به نفس پایینی دارند و کسی به آن ها توجه نمی کند بنابراین به اولین پیشنهاد ازدواج پاسخ مثبت می دهند. ازدواج شتاب زده از آنجایی که هیچ گونه شناختی بین طرفین نایجاد نشده میتواند منجر به اسیب های جدی شود.

 

ناکامی در ازدواج, علت احساس ناکامی در ازدواج, دلایل احساس ناکامی در ازدواج

ملاک اشتباه برای انتخاب منجر به احساس ناکامی در ازدواج می شود

 

احساس گناه 

گاهی افراد به دلیل رابطه طولانی و یا شناختی که نسبت به طرف مقابل دارند و علاقه او نسبت به خودشان احساس گناه می کنند و فکر میکنند ترک کردن او ناجوانمردانه است و بدون عشق و صرفا به دلیل عذب وجدان ، تن به ازدواج می دهند که ثمره ای جز ناکامی برایشان ندارد.

 

فشار اطرافیان 

برخی افراد به دلیل داشتن خانواده سنتی و فشاری که از سمت خانواده و جامعه و دوستان و زشت دانستن مجرد بودن ، تن به ازدواج ناخواسته می دهند ولی شاید نتوانند آرامشی در این زندگی پیدا کنند.

 

خلاص شدن از تنهایی 

گاهی جوانان به دلیل ترس از تنهایی ازدواج میکنند که احتمال انتخاب اشتباه را بالا می برد. برخی جوانان به قدری احساس تهی بودن و تنهایی می کنند که تصوری از ازدواج موفق برای خودشان دارند و به هر پیشنهاد و رابطه ای دل خوش می کنند و در نهایت گرفتار ازدواجی غم انگیز می شوند. 

 

می خواهند کسی از آن ها مراقبت کند

 برخی جوانان تمایلی به رشد و بالندگی در زندگی ندارند و میخواهند فردی دیگر مسئولیت زندگی آن ها را برعهده بگیرد و خرجشان کند. این افراد معمولا از نظر عاطفی به طرف مقابل وابسته می شوند. این مشکل بیشتر در ازدواج هایی که فاصله سنی و فاصله طبقاتی بسیار زیاد است دیده می شود. 

 

ریشه یابی احساس ناکامی در ازدواج, نشانه های ناکامی در ازدواج, احساس شکست در ازدواج

احساس ناکامی در ازدواج منجر به بیشتر شدن دعوا می شود

 

نشانه های ناکامی در ازدواج

احساس ناکامی در ازدواج موجب بیشتر و بدتر شدن دعواها می شود

وقتی از ازدواجتان رضایت کافی نداشته باشید ناخودآگاه به جای این که با هم حرف بزنید ، بیشتر از هم ایراد می گیرید و عمدا سعی میکنید طرف مقابل را ناراحت کرده و برنجانید. 

شما برای تخلیه ناراحتی هایتان از سرزنش کردن هم استفاده می کنید.

 

هر روز از هم انتقاد میکنید و با هم جنگ و دعوا دارید و هنگام دعوا ، انصاف را رعایت نمی کنید. البته باید بگوییم که دعوا و اختلاف نظر و جر و بحث در تمام ازدواج ها وجود دارد ولی یک زوج موفق که یکدیگر را دوست دارند یاد میگیرند که چطور منصفانه دعوا کنند و هنگام بحث حالت تهاجمی نگرفته و به یکدیگر توهین نمی کنند.

 

به هم احترام نمی گذارید

در ازدواج های ناموفق که زوجین دچار ناکامی در ازدواج می شود ، بی احترامی در روابطشان موج می زند. زمانی که همسرتان حضور نداشته باشد ، شادتر هستید و با همسرتان وقت نمی گذرانید. احترام و درک متقابل بین شما کم و کم تر می شود و شما را به انتهای رابطه می کشاند. حفظ احترام یکدیگر یکی از اصول مهم برای حفظ یک ازدواج و خوشبختی ایفا می کند. 

 

ارتباطتان کم تر و ضعیف می شود

برای حفظ یک ازدواج موفق ، برقراری ارتباط مفید و موثر بین زوجین ضروری است. در یک ازدواج اشتباه با گذشت زمان روابط شما کاهش پیدا میکند و حتی ممکن است دیگر در مورد مشکلاتتان هم با یکدیگر صحبت نکنید چون توانایی و اشتیاقتان را برای حل مشکلات از دست می دهید. 

 

زوجی که احساس ناکامی در ازدواج داشته باشند ، اهمیتی برای هم قائل نیستد و اگر به چنین سطحی از بی تفاوتی رسیده اید متاسفانه امید زیادی برای زندگی مشترکتان وجود ندارد. زمانی که از برقراری ارتباط با هم اجتناب کنید نه میتوان شکاف ایجاد شده بینتان را پر کرد و نه می توان مشکلی را حل کرد. 

 

علایم احساس ناکامی در ازدواج, احساس ناکامی در ازدواج, ناکامی در ازدواج

احساس ناکامی در ازدواج باعث کاهش میل جنسی می شود

 

صمیمیت عاطفی و جنسی شما افت می کند

با ادامه اختلافات و تلنبار شدن مشکلات و دلخوری ها ، صمیمیت جنسی و کشش جسمی شما نسبت به هم کاهش پیدا می کند و زن و شوهر مثل هم خانه می شوند و دیگر صمیمیت جنسی یا عاطفی و جسمی بینشان دیده نمی شود. 

براساس بررسی های انجام شده صمیمیت در یک ازدواج نقش بسیار مهم تری از رابطه زناشویی برای سنجش موفقیت ازدواج دارد ، رفتارهایی مثل دست در دست هم راه رفتن ، نوازش ، در آغوش گرفتن و به طور کلی ابراز احساسات زبانی و جسمی در یک زندگی نشان دهنده صمیمیت زوجین و علاقه آن ها به یکدیگر است.

 

مشاجرات مالیتان افزایش یافته

اگر مدام در باره موضوعات مالی جر و بحث ارید یا در این باره به هم دروغ می گویید و پنهان کاری می کنید مثلا درباره صورت حساب ها ، حساب بانکی ، مخارج و بدهی ها به هم دروغ می گویید ، نشانه آشکار از عدم موفقیت در ازدواج است.

زوجین در هر ازدواجی ممکن است دچار بی کاری ، ناپایداری و مشکلات اقتصادی شوند ولی یک زوج موفق با همراهی هم این دوران پر فشار را پشت سر گذاشته و به موفقیت مالی می رسند. 

 

اگر رابطه بین زن و شوهر مستحکم باشد ، راهی برای پشت سر گذاشتن مشکلات اقتصادی پیدا می کنند. ولی در یک ازدواج ناموفق از آن جا که زن و شوهر یاد نگرفته اند چطور با هم کنار بیایند و روش درست برقرار کردن ارتباط با هم را بلند نیستند نمیتوانند چنین تنش جدیدی را تحمل کنند.

 

ریشه یابی احساس ناکامی در ازدواج, نشانه های ناکامی در ازدواج, احساس شکست در ازدواج

احساس ناکامی در ازدواج منجر به عدم اعتماد می شود

 

به هم اعتماد ندارید

در یک ازدواج موفق ، زوجین همدیگر را دوست دارند و به هم اعتماد دارند. اگر نمیتوانید به همسرتان اعتماد کنید یا به بی وفایی فکر میکنید یا طلاق گرفتن ذهنتان را درگیر کرده یعنی با مشکلی در ازدواجتان روبرو هستید. اگر اعتماد دوجانبه بین شما به صفر برسد دیگر نمیتوان امیدی به تداوم ازدواجتان داشت.

 

دخالت خانواده ها در زندگیتان زیاد شده

اگر پای خانواده ها به مشاجرات بین شما باز شده و اعضای دو خانواده مشغول طرفداری از شما هستند و کار هر روزتان فکر برد و باخت است و هر کدام از شما سعی می کند طرف مقابل را از خانواده و دوستانش دور کند متاسفانه باید گفت که این شرایط باعث دوری شما از هم و افزاش شعله های اختلاف می شود. دشمنی خانوادگی نشان دهنده یک ازدواج ناسالم است.

 

گردآوری : بخش زناشویی بیتوته

 



دانستنیهای قبل و بعد از ازدواج

کالا ها و خدمات منتخب

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------