تحریم روابط زناشویی



تعارضات و اختلافات خانوادگی

گاهی اختلافات زناشویی از روال طبیعی خود خارج می شود و روابط جنسی زوج را مختل می کند

 

چگونه یک رابطه زناشویی موفق داشته باشیم،بروز اختلاف و عدم تفاهم در خانواده امری شایع است و هیچ خانواده ای نیست که بتوان آن را از این معضل مستثنی دانست . اما گاهی این اختلافات و مشکلات از روال طبیعی خود خارج می شود و تبدیل به تعارضات و اختلافات شدید خانوادگی می گردد و روابط جنسی زوج را مختل می کند.

خانواده یک اجتماع کوچک است که در ابتدا از یک زن و مرد تشکیل شده است، و به مرور فرزندان به این اجتماع اضافه می شوند. تشکیل خانواده بر اساس نیازهای زوجین پایه ریزی می شود، که این نیازها شامل نیازهای عاطفی و نیازهای جنسی است. اگر در محیط خانواده این دو نیاز اساسی تامین نگردد، مشکلات زیادی برای فرد و برای جامعه به وجود خواهد آورد. در دین اسلام بر تامین این دو نیاز در بستر خانواده تاکید فراوان شده است . اما متاسفانه در پرتو برخی از اختلافات خانوادگی این  دو نیاز در حاشیه قرار می گیرد و زوجین دچار صدمات و خسارتهای جبران ناپذیری می شوند. در اینجاست که خانواده کارکرد صحیح و سالم خود را از دست می دهد.

حمله اختلافات به زندگی
زمانی که تعارضات و اختلافات خانوادگی شدت یابد، پیامد های ناگواری برای خانواده به بار خواهد آورد. که می تواند از لحاظ جسمی و روحی زوجین را درگیر نماید . از لحاظ روحی زوجین ممکن است دچار افسردگی شوند که این مورد در میان زنان شایع تر است و یا باعث افزایش  مصرف مواد (مخدر و یا مشروبات ) در میان مردان شود. از لحاظ جسمی نیز محققان ثابت کرده اند که مشکلات زناشویی تاثیر مستقیمی بر کاهش ایمنی بدن ، افزایش فشار خون ، احتمال حملات قلبی ، مشکلات گوارشی و تنفسی  و... دارد.

در این میان مشکل دیگری که زوجین را بیشتر درگیر معضلات و مشکلات می نماید، عدم توجه به روابط زناشویی در این دوران است. تحقیقات نشان می دهد که بگو مگو دعوا ، قهر.. از جمله عواملی هستند که با ایجاد تنش و فشارهای روحی و عصبی موجب افزایش هورمون های استرس زا شده و باعث اختلالات جنسی و کاهش میل به رابطه می شود.

گاهی اوقات درگیری ها و اختلافات شما را نسبت به همسرتان دل سرد می کند و گاهی بروز خشم ، بی حوصلگی، و بی احساسی باعث کم توجهی شما به همسرتان می گردد

 

متاسفانه مشاهده می شود در بعضی از مواقع زوجینی که با یکدیگر دچار مشکل می شوند، از روابط جنسی به عنوان حربه ای برای انتقام و تنبیه و به سازش کشاندن طرف مقابل استفاده می کنند . البته شاید این کار در ابتدا مفید به نظر برسد و فرد را به خواسته هایش برساند، اما اثرات مخرب آن در آینده در زندگی آنها نمود خواهد یافت. این نارضایتی جنسی باعث کینه توزی ، پرخاشگری ، ستیزه جویی ، و حتی گرایش به رابطه نامشروع و خیانت خواهد شد.

عاقبت رابطه های نامناسب
زوجینی که با یکدیگر اختلاف دارند و به هر دلیلی رابطه زناشویی آنها تحت الشعاع این مشکلات و درگیری ها قرار گرفته است، باید بدانند که 78 درصد از طلاقهایی که اتفاق می افتد به دلیل مشکلات جنسی و روابط نامناسب زناشویی است . حال زوجینی که به علت اختلافات خانوادگی از برقراری رابطه زناشویی با یکدیگر خودداری می کنند در واقع مشکلات خود را حادتر می سازند و ممکن است زندگی آنها با چالشی جدی تر مواجه شود.

چگونه یک رابطه زناشویی موفق داشته باشیم
درست است که گاهی اوقات درگیری ها و اختلافات شما را نسبت به همسرتان دل سرد می کند و گاهی بروز خشم ، بی حوصلگی، و بی احساسی باعث کم توجهی شما به همسرتان می گردد. ولی اگر در این مواقع کمی منطقی باشید بر این مشکلات فائق خواهید آمد. در این مواقع است که شما نباید از داشتن رابطه با همسرتان خودداری کنید و شاید این مسئله خود عاملی باشد برای حل اختلافات و مشکلات شما .

زمانی که مشکلات گریبان زندگی شما را گرفته است بعد از فرو نشستن خشم ابتدایی سعی کنید یک فعالیت جسمانی نظیر قدم زدن داشته باشید تا آرامش از دست رفته شما باز گردد. بعد از آن سعی کنید آرامش و شادی را به زندگیتان باز گردانید . به ظاهرتان برسید و در آشتی کردن پیش قدم شوید و هیچ گاه تصور نکنید با این کار خود را کوچک کرده اید ،بلکه این کار نشان دهنده منش بلند شماست که برای زندگی آرام تر تلاش می کنید . به احساسات همسرتان پاسخ دهید  و هیچ گاه رابطه زناشویی را وسیله ای برای رسیدن به اهداف و یا انتقام گرفتن از همسرتان قرار ندهید، بلکه از این سلاح برای بهبود روابط خود و زندگی شادتر و بهتر استفاده نمایید.
منبع :تبیان

 

کالا ها و خدمات منتخب

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------