آیا مادرشوهر آینده هستید؟



عروس و مادرشوهر

عروس ها اشکالات مادر شوهرشان را مثل مادر خود نادیده بگیرند

 

عروس و مادرشوهرها همیشه با هم مشكل داشتند اما شاید وقت آن رسیده همین طور كه بشر به تكامل می رسد، عروس ها اشکالات مادر شوهرشان را مثل مادر خود نادیده بگیرند و مادرشوهر ها عروس ها را جزئی از خانواده خودشان بدانند و آنها را دختر خود خطاب کنند.

همانطور که شما عاشقانه فرزندتان را دوست دارید، همسرتان و مادرش هم حق دارند که عاشقانه همدیگر را دوست داشته باشند. پس منصف باشید و به این عشق احترام بگذارید. برای اینکه بتوانید در دل مادرشوهرتان رخنه کنید، شاید راهکارهای زیر بتواند به شما کمک کند. البته در ادامه مطلب نکاتی را هم برای عروس داری می گوییم.


* برای مادرشوهرتان نقش بازی نکنید و در یک فرآیند تدریجی، دوست خوبی برای او بشوید.


* یک مسابقه با همسرتان برگزار کنید که در آن قرار است گوی سبقت در محبت ورزی به مادرش را از او بربایید. قول می دهیم نتیجه خوبی تا پایان زندگی تان نصیب شما می شود.  


* بدی ها را فراموش کنید و هرگز نزد همسرتان از نکات منفی ارتباطتان با خانواده اش صحبت نکنید. اگر مسئله ای شما را آزرده کرده، با آرامش و در کنار نکات مثبت بیانش کنید. 


* اگر به دنبال آرامش هستید، در ابراز محبت به خانواده همسرتان و به ویژه مادرش، منتظر پاسخ مثبت نباشید.


* همه صحبت های همسرتان را کنایه تلقی نکنید. لازم است برای شادابی خودتان هم که شده از کنار بعضی حرف ها راحت بگذرید.


* فراموش نکنید که بچه های شما به غیر از دایی و خاله، به عمو و عمه هم نیاز دارند. پس رفت و آمدها را به صورت متعادل بین دو خانواده برقرار کنید و اجازه دهید فرزندانتان هویت گسترده تری داشته باشند.


* به مادرشوهرتان بقبولانید که قرار نیست پسرش را از او بگیرید. البته این نباید یک نقل قول مستقیم باشد. بهتر است با رفتار و گفتار غیرمستقیم تان این را ثابت کنید.


برای یافتن توجیه عقلی و منطقی و یک راهنمایی در رفتار با خانواده شوهر ، حسینی، روانشناس می گوید:

افکار ناکارآمد را دور بریزید
با در نظر گرفتن سه عنصر صمیمیت، دوست داشتن و تعهد، یک رابطه خوب با مادرشوهرتان برنامه ریزی کنید. فکرهای بد، قدرت تشخیص درست را از شما می گیرد و تصمیم گیری برایتان سخت می شود.


رابطه بر پایه احترام
رابطه تان را بر پایه احترام متقابل برنامه ریزی کنید. منتظر نباشید که او نسبت به شما پیش قدم شود. بزرگ تر و کوچک تری اصل مهم و فراموش نشدنی در این رابطه است. کسی به دیگران احترام می گذارد، شخص محترمی هم هست و کسی که در جست و جوی احترام است، باید آغازگر احترام به دیگران باشد.


رابطه صمیمانه
اگر خانواده شوهرتان و به ویژه مادرش به این اطمینان برسند که پسرشان با خانواده ای محترم و صمیمی وصلت کرده است، پیوندهای عاطفی  و محبت در آنان تقویت می شود. اما اگر شما از ابراز محبت کناره گیری کنید، احساس صمیمیت بین شما مخدوش می شود.


متعهد و مسئولیت پذیر باشید
تصور کنید وقتی مادر خودتان بیمار است، چقدر برای دلجویی از او وقت می گذارید. برای خانواده شوهرتان و به ویژه مادرش نیز چنین باشید. البته در حدی که بعد از ازدواج تعهد شما نسبت به خانواده خودتان کمتر شده، تعادل را رعایت کنید. یادتان نرود که مادرشوهرتان، عزیزترین شخص زندگی شما یعنی همسرتان را با خون دل پرورش داده است.


بیان خواسته ها به صورت غیرمستقیم
قرار نیست با خانواده ها مقابله کنید. پس اگر صحبتی دارید با محبت تمام آن را به همسرتان بگویید و اجازه بدهید او مشکل را حل کند. در بعضی موارد هم باید سکوت کنید؛ مثلا زمانی که اختلافی بین اعضای خانواده همسرتان رخ داده است.

 

رفتار با مادر شوهر

مادرشوهر ها عروس ها را جزئی از خانواده خودشان بدانند

 

توصیه هایی به شما كه «مادر شوهر» یك «عروس جوان» هستید
هنگامی كه مادر نوزاد پسرش را در آغوش می گیرد چه رویاهایی كه برای او ندارد. از همان موقع به فكر داماد كردن پسرش است. وقتی پسر، مرد جوانی شد، یك دل نه صد دل عاشق خانمی می شود و با او ازدواج می كند و شما می شوید، برایش مادرشوهر. این توصیه ها به شما كمك می كند، بفهمید چطور می توانید وضع را در موقعیت بهتری نگه دارید، رابطه تان را با عروس تان تنظیم كنید و زندگی خوبی با پسر و نوه ها داشته باشید.


موقعیت هایی كه باید در آن سكوت كنید
هنگامی كه عروس تان می گوید می خواهد كارها چطور انجام شود، مهربان باشید. لبخند بزنید و پیشنهاد بدهید كمكش كنید تا به هدفش برسد؛ حتی اگر عروس تان آن كار را كاملا متفاوت با شما انجام می دهد. این آسان ترین راه است و هر وقت می توانید همین روش را پیش بگیرید. به هرحال هرگز منفعل نباشید.


همراه عروس تان تفریح كنید
كاری پیدا كنید كه مورد علاقه هر دو نفرتان باشد و با هم انجام بدهید. اگر هر دو از هنرمند خاصی خوش تان می آید با هم به نمایشگاه او بروید. ایجاد وابستگی به چیزی خارج از خانواده باعث می شود موضوعی داشته باشید كه بتوانید هر بار كه همدیگر را می بینید درباره آن صحبت كنید.


هوای عروس خانم را داشته باشید
هنگامی كه خانواده پسرتان و همسرش به دیدن تان می آیند، غذایی درست كنید كه می دانید عروس تان دوست دارد. هنگامی كه می دانید سر عروس تان خیلی شلوغ است، به جای او غذا درست كنید. به عروس تان روش تهیه غذاهای خانواده تان را كه آن ها دوست دارند، بدهید.


سرزده به خانه شان نروید
سرزده به خانه عروس تان نروید. این كار علاوه بر اینكه چهره خوبی ندارد، گاهی حمل بر فضولی هم می شود. مضاف بر اینكه ممكن است در زمان استراحت او مزاحمش شده باشید.

نوه داری كنید
بگذارید عروس تان بفهمد واقعا چقدر فرزندانش را دوست دارید. حتی اگر میان شما و عروس تان شكرآب شده است، هیچ دلیلی ندارد رابطه تان با بچه ها تحت تاثیر قرار بگیرد و از محبت تان به آنها كم بشود.


بدگویی نكنید
هرگز در برابر بچه ها از مادرشان بدگویی نكنید. شركت دادن نوه ها در حرف های بزرگ ترها كار خودخواهانه ای است كه ممكن است به ضرر خودتان تمام شود، زیرا بچه ها عموما از مادر خودشان دفاع می كنند. برای عروس تان از تمام شیرین كاری هایی كه نوه های تان می كنند و حرف های قشنگی كه به شما می زنند تعریف كنید. شما دو نفر عاشق این بچه ها هستید و این باید در همه اعمال و رفتارتان مشخص باشد.


هدیه بخرید
اولین نفری باشید كه برای تولد عروس تان تلفن می كند و تبریك می گوید. به جای اینكه فقط اسم تان را روی هدیه بنویسید، هر سال همراه هدیه، كارتی به عروس تان بدهید و روی آن جمله ای پرمعنی بنویسید. بدانید عروس تان چه چیزهایی را می پسندد و مهم تر اینكه چه چیزهایی را اصلا نمی پسندد. درباره هدایایی كه برای او می خرید تامل و فكر كنید تا عروس تان چاره ای جز دوست داشتن هدیه اش نداشته باشد.

منابع:روزنامه ایران/ مجله سیب سبز

 

کالا ها و خدمات منتخب

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------