قیمت خودرو ۱۲ آبان ۱۴۰۵؛ افزایش ۹۰۰ میلیونی آریزو ۸ و فیدلیتی پرستیژ



قیمت خودرو ۱۲ آبان ۱۴۰۵؛ افزایش ۹۰۰ میلیونی آریزو ۸ و فیدلیتی پرستیژ
بازار خودرو در ۱۲ آبان با وجود رکود معاملات، افزایش قیمت را ادامه داد؛ آریزو ۸ و فیدلیتی پرستیژ هفت‌نفره هر کدام ۹۰۰ میلیون تومان گران شدند.

به گزارش تجارت‌نیوز، قیمت‌های اعلامی خودرو در سه‌شنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۵ همچنان صعودی بود و بازار، در ادامه رشد روز قبل، شدیدترین افزایش دو روزه خود در آبان را تجربه کرد. این جهش در حالی رخ داد که حجم خریدوفروش به پایین‌ترین سطح رسیده و نشانه‌ای از تقاضای واقعی پرحجم دیده نمی‌شود؛ بخش عمده تحرک بازار، تغییر ارقام پیشنهادی است.

رشد قیمت مونتاژی‌ها از داخلی‌ها بیشتر بوده، اما موج افزایش به محصولات داخلی و مدل‌های اقتصادی هم رسیده است. خودروهایی که پیش‌تر گزینه در دسترس‌تری برای مصرف‌کنندگان بودند، اکنون با قیمت‌هایی روبه‌رو شده‌اند که خریدشان برای بسیاری از متقاضیان دشوار شده است.

اعلام خبرهای افزایش قیمت کارخانه‌ای از سوی خودروسازان نیز در تقویت انتظارات صعودی نقش داشته است. بالا رفتن تعرفه واردات، بازار داخلی و مونتاژی را تحت تأثیر قرار داده و در کنار تورم، بر پیچیدگی تصمیم خریداران و فروشندگان افزوده است.

محصولات داخلی چه قیمتی دارند؟

در محصولات ایران‌خودرو، سورن پلاس دوگانه‌سوز کپسول بزرگ با افزایش ۳۰ میلیون تومانی، سه میلیارد و ۱۳۰ میلیون تومان قیمت خورد. دنا پلاس ۶ دنده هم ۱۵ میلیون تومان گران شد و به سه میلیارد و ۲۷۵ میلیون تومان رسید.

برای پژو ۲۰۷ اتوماتیک، رشد ۳۰ میلیون تومانی ثبت شد و قیمت به چهار میلیارد و ۳۸۰ میلیون تومان رسید. تارا اتوماتیک توربو نیز ۲۰ میلیون تومان افزایش داشت و چهار میلیارد و ۵۲۰ میلیون تومان اعلام شد.

در میان محصولات سایپا، کوییک S صفر با قیمت یک میلیارد و ۷۵۵ میلیون تومان گزارش شد. ساینا S هم با رشد ۱۰ میلیون تومانی، یک میلیارد و ۸۱۰ میلیون تومان در بازار عرضه می‌شود.

جهش قیمت خودروهای مونتاژی

آریزو ۸ با رشد ۹۰۰ میلیون تومانی به ده میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان رسید. تیگو ۸ پرومکس نیز ۱۰۰ میلیون تومان افزایش قیمت داشت و ۱۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان اعلام شد.

فیدلیتی پرستیژ هفت‌نفره هم جهشی ۹۰۰ میلیون تومانی را پشت سر گذاشت و ۱۱ میلیارد تومان قیمت خورد. جک J۴ صفر نیز سه میلیارد و ۴۵۰ میلیون تومان گزارش شده است.

در چنین بازاری، کمبود معاملات و تردید دو طرف معامله، پیش‌بینی دقیق قیمت را دشوار می‌کند. ارزیابی مطرح‌شده این است که بدون دریافت نشانه‌ای مثبت و معتبر، به‌ویژه درباره توافق و کاهش نااطمینانی اقتصادی، تمایل افزایشی قیمت‌ها می‌تواند ادامه پیدا کند.

 

قیمت خودرو ۱۲ آبان ۱۴۰۵؛ افزایش ۹۰۰ میلیونی آریزو ۸ و فیدلیتی پرستیژ

 

 

قیمت خودرو ۱۲ آبان ۱۴۰۵؛ افزایش ۹۰۰ میلیونی آریزو ۸ و فیدلیتی پرستیژ

 

 

تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

سایر خبرهای داغ

    ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

    ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------