کاربرد:
-ايجاد شبکه بي سيم بين کامپيوترها در محيط هاي کوچک که پهناي باند کمي مورد نياز است.
- ايجاد ارتباط بي سيم با دستگاه هاي ورودي و خروجي کامپيوترهاي شخصي، مانند صفحه کليد، چاپگر، موس و ميکروفن.

- بلوتوث فروش زيادي در تلفن هاي سلولي داشته است که آنها را قادر ساخته که به کامپيوترها و PDAs و handsfree ها و بسياري ديگر از دستگاه ها متصل شوند و به اين ترتيب يک شبکه بي سيم LAN را ايجاد مي کنند. به طوري که کنترل بي سيم ارتباط ميان يک تلفن همراه و handsrree مشهورترين کاربرد آن مي باشد.

-انتقال فايل (مثل عکس و voice و غيره) بين گوشي هاي موبايل و PDAs و کامپيوترها از طريق OBEX.

- جايگزين کردن ارتباطات سريال سيمي در :

- دستگاههاي اندازه گيري و آزمايش
- ابزارهاي پزشکي
- گيرنده هاي GPS
- وسايل کمک شنوايي
- در دستگاه هاي کنترل راه دور که سابقاً از تکنولوژي INFRARED در آنها استفاده مي شد.
- اتومبيل و استفاده از تکنولوژي بلوتوث به عنوان free hands تلفن در آن
- کنترل از راه دور تلويزيون بجاي اينفرارد
- کنترل بي سيم کنسول هاي بازي، مانند WII شرکت NINTENDO و PLAYSTATION سوني که هر دو قرار است در دسته هاي بازي بي سيم خود از اين تکنولوژي استفاده کنند.

 

 

امنيت:

تهديدات امنيتي مرتبط با فناوري بلوتوث:
با رعايت نکات ايمني و بکارگيري پتانسل هاي خاصي نظير "تائيد" و يا "رمزنگاري" مي توان يک محيط امين ارتباطي را ايجاد نمود که داراي شرايط ايمني مساعدي باشد، تعداد زيادي از دستگاه هائي که از بلوتوث استفاده مي نمايند از کدهاي عددي کوچک موسوم به (Pin code) در مقابل رمزهاي عبوري استفاده مي نمايند و همين موضوع مي تواند مشکلات امنيتي خاص خود را به دنبال داشته باشد. در صورتي که افراد غيرمجاز قادر به تشخيص و رديابي يک دستگاه بلوتوث گردند، مي توانند اقدام به ارسال پيام هاي ناخواسته نموده و يا حتي الامکان استفاده از دستگاه بلوتوث را غير ممکن نمايند. يک مهاجم مي تواند با استفاده از مکانيزم هاي موجود به اطلاعات موجود بر روي دستگاه مورد نظر دستيابي و حتي به آنان آسيب رساند.

 

 

حفاظت در مقابل تهديدات:
غيرفعال کردن بلوتوث در زماني که از آن استفاده نمي گردد. صرفاً در مواردي که قصد ارسال اطلاعات از يک دستگاه به دستگاه ديگر وجود دارد، مي بايست پتانسيل بلوتوث فعال گردد و از فعال نمودن آن در ساير موارد اجتناب گردد.
استفاده از بلوتوث در حال نهان، با پيکربندي دستگاه مورد نظر در حالت نهان، ساير دستگاه ها قادر به شناسائي دستگاه مورد نظر نخواهند بود. اين موضع باعث نمي گردد که دستگاه هاي بلوتوث قادر به برقراري ارتباط با يکديگر نباشند. در چنين مواردي مي توان دستگاه ها را "جفت" نمود. بدين ترتيب آنان مي توانند حتي در حالت نهان نيز با يکديگر ارتباط برقرارکنند.

کالا ها و خدمات منتخب

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------