آموزش حذف اکانت اسنپ چت



حذف اکانت اسنپ چت

 

Snapchat از زمان راه اندازی آن در سال 2012، راه زیادی را طی کرده است، اخیرا اعلام کرده است که یک سرویس جدید بازی به نام Snap Games ، و حتی پوشیدنی های خود را به صورت Snapchat Spectacles معرفی کرده است.

 

اگر می خواهید نرم افزار را از دستگاه خود حذف کنید، فقط آن را با هر برنامه ای پاک کنید.

با این حال، اگر می خواهید حساب خود را حذف کنید، باید یک مرورگر وب را باز کنید. در حال حاضر نمیتوانید حساب خود را از داخل برنامه های Android و iOS حذف کنید.

 

Snapchat می گوید: "پس از انجام مراحل برای حذف حساب کاربری خود، برای 30 روز ابتدا باید آن را غیرفعال کنید. در حالی که حساب کاربری شما غیرفعال است، دوستان شما قادر به برقراری تماس با شما در Snapchat نخواهند بود."

"بعد از 30 روز، حساب شما به طور دائم حذف خواهد شد. این به این معنی است که حساب کاربری شما، تنظیمات حساب، دوستان، فیش، چت، داستان، اطلاعات دستگاه و داده های موقعیت مکانی در پایگاه داده اصلی ما حذف خواهد شد."

 

1. صفحه حساب حذف را ببینید

 

 حذف حساب کاربری Snapchat

 

پورتال حساب Snapchat کجاست؟ جایی که شما نیاز دارید که حساب کاربری Snapchat را حذف کنید. اگر به کامپیوتر دسترسی ندارید، می توانید از برنامه مرورگر خود برای دسترسی به آن استفاده کنید.

 

اول از همه شما باید با استفاده از اعتبار اسنپ چت خود وارد شوید - اگر آنها را فراموش کرده اید (شاید همین دلیل است که شما حساب خود را حذف می کنید) و سپس بر روی 'Forgot your password?' کلیک کنید یک لینک به ایمیل شما ارسال می شود. این ورود به سیستم آنلاین فقط برای مدیریت حساب شما است.

 

2. نام کاربری و رمز عبور خود را بازیابی کنید

 

 

اگر نام کاربری یا آدرس ایمیل شما را که در Snapchat ثبت کرده اید فراموش کرده اید، می توانید هر دو را از داخل برنامه پیدا کنید. اگر روی آیکون Snapchat در بالای صفحه ضربه بزنید، نام کاربری شما ظاهر می شود (درست زیر نام واقعی شما) و شما می توانید نماد چرخ دنده را (بالا سمت راست) برای دیدن آدرس ایمیل و سایر مشخصات حساب خود بکشید.

 

با فرض اینکه تمام اطلاعات خود را آماده کرده باشید، آنها را در صفحه ورود وارد کنید، تیک captcha را بزنید تا اثبات شود که شما انسان واقعی هستید و دکمه ورود به سیستم را کلیک کنید.

 

3. در مورد حذف حساب Snapchat فکر کنید

 

 

Snapchat فرصتی دیگر برای تغییر نظر شما را فراهم می کند، بنابراین یک لحظه متوجه شوید که آیا واقعا می توانید بدون برنامه زندگی کنید.

همچنین توجه داشته باشید جزئیات مربوط به نحوه عملکرد این فرایند - به محض این که شما این مراحل را انجام می دهید، حساب Snapchat شما غیرفعال می شود، به این معنی که افراد دیگر نمیتوانند از طریق برنامه با شما تماس بگیرند. 30 روز دیگر پس از آن، حساب Snapchat شما برای همیشه پاک می شود، به این معنی که اطلاعات شما به خوبی حذف می شوند.

 

این بدان معنا نیست که Snapchat دیگر اطلاعات شما را ندارد. سایت پشتیبانی برنامه روشن می کند که "ممکن است برخی اطلاعات شخصی را برای برخی از نیازهای قانونی، امنیتی و کسب و کار حفظ کند"، به نقل از اطلاعات مربوط به هر خریدی که از طریق Snapchat انجام داده اید و زمانی که شرایط و ضوابط را قبول کردید.

 

فرض کنید شما موافق به ادامه، نام کاربری و رمز عبور خود را دوباره وارد کنید (مرورگر شما ممکن است آنها را برای شما یادآوری کند) و روی «Continue» کلیک کنید.

 

4. تایید را بررسی کنید 

 

 

همه کارهای شما انجام شده است - حساب کاربری شما غیرفعال شده است شما یک پیام تأییدیه از تیم Snapchat به آدرس ایمیل ثبت شده خود دریافت می کنید.به شما می گوید که بعدا چه اتفاقی خواهد افتاد و به شما یادآوری می کند که 30 روز وقت دارید که نظر خود را تغییر دهید.

 

از آنجا که همه چیز در وب انجام می شود، فرایند همان است که شما از Snapchat در Android یا iOS استفاده می کنید، اما شما می خواهید برنامه Snapchat را از تلفن خود نیز حذف کنید (لازم نیست اول از سیستم خارج شوید) .

 

در iOS، نماد برنامه Snapchat را ضربه بزنید و نگه دارید و سپس نماد صلیب را فشار دهید. در نسخه های اخیر Android، نماد برنامه را ضربه بزنید و نگه دارید و آن را به سمت دکمه Uninstall بکشید.

 

5. نظر شما تغییر کرده است؟ دوباره حساب Snapchat خود را فعال کنید

 

 حذف حساب Snapchat

 

شما می توانید حساب کاربری Snapchat خود را از مرگ دیجیتال در هر نقطه از طریق پنجره ی 30 روزه با ورود به برنامه دوباره به ارمغان بیاورد. لیست دوستان شما همچنان باید وجود داشته باشد.

 

دوباره Snapchat را اجرا کنید و متوجه خواهید شد که از سیستم خارج شده اید، حتی اگر برنامه را در همین حال حذف نکنید. وارد شوید و جزئیات اصلی خود را وارد کنید (نام کاربری شما ممکن است برای شما یادآوری شود)، و سپس دوباره وارد شوید.

 

یک پیام می آید که به نظر می رسد که شما می خواهید حساب کاربری خود را مجددا فعال کنید، بنابراین Yes را انتخاب کنید. Snapchat چرخ ها را در حال حرکت می گذارد و اگر چند دقیقه صبر کنید و سپس مجددا وارد شوید، مجددا باید در تجارت Snapchat شرکت کنید (همچنین هنگامی که حساب کاربری شما آماده استفاده مجدد است، ایمیل دریافت می کنید).

 

 

گردآوری:بخش کامپیوتر و اینترنت بیتوته

مطالب پیشنهادی,وبگردی

    ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

    

    ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------