آیا رژیم تایپ متابولیک یک انتخاب سالم برای شماست؟



مزیت رژیم غذایی رژیم متابولیک, رژیم متابولیک 7 روزه, رژیم تایپینگ متابولیک

رژیم متابولیک چیست

 

رژیم های متابولیک: آنها چه هستند، آیا کار می کنند و چه کسی باید آنها را انجام دهد

چه بخواهید وزن کم کنید یا یک تغییر مادام العمر را شروع کنید، تغییر روشی که بدن شما کالری می سوزاند ممکن است مفید باشد. رژیم های غذایی جدید بر اساس آخرین تحقیقات پدیدار می شوند. یکی از جدیدترین روندهای رژیم غذایی، رژیم متابولیک است که هدف آن تغییر نحوه متابولیسم غذا در بدن است. در این مطلب از بیتوته شما را با این نوع رژیم آشنا می کنیم.

رژیم متابولیک چیست؟

رژیم متابولیک یک سبک یا الگوی غذا خوردن است که هدف آن افزایش متابولیسم یا سرعت متابولیسم است. نرخ متابولیسم پایه (BMR) مقدار اولیه انرژی یا کالری مورد نیاز برای حفظ عملکرد بدن در صورت استراحت است. این می تواند از فردی به فرد دیگر بر اساس ترکیب بدن متفاوت باشد.

 

فرمول رایج برای محاسبه این رقم بر اساس قد، وزن و سن است با این حال، عوامل دیگری که باید در نظر گرفته شوند عبارتند از نسبت عضله به چربی، سطح فعالیت بدنی و عملکرد هورمون. BMR مقدار کالری دریافتی اولیه را به شما می دهد، اما هر فرد متفاوت است و کالری اضافی مورد نیاز برای رفع نیازهای روزانه ما متفاوت خواهد بود.

 

رژیم تایپینگ متابولیک, نمونه رژیم متابولیک, رژیم متابولیک

نحوه کار رژیم متابولیک

 

چگونه یک رژیم متابولیک کار می کند: افزایش متابولیسم

اگر یک نرخ متابولیک پایه دارید که مقدار مشخصی کالری مورد نیاز در روز را به شما می دهد، به علاوه مقداری اضافی برای کمک به انجام فعالیت های روزانه خود، پس اگر بتوانید این میزان را تسریع کنید و از کالری دریافتی خود به طور موثرتری استفاده کنید، چه؟ سپس می‌توانیم تمام کالری‌های ذخیره شده در ذخایر چربی خود را بسوزانیم.

 

پزشکان، دانشمندان و بسیاری دیگر سال‌ها این موضوع را مورد مطالعه قرار داده‌اند، به این امید که راهی برای کمک به افزایش متابولیسم فرد از طریق غذاها، مکمل‌ها، ورزش‌های مختلف بیابند. از این رو ، چندین رژیم غذایی در طول دهه ها پدید آمده اند. فرض آنها این است که اگر از قوانین یا دستورالعمل های آنها پیروی کنید، می توانید متابولیسم خود را افزایش دهید و غذایی که می خورید را به جای ذخیره چربی به انرژی تبدیل کنید.  

 

نحوه انجام رژیم متابولیک, رژیم متابولیک, نمونه رژیم متابولیک

نحوه انجام رژیم متابولیک

 

نحوه انجام رژیم Metabolic Typing

رژیم تایپینگ متابولیک در سال 2001 توسط تریشا فاهی و ویلیام ولکات با انتشار کتابشان با عنوان "Metabolic Typing Diet" معرفی شد. نویسندگان ادعا می کنند که خوردن بر اساس نوع متابولیک شما میل به غذا را کاهش می دهد، به شما کمک می کند به وزن ایده آل خود برسید و انرژی را افزایش می دهد.

 

هیچ الگوی غذایی مشخصی برای رژیم Metabolic Typing وجود ندارد. با این حال، آنچه می خورید به نوع متابولیسم شما بستگی دارد.

سه نوع متابولیک متفاوت وجود دارد: نوع پروتئین، نوع کربو و نوع مخلوط.

نوع پروتئین دارای متابولیسم سریع، نوع کربوهیدرات دارای متابولیسم کند و نوع مخلوط دارای متابولیسم متوسط ​​است. افرادی که با توجه به نوع متابولیک خود غذا می خورند، رژیم غذایی خود را بر اساس سرعت متابولیسم خود تغییر می دهند. در اینجا نگاهی دقیق تر به هر نوع متابولیک آورده شده است.

 

نوع پروتئین

نوع پروتئین متابولیسم سریعی دارند و نیاز به خوردن غذاهای دیرهضم مانند چربی و پروتئین دارند. آنها بر توزیع درشت مغذی ها تمرکز می کنند و نوع پروتئین را توصیه می کنند از رژیم غذایی متشکل از 45 تا 50 درصد پروتئین، 20 درصد چربی و 30 تا 35 درصد کربوهیدرات پیروی کنند. 

 

نوع کربن

نوع کربو متابولیسم کندی دارند و نیاز به رژیم غذایی متشکل از غذاهایی دارند که سریع هضم می شوند. این به معنای رژیم غذایی پر کربوهیدرات و کم چربی و پروتئین است که 70 تا 80 درصد کالری از کربوهیدرات ها، 5 تا 10 درصد از چربی و 15 تا 20 درصد از پروتئین تامین می شود. 

 

نوع مختلط

نوع مختلط متابولیسم متوسطی دارند. آنها کالری را خیلی آهسته یا خیلی سریع نمی سوزانند. طبق رژیم متابولیک، افراد دارای نوع متابولیک مختلط به 40 تا 45 درصد کالری از پروتئین، 50 تا 55 درصد از کربوهیدرات ها و 10 تا 15 درصد از چربی نیاز دارند. 

 

عوارض رژیم متابولیک, رژیم متابولیک چیست, رژیم متابولیسم 13 روزه

نوع غذا بر سلامت و وزن ما تاثیر می گذارد

 

سخن پایان

رژیم متابولیک نشان می دهد که نوع غذاهایی که می خورید بر سلامت، وزن و انرژی شما تأثیر می گذارد. در حالی که این درست است، انواع متابولیک و برنامه های غذایی مرتبط توصیه شده توسط رژیم متابولیک ممکن است برای شما مناسب نباشد. در واقع انتخاب رژیم غذایی مناسب برای هر فرد به عوامل مختلفی از جمله محدودیت‌های غذایی، سلایق شخصی، بودجه، فعالیت ورزشی، تاریخچه پزشکی و میزان تحمل به هر نوع رژیم غذایی مرتبط است . قبل از ایجاد هرگونه تغییر عمده در رژیم غذایی خود، با پزشک یا یک متخصص تغذیه مشورت کنید. آنها می توانند یک برنامه غذایی متعادل متناسب با اهداف و نیازهای شما تنظیم کنند.

 

گردآوری: بخش سلامت بیتوته 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین مطالب سلامت(بیماری ها، پیشگیری، داروها، تغذیه، پزشکی آنلاین و...)

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------