میدان جمهوری ایروان/ آنچه باید قبل از رفتن بدانید



بازدید از میدان جمهوری ارمنستان, تاریخچه میدان جمهوری ایروان, بناهای دیدنی میدان جمهوری ایروان

میدان جمهوری ایروان در ارمنستان

 

میدان جمهوری ایروان، قلب تپنده ی ارمنستان 

میدان جمهوری ایروان با ساختمان هایی که به سبک معماری سنتی در اطرافش ساخته شده اند و آبنمای موزیکالی که شبها برنامه اجرا می کند و جشنواره هایی که در این میدان برگزار می شود تبدیل به یکی از جاذبه های گردشگری ارمنستان شده است. 

میدان جمهوری ایروان ( به انگلیسی : Republic Square ) یکی از جاذبه های دیدنی ارمنستان که امضای شهر ایروان محسوب می شود ، میدان جمهوری ایروان است که در قدیم به نام میدان لنین شناخته  می شد. اطراف این میدان ساختمان های مهمی قرار گرفته است و در طول سال میزبان رویدادها و جشن های متنوعی است. 

 

طراحی میدان جمهوری ایروان توسط معمار ارمنی الکساند تامانیان در سال 1924 انجام شد و بنای میدان تا سال 1958 تکمیل گردید.

این میدان یکی از مهم ترین و معروف ترین جاذبه های شهر ایروان است که جاذبه های گردشگری متعددی در خود جای داده است. 

 

طراحی میدان پیچیده و بیضی شکل است به طوری که نظر هر بیننده ای را جلب مینماید. 

زیبایی میدان در تابستان بیشتر می شود چرا که روبروی موزه کنار میدان ، فواره های موزیکال روشن میکنند. 

 

همزمان با جشن های ملی در این موزه مراسم های زیادی برپا شده و مردم ارمنستان در آن جمع می شوند. مهم ترین دلیل اهمیت میدان جمهوری ایروان اجرای مراسم مهم از جمله رژه نظامی هر ساله روز استقلال در این مکان است. 

 

بناهای دیدنی میدان جمهوری ایروان, فواره های موزیکال میدان جمهوری, سبک معماری میدان جمهوری

عکس های میدان جمهوری ایروان

 

میدان جمهوری ایروان کجاست؟

میدان جمهوری ایروان در مرکز این شهر و تقاطع خیابان های اصلی واقع شده است. نزدیک ترین ایستگاه مترو به آن ، ایستگاه میدان جهوری است که فقط 300  متر با خود میدان فاصله دارد.

 

بهترین زمان برای بازدید از میدان جمهوری ارمنستان

بهترین زمان برای بازدید از میدان جمهوری ارمنستان شب های تابستانی است. میدان جمهوری ارمنستان در فصل تابستان دیدنی ترین محیط را دارد که دلیل آن روشن بودن فواره های موزیکال است. این فواره ها فضای میدان را به طور کلی عوض میکنند و شور و نشاط زیادی به محیط اضافه می نمایند. 

البته اگر میخواهید از سبک معماری زیبای ساختمان های اطراف میدان لذت ببرید مسلما باید در طول روز هم دوباره سری به میدان بزنید. 

 

سبک معماری میدان جمهوری, میدان جمهوری ایروان, میدان جمهوری ایروان کجاست

تاریخچه میدان جمهوری ایروان

 

تاریخچه میدان جمهوری ایروان

ارمنستان تا سالیان زیاد در تصرف جماهیر شوروی بوده است. دوران اتحاد جماهیر شوری عصر بازسازی برای تمام کشورهای آن به شمار می رفته  است که ارمنستان هم از این امر مستثنی نبوده. در سال 1926 بازسازی میدان جمهوری ایروان در دستور کار قرار گرفت و در سال 1952 این پیشرفت ادامه پیدا کرد. 

 

الکساند تامانیان ، معمار میدان جمهوری ایروان ، به دلیل انقلابی که در شهر پتروگراد رخ داده بود به ایروان نقل مکان کرده بود. اولین نقشه بازسازی ایروان در سال 1924 کشیده شد که در آن توجه خاصی به ساخت میدان داشتند. با وجودی که بخش زیادی از نقشه های تامانیان سخت و غیر قابل اجرا به نظر می رسید ولی با تمام این شرایط ، میدان ساخته شد. 

تمام تکیه خانه ها ، رستوران ها و حمام های میدان تخریب شده و جای خود را به ساختمان هایی جدید با معماری های برتر جهان دادند. 

 

بناهای دیدنی میدان جمهوری ایروان, فواره های موزیکال میدان جمهوری, سبک معماری میدان جمهوری

تصاویر میدان جمهوری ایروان

 

سالها قبل مجسمه ای از یک انقلابی مارکسیست روسی به نام لنین که توسط هنرمند برجسته شوروی سرگر مرکارو ساخته شده بود  در قسمت جنوبی این میدان قرار گرفته بود و به همین دلیل به نام میدان لنین Lenin شناخته می شد. سیاست و خرد لنین منجر به انقلاب روسه در سال 1917 گردید. 

 

مجسمه منحصر به فرد  لنین توسط دو معمار برجسته به نام های ناتالیا پرماسوا و لئون وارتانوو طراحی شده بود که در سال 1940 و همزمان با سالگرد بیستم جمهوری ارمنستان شوروی از آن رونمایی شده بود و بعد از انقلاب ارمنستان از میدان برداشته شده و به حیات موزه تاریخ ملی منتقل گردید. 

 

بناهای دیدنی میدان جمهوری ایروان, فواره های موزیکال میدان جمهوری, سبک معماری میدان جمهوری

بناهای دیدنی میدان جمهوری ایروان

 

بناهای دیدنی میدان جمهوری ایروان

موقعیت میدان ایروان در مرکز شهر به شکلی است که خیابان های اصلی شهر به این میدان می رسند. ساختمان های مجاور میدان جمهوری ارمنستان از سنگ توفای ارمنی به رنگ قرمز و سفید ساخته شده اند. ساعت بسیار بزرگی که روی ساختمان دولت نصب شده است به محض ورود به میدان ، توجه بازدید کنندگان را به خود جلب میکند. 

 

این ساعت که در مسکو ساخته شده است در سال 1914 به ایروان منتقل گردید.  قطر صفحه ساعت حدود 4 متر و عقربه بزرگ آن 188 سانتی متر و عقربه کوچک آن 170 سانتی متر است. در سه طرف میدان جمهوری ایروان بناها و ساختمان های دیدنی ساخته شده است که باعث مهم شدن این میدان تاریخی گردیده اند ، از جمله :

 

نگارخانه ملی و ساختمان موزه تاریخ در شمال میدان که بیش از 25000 نقاشی از هنرمنداند ارمنی ، روسی و اروپایی در گالری نگارخانه ملی به نمایش گذاشته شده است و در موزه تاریخ 400 هزار قطعه از میراث ارمنستان نگهداری می شود. 

 

میدان جمهوری ایروان کجاست, مرکز شهر ایروان کجاست, جاذبه های گردشگری ارمنستان

میدان جمهوری ایروان از نمای بالا

 

خانه دولت که اغلب ادارات مهم دولتی ارمنستان در این ساختمان قرار گرفته اند. تامانیان برای طراحی خانه دولت با معماری سنتی ارمنستان ، اثری ماندگار خلق کرده است. 

وزارت ترابری و ارتباطات جمهوری ارمنستان در جنوب میدان و اداره پست مرکزی ارمنستان

هتل ماریوت ارمنستان در جنوب غربی میدان 

وزارت امور خارجه در شمال غربی میدان

وزارت انرژی و منابع طبیعی در جنوب غربی میدان 

وزارت دارایی در جنوب شرقی میدان 

 

تاریخچه میدان جمهوری ایروان, بناهای دیدنی میدان جمهوری ایروان, فواره های موزیکال میدان جمهوری

فواره های موزیکال میدان جمهوری ایروان

 

فواره های موزیکال میدان جمهوری

فواره های موزیکال میدان جمهوری با توجه به شرایط آب و هوایی از اوایل بهار تا اواخر پاییز فعال می شوند و زیبایی میدان را دو چندان میکنند. 

طراحی و ساخت فواره های موزیکال میدان جمهوری ایروان به دست آبرام آبرامیان انجام شده است. 

 

عصرها این فواره ها راه اندازه شده و نمایش نورانی زیبایی را در مقابل گالری هنری و موزه تاریخ ایراوان به نمایش می گذارند. 

نمایش فواره ها از ساعت 9 – 10 شب شروع شده و تا ساعت 11 ادامه دارد. 

رنگ فواره ها متناسب با ریتم آهنگ پخش شده تغییر میکند و جریان آب به نوبت تغییر مسیر میدهد  و نمایشی سرگرم کننده و جذاب برای گردشگران فراهم میکنند. 

 

سبک معماری میدان جمهوری

میدان جمهوری ایروان 14000 متر مربع مساحت دارد و دارای سبک معماری مواحد است. 

 

گردآوری : بخش گردشگری بیتوته

 

کالا ها و خدمات منتخب

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------