کلیسا جامع موناکو ، بهترین مرکز گردشگری کشور موناکو
- مجموعه: مکانهای زيارتي ايران و جهان
آشنایی با کلیسای جامع سنت نیکولاس موناکو
کلیسای جامع موناکو، یکی از کلیساهای معروف و بزرگ موناکو است؛ این کلیسا در میان یکی از زیبا ترین کلیسا هایی شناخته می شود که می توانید از آن دیدن کنید و عکس های زیبایی را در کنار آن بگیرید. این کلیسا، در یکی از کوچک ترین کشور های جهان قرار گرفته است و سالانه میزبان تعداد زیادی از گردشگران خارجی است. این کلیسا، سالانه افراد و گردشگران ثروتمند زیادی را به کشور موناکو جذب می کند.
کلیسای جامع موناکو در کجا قرار دارد؟
کلیسای جامع موناکو، همانطور که از نامش پیدا است، در کشور موناکو، واقع در قاره اروپا قرار دارد. نام اصلی این کلیسا که اکنون به عنوان کلیسای جامع کشور موناکو شناخته می شود، کلیسای سنت نیکلاس است.
یکی از ویژگی های کشور موناکو، کوچک بودن آن است. کشور موناکو، در واقع دومین کشور کوچک در جهان است. کشور موناکو، در واقع یک شبه جزیره است که نزدیک به سواحل قسمت جنوبی فرانسه قرار گرفته است.
موناکو، کشوری است که قوانین مالیاتی آزاد دارد، یعنی اینکه مردم آن هیچ مالیاتی پرداخت نمی کنند. این ویژگی بسیار حیاتی، در تعداد خیلی محدودی از کشور ها وجود دارد، و کشورهای بسیار کمی در جهان وجود دارند که از مردم مالیات نمی گیرند.
آب و هوای این کشور، بسیار خوب و مناسب است، و همچنین پوشش سبزی نیز دارد. این آب و هوا، و محیط سر سبز و دلنشین کشور موناکو، آن را به بهشتی تبدیل کرده است که مردم ثروتمند را به سمت خود می کشد. البته این بهشت ثروتمندان، به دلیل وجود نداشتن قوانین مالیاتی شکل گرفته است، زیرا ثروتمندان در کشور های دیگر، به خاطر اموال بسیار زیاد و ارزشمند خود، باید مالیات زیادی بپردازند، اما در کشور موناکو خبری از مالیات نیست.
کلیسای سنت نیکولاس، یا همان کلیسای جامع موناکو، نشان دهنده دین رسمی این کشور است. این کلیسا در کنار آرامگاه شاهزاده Grace قرار دارد. هم کلیسای سنت نیکلاس و هم آرامگاه شاهزاده Grace در خیابان Saint Martin قرار دارند.
بررسی تاریخی کلیسای جامع موناکو
پروژه ساخت کلیسای سنت نیکولاس، که امروزه به عنوان کلیسای جامع کشور موناکو شناخته می شود، در سال 1875 کلید خورد. فرایند ساخته شدن این کلیسا، بسیار طولانی شد، به طوری که در سال 1903 میلادی به پایان رسید. در نتیجه، کلیسای سنت موناکو، قدمتی به اندازه بیش از یک قرن دارد.
برای ساخت کلیسای جامع موناکو، از سبک رومانیایی بهره گرفته شده است. در سال 1960 میلادی، بر روی کلیسای جامع موناکو، سه زنگ نصب شد. این سه زنگ، نماد دووت، نیکول و مسیح مقدس هستند. در سال 1997، یک زنگ دیگر به کلیسای جامع موناکو اضافه شد. این زنگ نماد حکومت هفتصد ساله سلسله گریمالدی بود. نام این زنگ، بندیکت است.
دودمان گریمالدی، از ایتالیا سرچشمه گرفته اند و به شیوه شاهنشاهی، حکومت می کنند. این سلسله توسط فردی به نام فرانچسکو گریمالدی، ایجاد شده است. این دودمان، هم اکنون بر کشور موناکو حکومت می کند.
حکومت گریمالدی، یک نمونه از حکومت هایی است که به مردم، بهای زیادی می دهد، به طوری که از آنها مالیاتی دریافت نمی کند، و با جذب گردشگر توسط مکان های گردشگری، مانند کلیسای جامع موناکو، برای مردم خودش کسب در آمد می کند. شاخص امید به زندگی در این کشور، از میانگین شاخص امید به زندگی در سایر کشور های اروپایی، بالاتر است.
شخصی که اکنون بر این کشور حکومت می کند، آلبرت دوم از سلسله موناکو است. موناکو، جایی است که بسیاری از گریمالدی ها در آن دفن شده اند.
البته اگر به گذشته دوردست تر نگاهی بیندازیم، کلیسای جامع موناکو، در محل اولین کلیسایی که در موناکو ساخته شده بود، قرار دارد، اولین کلیسایی که در کشور موناکو قرار داشت، در سال 1252 میلادی ساخته شده بود.
این کلیسا تا سال 1874 پا برجا ماند، تا اینکه در انقلاب فرانسه، تخریب شد و پس از آن، کلیسای جامع موناکو، در همان مکان ساخته شد و به سنت نیکلاس، تقدیم شد.
کلیسای جامع موناکو، با سنگ مرمر سفید کاراکارا ساخته شد، و در سال 1911 تقدیس شد.
مراسم هایی که در کلیسای جامع موناکو انجام می شوند
تعطیلات رسمی مربوط به روز ملی موناکو، که در 19 نوامبر است، در کلیسای جامع موناکو جشن گرفته می شود. در تمام عید های مذهبی مربوط کشور موناکو، گروه موسیقی مذهبی، در این کلیسا موسیقی های مذهبی مسیحی را رو در روی جمعیت اجرا می کنند. به طور کلی کلیسای جامع موناکو، به عنوان یک مرکز برگزاری جشن ها و مراسم مذهبی استفاده می شود.
جمع بندی مطالب و سخن پایانی
کلیسای جامع موناکو، به عنوان یکی از بهترین مراکز گردشگری کشور موناکو شناخته می شود و سالانه بسیاری گردشگر را به خود جذب می کند. اگر قصد سفر به کشور موناکو در اروپا را دارید، ما دیدن کردن از این مکان را به شما توصیه می کنیم.
گرداوری: بخش گردشگری بیتوته