سواحل شب تاب خلیج موسکیتو، نورانی ترین خلیج جهان (+تصاویر)
- مجموعه: عجایب گردشگری
خلیج موسکیتو، سواحل شب تاب
در سرتاسر دنیا، شگفتی های طبیعی زيادي وجود دارد، ولی زیبایی برخی از این شگفتی ها حقیقتا غیر قابل توصیف است. آنچه که شما را شگفتزده می کند رازهای نهفته در زیبایی این مناطق است که تا به حال از آن ها آگاه نبوده اید. سواحل شب تاب دنیا یکی از همین شگفتگی های ناشناخته هستند؛ که در این مطلب با یکی از آن ها آشنا می شویم.
خلیج موسکیتو در پورتوریکو
پورتوریکو با نام رسمی قلمرو همسود پورتوریکو، مجمع الجزایری است در شمال شرقی منطقه کارائیب. پورتوریکو از نواحی غیرضمیمه به خاک آمریکا به شمار می آید که تحت حاکمیت سیاسی ایالات متحده آمریکا قرار دارد. آنچه نام پورتوریکو را بیش از هر چیز سر زبان ها انداخته، سواحل بکری و نورانی است که نمونه آن دست کم در این روزگار گرمایش زمین و آلودگی های زیست محیطی، در کشور دیگری یافت نمی شود.
خلیج موسکیتو در پورتوریکو یکی از زیباترین و شگفت انگیزترین سواحل جهان است. خلیج موسکیتو نورانی ترین خلیج دنیا از نظر کتاب رکوردهای گینس است. خلیج موسکیتو در پورتوریکو در جزیره« وی ویکش یا ویکس» قرار دارد. یکی از شگفت انگیزترین صحنه هایی که خودتان در این ساحل، میتوانید خلق کنید این است ضربه ای با دست و یا با پا در آب ساحل ایجاد کنید و منتظر بمانید تا در لحظه ، بخشی از ساحل به رنگ آبی دربیاید. با ضربه و صدایی که تولید می کنید باعث می شوید پلانگتون های این ساحل احساس خطر کنند و به رنگ آبی فسفری دربیایند و یکی از زیباترین صحنه ها را به شما هدیه بدهند. (بیشتر بخوانید:خلیج تویوما)
پدیده زیست تابی در سواحل
سواحل زیست تاب جزء زیباترین سواحلی هستند که تنها در نقاط معدودی از دنیا وجود دارند. در سواحل زیست تاب، شب ها آب دریا آبی درخشان می شود و رویت این صحنه سحرآمیز، به معنی واقعی کلمه شما را شگفتزده می کند. بی شک رویت چنين صحنه ای بعد از غروب دل انگیز دریا در روزی آفتابی، میتواند لذت ساحل گردی شما را دوبرابر کند.
سواحل زیست تاب خلیج موسکیتو
زیست تابی پدیده ای کاملاً طبیعی است که در بدن بعضی از موجودات زنده اتفاق می افتد؛ بگونه ای که نور خیره کننده ای از بدن موجود زنده متصاعد می شود. این نور، در واقع انرژی به دست آمده از نوعی واکنش شیمیایی در بدن موجودات شب تاب است. زیست تابی در بدن موجودهای مختلف( از پروانه ها گرفته تا کوسه ها) به منظور آشفته و سردرگم کردن شکارچیان یا جذب طعمه انجام می شود.
گردآوری: بخش گردشگری بیتوته