نرخ تورم خرداد اعلام شد/ افزایش بیش از ۳۰ درصدی تورم در یکسال



تورم،اخبار اقتصادی،خبرهای اقتصادی
براساس گزارش مرکز آمار ایران، شاخص قیمت مصرف کننده خانوار در خرداد ماه سال جاری به ۳۶.۱ درصد رسید.

به گزارش ایسنا، طبق اعلام مرکز آمار ایران، شاخص قیمت مصرف کننده (نرخ تورم سالانه مصرف کننده برای خانوار) در خرداد ماه ۱۴۰۳ به ۳۶.۱ درصد رسیده که نسبت به همین اطلاع در ماه قبل، ۰.۹ واحد درصد کاهش یافته است. 

تورم،اخبار اقتصادی،خبرهای اقتصادی

 

براساس این گزارش، در خرداد ماه ۱۴۰۳ شاخص قیمت مصرف کننده خانوارهای کشور به عدد ۲۴۹.۷ رسیده است که نسبت به ماه قبل، ۲.۸ درصد افزایش، نسبت به ماه مشابه سال قبل، ۳۱.۹ درصد افزایش و در دوازده ماهه منتهی به ماه جاری نسبت به دوره مشابه سال قبل، ۳۶.۱ درصد افزایش داشته است. 

تورم،اخبار اقتصادی،خبرهای اقتصادی

 

تورم نقطه به نقطه خانوارهای کشور 

در خرداد ماه ۱۴۰۳ تورم نقطه به نقطه خانوارهای کشور، ۳۱.۹ درصد بوده است؛ یعنی خانوارهای کشور به طور میانگین، ۳۱.۹ درصد بیشتر از خرداد ماه ۱۴۰۲ برای خرید یک  «مجموعه کالاها و خدمات یکسان» هزینه کرده‌­اند. تورم نقطه به نقطه خرداد ماه ۱۴۰۳ در مقایسه با ماه قبل، ۰.۹ واحد درصد افزایش داشته است.

 

تورم ماهانه خانوارهای کشور

در این ماه، تورم ماهانه خانوارهای کشور برابر ۲.۸ درصد بوده است. تورم ماهانه برای گروه‌های عمده «خوراکی‌ها، آشامیدنی‌ها و دخانیات»، ۴.۲ درصد و برای گروه عمده «کالاهای غیرخوراکی و خدمات»، ۲.۱ درصد بوده است.

تورم،اخبار اقتصادی،خبرهای اقتصادی

 

نرخ تورم سالانه خانوارهای کشور

درصد تغییر میانگین اعداد شاخص قیمت در یک سال منتهی به ماه جاری، نسبت به دوره مشابه قبل از آن است. در خرداد ماه ۱۴۰۳ نرخ تورم سالانه برای خانوارهای کشور به ۳۶.۱ درصد رسیده که نسبت به همین اطلاع در ماه قبل، ۰.۹ واحد درصد کاهش یافته است.

 

نرخ تورم سالانه کشور در خرداد ماه ۱۴۰۳ برابر ۳۶.۱ درصد است که دامنه تغییرات آن برای دهک‌های مختلف هزینه‌ای از ۳۲.۰ درصد برای دهک­­ اول، تا ۳۷.۲ درصد برای دهک دهم است. بر این اساس فاصله تورمی دهک‌ها در این ماه به ۵.۲ واحد درصد رسید که نسبت به ماه قبل (۵.۶ واحد درصد) ۰.۴ واحد درصد کاهش داشته است.

 

تورم،اخبار اقتصادی،خبرهای اقتصادی



کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------