آخرین اخبار سیاست خارجی

اخبار،اخبار جدید،اخبار روز

پیشنهاد عراقچی به اروپایی ها:ایران اقدام به رقیق‌سازی یا نابودی ذخایر ۶۰ درصدی اورانیوم می‌کرد / آمریکا باید تضمین می‌داد که هیچ حمله‌ای صورت نگیرد

لارنس نورمن خبرنگار وال استریت ژورنال درباره جزییات پیشنهاد عراقچی نوشت: ایران متعهد می‌شد با ویتکاف/آمریکا دیدار کند. روشن نبود که این دیدار مستقیم خواهد بود یا…

پوتین: ایران و عربستان به میانجیگری مسکو نیازی ندارند



اخبار,اخبار سیاست خارجی,پوتین
رئیس‌جمهور روسیه درباره امکان اقدام مسکو برای وساطت‌گری بین ایران و عربستان و سعودی گفت که این دو کشور برای حل اختلافاتشان نیازی به میانجی‌گری کسی ندارند.

به گزارش فارس،‌ «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه ضمن رد ضمنی میانجی‌گری این کشور برای رفع اختلافات تهران و ریاض اعلام کرد که عربستان سعودی و ایران به پند و نصیحت کسی نیاز ندارند.

 

پوتین روز یکشنبه در پاسخ به سوال خبرنگار «روسیاالیوم» درباره امکان وساطت روسیه برای حل اختلافات ایران و عربستان سعودی گفت که دو کشور نیازی به میانجی‌گری ندارند.

 

وی گفت: «شاید ما روابط خوبی با همه کشورهای منطقه از ایران گرفته تا عربستان و امارات داشته باشیم و بر اساس آن بتوانیم مواضع کشورها را به یکدیگر منتقل کنیم، اما به اعتقاد من، آنها نیازی به نصیحت و وساطت ندارند».

 

رئیس‌جمهور روسیه اظهار داشت که «می‌توان دوستانه با ایران و عربستان گفت‌وگو کرد، اما آنها باهوش هستند و آنچه برایشان نقل می‌شود، به دقت گوش و آنالیز می‌کنند و شاید از این طریق بتوان نقش مثبتی ایفا کرد». 

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------