آخرین اخبار سیاست خارجی

حمله اسرائیل به ایران،اخبار سیاست خارجی،خبرهای سیاست خارجی

روزنامه هم میهن: احتمال دخالت اسرائیل در انفجار بندرعباس وجود دارد

به نظر می‌رسد که قرینه‌هایی وجود دارد که ایالات متحده گرچه در این مرحله مخالف حمله نظامی به تاسیسات هسته‌ای ایران است؛ ولی شاید مخالفتی هم با عملیات غیرنظامی از سوی…

رسانه عبری: اطلاعات مراکز حساس اسرائیل در اختیار ایران است



درگیری ایران و اسرائیل،اخبار سیاست خارجی،خبرهای سیاست خارجی
اداره امنیت عمومی و پلیس اسرائیل روز یکشنبه اعلام کرد، یک اسرائیلی ۶۵ ساله برای مدتی نسبتا طولانی اکثر مناطق حساس اسرائیل را برای کارفرمایان خود تصویر برداری کرده است.

به گزارش تسنیم، شبکه ۷ تلویزیون اسرائیل به نقل از اداره امنیت عمومی و پلیس اسرائیل ادعا کرد که اوارد یوسوپوف ۶۵ ساله که از ساکنان نتیفوت است متهم به ارتکاب جرایم امنیتی خطرناکی است.

 

او اعتراف کرده است که با فردی که خود را یک شهروند آذربایجانی مقیم دوبی معرفی کرده است، در ارتباط بوده و برای او ماموریت‌های تصویربرداری تعداد زیادی از مراکز حساس در اسرائیل را انجام داده و در مقابل آن رمز ارز دریافت کرده است.

 

به نوشته این رسانه، دفتر دادستان کل منطقه جنوب اسرائیل کیفر خواستی را علیه او آماده کرده و فردا دوشنبه تقدیم دادگاه خواهد کرد.

 

براساس اطلاعاتی که اجازه انتشار پیدا کرده، این فرد اکثر پایگاه‌های ارتش اسرائیل، بندر حیفا، پالایشگاه حیفا و مراکز تحقیقات هسته‌ای را تصویربرداری کرده و در اختیار کارفرمای خود قرار داده است.

 

به زعم این رسانه کارفرمای مذکور در واقع طرف ایرانی بوده است و این اطلاعات از این طریق در اختیار ایران قرار گرفته است.

 

اکنون یوسوپوف متهم به همکاری با کشور متخاصم است و برای این کار از دستگاه‌های سری و مخفی کاری در ارتباطات هم استفاده کرده است.

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------