آخرین اخبار سیاست خارجی

عراقچی و ویتکاف،اخبار سیاست خارجی،خبرهای سیاست خارجی

آخرین وضعیت مذاکرات ایران و آمریکا پس از برگزاری دور پنجم

به گفته افرادی که در جریان گفت‌و‌گو‌های تهران و واشنگتن قرار دارند، ایران و ایالات متحده در تلاش‌اند تا چهارچوبی سیاسی برای توافقی جدید درباره برنامه هسته‌ای تهران تعیین…

آمریکا: مذاکرات با ایران همچنان سازنده است؛ ما پیشرفت بیشتری داشته‌ایم اما هنوز کارهایی باقی مانده است



مذاکره ایران و آمریکا،اخبار سیاست خارجی،خبرهای سیاست خارجی
واشنگتن در پی پایان دور پنجم مذاکرات ایران و امریکا اعلام کرد که هر دو طرف توافق کردند که در آینده نزدیک دوباره دیدار کنند.

به گزارش انتخاب، وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد: «مذاکرات با ایران همچنان سازنده است — ما پیشرفت بیشتری داشته‌ایم، اما هنوز کارهایی باقی مانده است. هر دو طرف توافق کردند که در آینده نزدیک دوباره دیدار کنند. ما از شرکای عمانی‌مان برای تسهیل‌گری مستمرشان سپاسگزاریم.»

 

مقام آمریکایی: مذاکرات با ایران سازنده بود

یک مقام ارشد آمریکایی با اشاره به برگزاری پنجمین دور مذاکرات ایران و آمریکا تصریح کرد: «مذاکرات با ایران سازنده بوده و ما به پیشرفت بیشتری دست یافتیم. به زودی دور بعدی مذاکرات برگزار خواهد شد.»

 

رویترز به نقل از این مقام ارشد آمریکایی نوشت: «استیو ویتکاف، فرستاده ویژه آمریکا بیش از ۲ ساعت با هیأت ایرانی گفت‌وگو کرد. طرفین توافق کردند که در آینده‌ای نزدیک با یکدیگر دیدار کنند.»

 

او دوباره تأکید کرد: «طرفین توافق کردند تا در آینده نزدیک بار دیگر دیدار کنند. ما از شرکای عمانی خود بابت تسهیل‌گری آن‌ها در مذاکرات متشکریم.»

 

عراقچی: درباره مذاکرات میان ایران و آمریکا گفت‌و‌گو‌های سازنده‌ای با مقامات واتیکان داشتم

«سید عباس عراقچی» پس از پایان دور پنجم مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا، با نخست وزیر و وزیر امور خارجه واتیکان دیدار کرد و در جمع خبرنگاران در خصوص این دیدارها اظهار داشت: درباره مسائل جاری و مذاکرات میان ایران و آمریکا گفت وگوهای سازنده ای با مقامات واتیکان داشتم.

 

وزیر امور خارجه گفت: به موضوع سلاح های کشتار جمعی و فتوای مقام معظم رهبری مبنی بر حرام بودن این سلاح ها نیز اشاره شد و دیدگاه های مشترکی میان ما و مسئولان واتیکان در این زمینه وجود دارد.

 

وی خاطر نشان کرد: درخصوص جنایاتی که در فلسطین صورت می گیرد به صورت مفصل با مقامات واتیکان گفت وگو کردیم و در باب گفت وگوهای بین ادیانی میان اسلام و مسیحیت نیز تبادل نظر شد.

 

وزیر امور خارجه تاکید کرد: در مجموع دیدارهای بسیار خوبی بود و امیدوار هستیم ارتباطات ما تقویت شود چرا که گفت وگوهای خیلی مفید و سازنده ای داشتیم که ادامه خواهد یافت.

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------