آخرین اخبار سیاست خارجی

محسن رضایی،اخبار سیاست خارجی،خبرهای سیاست خارجی

محسن رضایی: این جنگ هفته‌ها ادامه دارد/ ترامپ مجوز حمله نتانیاهو به ایران را صادر کرد

محسن رضایی از تداوم جنگ ایران و اسرائیل تا هفته‌های آینده خبر داد. به گزارش دیده‌بان ایران، محسن رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گف:: اسرائیل یک طرح چندموجی دارد. موج…

وقوع ۲ انفجار در مشهد/ اسرائیل عامل شکستگی خطوط لوله آب در اطراف میدان قدس تهران



حمله اسرائیل به باند فرودگاه مشهد،اخبار سیاست خارجی،خبرهای سیاست خارجی
لحظاتی پیش ۲ نقطه در شهر مشهد دچار انفجار و آتش‌سوزی شد.

به گزارش فارس، شاهدان عینی می‌گویند حدود ساعت ۱۸:۳۰ پدافند هوایی در محدوده خیابان ۱۷ شهریور مشهد عمل کرده و پس از به گوش رسیدن صدای انفجار دود غلیطی به آسمان بلند شده است. 

 

از سوی دیگر فرودگاه مشهد نیز دچار آتش‌سوزی شده است، خبرهای اولیه از وقوع انفجار در این فرودگاه حکایت دارد.

 

همچنین یک هواپیمای سوخت‌رسان ایرانی در شهر مشهد، مورد هدف قرار گرفته است.

 

جزئیات انفجار‌های عصر امروز در مشهد

قائم مقام و سخنگوی شورای اضطرار استان خراسان رضوی اعلام کرد: شامگاه امروز دو انفجار در نقاط مختلف شهر مشهد رخ داد که خوشبختانه هیچ تلفات جانی در پی نداشت.

 

براساس گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رَضوی، امیرالله شمقدری ضمن تشریح جزئیات این حادثه اظهار کرد: انفجار نخست در محدوده فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد به وقوع پیوست اما خوشبختانه به باند پروازی و تأسیسات فرودگاه آسیبی وارد نشده است.

 

شمقدری ادامه داد: حادثه دوم در طبقه فوقانی یکی از ساختمان‌های اداری-تجاری خیابان عنصری مشهد رخ داد که بلافاصله نیروهای امدادی و انتظامی در محل حاضر شده و نسبت به ایمن‌سازی محل اقدام کردند. در این حادثه نیز به کسی آسیبی جدی وارد نشد و موضوع در دست بررسی است.

 

قائم مقام و سخنگوی شورای اضطرار استان خراسان رضوی در پایان تأکید کرد: در حال حاضر هیچ تهدید امنیتی در شهر وجود ندارد و شرایط به طور کامل تحت کنترل نیروهای انتظامی و امنیتی است. از شهروندان گرامی درخواست می‌شود آرامش خود را حفظ کرده و اخبار را صرفاً از مراجع رسمی پیگیری کنند.

 

مراسم روز سه‌شنبه تشییع پیکر شهدای حملات اخیر لغو شد

روابط عمومی سپاه تهران بزرگ اعلام کرد: مراسم تشییع پیکرهای مطهر شهدای عزت و اقتدار که پیش‌تر قرار بود روز سه‌شنبه برگزار شود، لغو شد.

 

اطلاعات تکمیلی درباره زمان و مکان جدید برگزاری مراسم متعاقباً اعلام خواهد شد.

 

آبفا: اسرائیل با ارسال پرتابه‌ای باعث شکستگی یکی از خطوط لوله آب در اطراف میدان قدس تهران شد

آبفا در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: رژیم جنایت‌کار و تروریستی صهیونی که مدعی دروغین دوستی با مردم ایران است، ساعاتی پیش با نمایان‌کردن چهرۀ واقعی خود، با پرتابه‌ای باعث شکستگی یکی از خطوط لوله آب در اطراف میدان قدس تهران شد.

 

این حادثه خللی در تامین آب شرب تهران ایجاد نمی‌کند و نیروهای عملیاتی آب و فاضلاب با مانور خطوط و شبکه پایداری تأمین آب شهروندان منطقه را حفظ کرده‌اند و مشکلی در تامین آب محدوده رخ نخواهد داد.

 

در حال حاضر نیروهای امدادی آب و فاضلاب برای ترمیم این خط لوله در محل مستقر هستند.

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------