اولین واکنش دبیر شورای عالی امنیت ملی به حمله اسرائیل به ایران | چین: با نقض حاکمیت و امنیت کشورها مخالفیم
- مجموعه: اخبار سیاست خارجی
- تاریخ انتشار : دوشنبه, 07 آبان 1403 15:18
علی اکبر احمدیان دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت که در دفتر حماس در تهران حضور یافته بود، در جمع خبرنگاران گفت: شهادت «یحیی سنوار» اثبات وعده الهی است که شهدا را نمیشود کشت و شهید از بین نمیرود و زنده است و جریانساز است. حتما شهید سنوار از شخص سنوار پیامش و تاثیرش بر جریان مقاومت اثرگذارتر است
به گزارش ایسنا، او درباره وضعیت مقاومت در منطقه و آینده آن گفت: میدان امروز وضعیت مقاومت را نشان میدهد و دشمن صهیونیستی بعد از یک سال از اهدافش باز مانده است و آثار عجز از تسلیم و شکست از مقاومت فلسطین و لبنان پیداست. جبهه مقاومت پیروز است و به اهداف خود خواهد رسید و مقاومت جریان بزرگی را در دنیا با خود همراه کرد.
احمدیان ادامه داد: فلسطین در آغاز عملیات طوفان الاقصی در ذهن مردم جهان ناشناخته بود و تبلیغات دشمن، مبارزان فلسطینی را بهعنوان تروریسم در دنیا جا انداخته بود اما امروز در ذهن کسی نیست که اسرائیل را اشغالگر نشناسد و ملت فلسطین را آزادیبخش نداند و این دستاورد شهید سنوار و مبارزان حماس است و امروز پرچم فلسطین بالا رفته است.
دبیر شورای عالی امنیت ملی درباره حمله رژیم صهیونیستی به ایران در بامداد شنبه اظهار کرد: نیاز نیست ما ارزیابی داشته باشیم؛ خودشان ارزیابی میکنند که آثار عملیاتشان که اینقدر درباره آن لاف میزنند، چه بوده است و حتما این عملیات تاثیر اندکی بر توان نظامی که هدف این عملیات بود، نداشته و کماکان قدرت و قوت جمهوری اسلامی ایران باقی است.
واکنش چین به حمله اسرائیل به ایران/ طرفین ذینفع باید از بالا بردن خطرات امنیتی در منطقه خودداری کنند
سخنگوی وزارت امور خارجه چین در واکنش به اقدام اخیر اسرائیل علیه ایران، گفت پکن مخالف نقض حاکمیت ملی کشورهاست.
«لین جیان» سخنگوی وزارت امور خارجه چین در پاسخ به سوالی درباره حمله اسرائیل علیه ایران در بامداد شنبه گذشته، گفت که چین مخالف نقض حاکمیت ملی و امنیت دیگر کشورها و متوسل شدن مدام به زور و شدت عمل است.
رسانههای چینی گزارش دادند که لین در این باره گفت: وضعیت فعلی غرب آسیا به شدت متشنج است و طرفین ذینفع باید از بالا بردن خطرات امنیتی در منطقه خودداری کنند.
او همچنین بیان کرد: برخی رخدادها، بار دیگر فوریت و ضرورت آتشبس و پایان دادن به جنگ را نشان دادهاند. جامعه بینالمللی، به ویژه قدرتهای بانفوذ، باید نقش سازندهای ایفا کرده و شرایط لارم را برای کاهش تنشهای منطقهای ایفا کنند.