آخرین اخبار سیاست خارجی

عراقچی،اخبار سیاست خارجی،خبرهای سیاست خارجی

عراقچی: اگر برای جنگ آماده نباشید، جنگ رخ می‌دهد | هیچ زمینه‌ای برای اعتماد به آمریکا وجود ندارد

وزیر خارجه ایران با بیان اینکه «بمب اتمی ایران، توانایی نه گفتن جلوی قدرت‌هاست و این اتفاق از زمان پیروزی انقلاب به وقوع پیوسته است»، گفت: مشکل ایران و آمریکا خوی…

هشدار پمپئو درباره هرگونه تلاش برای بازگرداندن آمریکا به برجام



 اخبارسیاسی ,خبرهای سیاسی ,وزیر خارجه آمریکا
وزیر خارجه آمریکا با انتقاد مجدد از برجام، نسبت به هرگونه تلاش برای بازگرداندن این کشور به توافق هسته‌ای با ایران هشدار داد. 

به گزارش ایلنا، «مایک پمپئو» وزیر خارجه آمریکا با انتقاد مجدد از برجام، نسبت به هرگونه تلاش برای بازگرداندن این کشور به توافق هسته‌ای با ایران هشدار داد.

 

وی با ادعای این‌که برجام مسیر دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای را هموار می‌کند، گفت که دولت فعلی آمریکا از همان ابتدا این توافق را تهدیدی برای امنیت اسرائیل می‌دید و در ماه می سال ۲۰۱۸ از آن خارج شد.

 

در حالی که برخی گزارش‌ها حاکی از احتمال بازگشت آمریکا به برجام در صورت پیروزی دموکرات‌ها در انتخابات ریاست‌جمهوری آینده است، پمپئو نسبت به هرگونه تلاش در این راستا هشدار داد.

 

وی بار دیگر مدعی فعال‌سازی مکانیسم ماشه شد و در ادامه مواضع ضدایرانی خود گفت که هدف اصلی دولت آمریکا، محروم کردن تهران از دسترسی به منابع مالی است.

 

سخنان پمپئو در حالی بیان می‌شود که شورای امنیت و جامعه جهانی با استناد به خروج آمریکا از برجام، تلاش‌های این کشور برای فعال‌سازی مکانیسم ماشه را غیرقانونی و غیرمنطقی خوانده‌اند.

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------