آخرین اخبار بین الملل

حمله به نظامیان آمریکایی در سوریه،اخبار بین الملل،خبرهای بین الملل

باراک: حمله اخیر در سوریه بی‌پاسخ نخواهد ماند | گفت وگوی تلفنی وزرای خارجه آمریکا و سوریه درباره حمله به نظامیان آمریکایی

فرستاده ویژه آمریکا در امور سوریه با اشاره به کشته و زخمی شدن تعدادی از نیروهای آمریکایی و سوری در اثر تیراندازی روز گذشته افراد مسلح در…

درگیری‌های شدید در سودان؛ سازمان ملل نقض توافق جده را محکوم کرد



درگیری های شدید در سودان،اخبار بین الملل،خبرهای بین الملل
بر اساس گزارش‌های رسیده، خارطوم پایتخت سودان امروز شاهد حملات هوایی شدید و درگیری‌های خونین بین طرف‌های درگیر است.

به گزارش تسنیم، خارطوم پایتخت سودان امروز جمعه شاهد حملات هوایی شدید و درگیری‌های خونین بین طرف‌های درگیر است.

 

 بر اساس گزارش‌های رسیده بمباران هوایی در خارطوم همچنان ادامه دارد. مارتین گریفیتس، نماینده سازمان ملل در امور بشردوستانه، نقض توافق جده را در سودان محکوم کرد.

 

درگیری‌های مسلحانه در سودان از 15 آوریل (26 فروردین) میان نیروهای ارتش و نیروهای واکنش سریع بر سر قدرت آغاز شده و میانجیگری‌های بین‌المللی برای پایان دادن به آن و نشستن طرف‌های درگیر بر سر میز گفت‌‌وگوها در جده عربستان سعودی تاکنون ثمری نداشته است.

 

از زمان شروع درگیری میان نیروهای ارتش سودان به فرماندهی ژنرال «عبدالفتاح البرهان» و نیروهای واکنش سریع به فرماندهی ژنرال «حمیدتی» تاکنون 822 غیرنظامی و سه هزار و 215 نفر دیگر  در خارطوم، شهر «الابیض» و شهر «الجنینه» کشته شده اند.

 

موج آوارگان

همه روزه هزاران آواره سودانی راه مصر، چاد، سودان جنوبی و اتیوپی را در پیش می‌گیرند تا خود را از جهنم سودان برهانند.

 

در این میان قاهره که به اندازه کافی مشکل اقتصادی دارد بیمناک است و از سویی کشورهای دیگر نگران سرایت جنگ به گروه‌های شورشی در این کشورها هستند.

 

اوضاع اسفناک غذایی مردم سودان

مردم این کشور که عمدتا قبل از درگیری به کمک‌های غذایی بین المللی نیاز داشتند امروز از آن هم محروم شده‌اند. انبارهای سازمان های بشردوستانه غارت شده و برخی از این مراکز پس از کشته شدن 18 نفر از کارکنانش فعالیت خود را به حال تعلیق درآورده‌اند.

 

افزایش شدید قیمت‌ها

در سودان پول نیست. بانک‌هایی که برخی از آنها در معرض تاراج قرار گرفته‌اند از 15 آوریل گذشته بسته هستند و قیمت کالاها به چهار برابر افزایش یافته است.

 

ساکنان سودان در منازل خود پنهان شده و منتظر آتش بس کاملی هستند که هرگز رخ نداده است. بیمارستان‌ها از حملات در امان نیستند.

 

العربی الجدید در گزارشی درباره سودان آورده است: هر دو ژنرال فکر می‌کنند که می‌توانند بر دیگری غلبه کنند. هر کدام نیرو و حمایت خارجی را دارند. دقلو مورد حمایت امارات و البرهان مورد حمایت مصر است. همین عامل سبب شده است که طرفین، درگیری طولانی را به امتیازدهی در مذاکرات ترجیح دهند. اینکه هر آتش بسی در دقیقه اول نقض می شود به این دلیل است.

 


کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------