آخرین اخبار بین الملل

زلنسکی و ترامپ،اخبار بین الملل،خبرهای بین الملل

پیشنهاد اجرای تدریجی تضمین‌های امنیتی به اوکراین توسط آمریکا

رسانه اوکراینی به نقل از مقامات غربی نوشته در مذاکرات اخیر آمریکا و اروپا در برلین درباره صلح اوکراین موضوع توالی اقدامات برای حل‌وفصل این…

عذرخواهی پوتین از آذربایجان به خاطر سقوط هواپیما



پوتین،اخبار بین الملل،خبرهای بین الملل
پوتین در گفتگو با علی‌اف به خاطر حادثه هوایی رخ داده در حریم هوایی روسیه عذرخواهی کرد.

به گزارش ایسنا، اسپوتنیک ضمن اعلام این خبر گفت که سرویس‌های ویژه و تخصصی روسیه، آذربایجان و قزاقستان در محل سقوط هواپیما در نزدیکی آکتائو - کرملین همکاری نزدیک دارند.

 

در بیانیه دفتر مطبوعاتی کرملین آمده است: به ابتکار طرف روسی گفتگوی تلفنی بین ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه و الهام علی اف، رئیس‌جمهوری آذربایجان انجام شد. در این بیانیه توضیح داده شده است که ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه بابت حادثه غم انگیز در حریم هوایی روسیه عذرخواهی کرد و بار دیگر تسلیت عمیق و صمیمانه خود را به خانواده قربانیان ابراز کرد و برای مجروحان آرزوی شفای عاجل کرد.

 

کرملین همچنین گفت که کمیته تحقیقات روسیه پرونده جنایی را پس از سانحه هواپیمای آذربایجان تحت عنوان "نقض قوانین ایمنی ترافیک و عملیات حمل و نقل هوایی" باز می‌کند. خاطرنشان شد که در هنگام فرود این هواپیما، گروزنی، موزدوک و ولادیکاوکاز مورد حمله هواپیماهای بدون سرنشین رزمی اوکراینی قرار گرفتند و سامانه‌های پدافند هوایی روسیه این حملات را دفع کردند.

 

سقوط یک فروند هواپیمای مسافربری خطوط هوایی آذربایجان بامداد چهارشنبه ۲۵ دسامبر با ۶۷ سرنشین، ۳۸ کشته برجای گذاشت و ۲۹ نفر نیز نجات یافتند.

 

پرواز J۲-۸۲۴۳ که در این روز باکو، پایتخت آذربایجان را به سمت شهر گروزنی در روسیه ترک کرده بود، به دلایلی نامعلوم مجبور به تغییر مسیر و در حدود ۳ کیلومتری شهر «آق‌تاو» قزاقستان مجبور به فرود اضطراری شد.

 

این فرود، با آتش گرفتن هواپیما و نابود شدن نیمی از بدنه آن همراه بود و تلفات قابل توجهی بر جای گذاشت.

 

هر دو خلبان این هواپیما در این حادثه کشته شدند.

 

الهام علی‌اف، رئیس جمهور آذربایجان این حادثه را یک «تراژدی بزرگ» توصیف و اعلام کرد که نخست وزیر کمیسیونی را برای بررسی این حادثه رهبری خواهد کرد.

 

روز پنجشنبه یک منبع آگاه در باکو به یورونیوز مدعی شد که «اصابت یک موشک زمین به هوای روسیه» باعث سقوط هواپیما شده است.

 

کرملین نسبت به هرگونه نتیجه‌گیری قبل از نهایی شدن تحقیقات هشدار داد. دیمیتری پسکوف، سخنگوی ولادیمیر پوتین گفت: «ارائه هرگونه فرضیه‌ قبل از به نتیجه رسیدن تحقیقات، نادرست است. قطعاً نه ما و نه کس دیگری نباید چنین کاری انجام دهد.»

 

خطوط هوایی آذربایجان اعلام کرد که همه برنامه‌های پرواز بین باکو و گروزنی همچنین سفرهای بین باکو و ماخاچ‌قلعه (پایتخت جمهوری خودمختار داغستان در روسیه) را تا پایان تحقیقات به حالت تعلیق درآورده است.

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------