آخرین اخبار بین الملل

جنگ اوکراین و روسیه،اخبار بین الملل،خبرهای بین الملل

روسیه: پس از سه سال درگیری، کنترل کامل منطقه «لوهانسک» را به دست گرفتیم | کمک ۱.۷ میلیارد دلاری کانادا به اوکراین

یک مقام نظامی روسیه اعلام کرد که این کشور پس از سه سال درگیری، کنترل کامل منطقه «لوهانسک» در شرق اوکراین را به دست گرفت. به گزارش ایرنا به…

تشکر نتانیاهو از ترامپ و بایدن برای آتش‌بس غزه/ ترامپ: توافق آتش‌بس به خاطر پیروزی من در انتخابات بود



نتانیاهو،اخبار بین الملل،خبرهای بین الملل
نتانیاهو در تماس تلفنی با ترامپ و بایدن، از کمک آنها در به دست آمدن توافق آتش‌بس غزه تشکر کرد.

به گزارش فارس، «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم موقت تروریست صهیونیستی بامداد پنجشنبه با «جو بایدن» رئیس‌جمهور فعلی و «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور منتخب آمریکا به‌صورت تلفنی گفتگو کرد.

 

رادیو ارتش رژیم صهیونیستی در این‌باره گزارش داد: «نتانیاهو در تماس تلفنی با ترامپ، از کمک او در حصول توافق آزادی گروگان‌ها تشکر کرد».

 

دفتر نخست‌وزیری تل‌آویو نیز در بیانیه‌ای گفت: «نتانیاهو در گفتگو با بایدن به خاطر حمایت از پیشرفت در معامله تبادل زندانیان قدردانی کرد».

 

از سوی دیگر، یک مقام ارشد کاخ سفید اظهار داشت: «امیدواریم آتش‌بس غزه به آرامی هر چه بیشتر اجرا شود. قطر کاری شگفت‌انگیز و استثنایی برای دستیابی به توافق آتش بس در غزه انجام داد».

 

ترامپ: توافق آتش‌بس به خاطر پیروزی من در انتخابات بود

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور منتخب آمریکا در پیامی در شبکه اجتماعی‌اش تلاش کرد توافق آتش‌بس در حال شکل‌گیری میان اسرائیل و حماس را به پیروزی خودش در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا ربط دهد. 

 

ترامپ نوشت: «این توافق آتش‌بس حماسی تنها می‌توانست در نتیجه پیروزی تاریخی ما در ماه نوامبر حاصل شود چرا که آن انتخابات به تمام دنیا نشان داد که دولت من به دنبال صلح است و برای رسیدن به توافقاتی جهت تضمین ایمنی تمامی آمریکایی‌ها و متحدانمان مذاکره خواهد کرد. 

 

ترامپ در بخش دیگری از این بیانیه گفته دولت او تلاش خواهد کرد این آتش‌بس را به زیربنایی برای گسترش دادن «توافقات ابراهیم» تبدیل کند. 

 

او نوشت: «این تازه شروع اتفاقات فوق‌العاده‌ای است که قرار است برای آمریکا و در واقع برای تمام دنیا حاصل شود.»

 

 ترامپ در بخش دیگری از این پیام نوشته است: «ما حتی بدون ورود به کاخ سفید به این همه دستاورد رسیده‌ایم. تصور کنید وقتی من به کاخ سفید بازگردم چه اتفاقات شگفت‌انگیزی به وقوع خواهد پیوست.»

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------